Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Maitreyi revine la malul marii


Maitreyi revine la malul marii

Dupa primirea fastuoasa din aceasta primavara, exotica Maitreyi revine la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 20 noiembrie 2012, de la ora 19:00. Cei doritori sa urmareasca celebra poveste de dragoste dintre Mircea Eliade, istoric al religiilor de rasunet mondial si frumoasa Maitreyi Devi, transpusa intr-o piesa de teatru. Biletele se  pot deja achizitiona la pretul de 70 si 90 lei.

Spectacolul „Maitreyi”, dupa romanul omonim al lui Mircea Eliade, cu interventii din „Dragostea nu moare”, de Maitreyi Devi, poarta semnatura regizoarei Chris Simion. Aceasta le-a distribuit in rolurile principale pe Maia Morgenstern - care o intruchipeaza pe frumoasa si exotica iubita a lui Eliade la 60 de ani di pe constanteanca Aylin Cadir - Maitreyi la 16 ani. Rolul lui Mircea Eliade, alias Allan, este interpretat de actorul Vlad Zamfirescu.

Din distributia spectacolului mai fac parte: Doru Ana - Narendra Sen, tatal lui Maitreyi, Anca Sigartau - Srimati Devi, mama lui Maitreyi, Jasmine Iliescu - Chabu, sora lui Maitreyi în varsta de opt ani, Carla Maria Teaha - Lilu, verisoara lui Maitreyi, Marius Chivu - Mantu, verisorul lui Maitreyi, Radu Micu - Harold, prietenul lui Eliade si Teodora Garofil - servitoarea.

Premiera spectacolului ce a avut loc  la Casa de Cultura, pe 16 aprilie, a fost foarte bine primit de publicul constantean, dovada fiind cea de doua reprezentatie programata la aproape jumatate de an diferenta.

Publicat la data de: 19/10/2012

Etichete: evenimente  litoral 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777