Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

ECOTURISTI, POFTITI LA TARG!


ECOTURISTI, POFTITI LA TARG!

 

 

 

Targ de produse si servicii ECO, BIO, NATURALE - Editia I

 

 

Cresterea preocuparii pentru mediul inconjurator, cuplata cu insatisfactia oferita de turismul de masa a dus la o crestere a cererii pentru turismul bazat pe natura. In acelasi timp, tari mai putin dezvoltate au inceput sa realizeze ca turismul bazat pe natura, ofera mijloace de a aduce venituri semnificative si in acelasi timp, are efecte mai putin distructive asupra resurselor, decat agricultura si exploatarile forestiere. Pana la mijlocul anilor '80, cateva tari au realizat ca ecoturismul este un mijloc de a obtine dezvoltare prin conservare.

Ecoturismul reprezinta acea forma de turism, in care principala motivatie a turistului este observarea si aprecierea naturii si a traditiilor locale direct legate de natura.

Natura (flora, fauna, relieful) este principala motivatie a ecoturistilor. Ei nu vor numai sa o vada, ci si sa o experimenteze si sa invete despre ea. Ei sunt interesati si de istorie, de alte culturi, le place sa participe la diverse activitati in aer liber si apreciaza oportunitatea de a intalni oameni noi.

Ecoturistii participa la o gama larga de activitati, de la observarea si intelegerea naturii (vizitarea parcurilor nationale, observarea vietii salbatice), la activitati orientate mai mult sau mai putin spre aventura si activitati cu specific cultural - istoric. Ei sunt in cautarea noului, a unor experiente care sa le imbogateasca viata.

Pentru cateva zile, va puteti transforma in ecoturisti. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) organizeaza, in perioada 17 - 20 octombrie 2013, Targul Exponatura, eveniment dedicat unui stil de viata sanatos, care ofera o gama completa de resurse, constand in produse, tehnologii si servicii eco (bio), naturale si organice.

Targul va avea loc la Maritimo Shopping Center Constanta si va aduce in atentia publicului constantean o alternativa la modul actual de viata, din care fac parte atat de controversatele E-uri, colorantii, aditivii si chimicalele.

Timp de 4 zile, numerosi producatori, importatori si furnizori de produse, tehnologii si servicii din domeniul bio-natural vor avea oportunitatea sa interactioneze atat cu publicul larg, interesat de produsele si serviciile necesare unui stil de viata sanatos si natural, cat si cu distribuitori, consumatori, investitori si experti implicati activ in acest domeniu.

Vizitatorii Targului Exponatura se vor putea informa asupra celor mai recente inovatii in domeniu, vor putea testa si achizitiona produse la preturi promotionale, beneficiind de oferte exclusive in cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutritionala, prezentari de produse, demonstratii live, tombole si concursuri organizate de expozanti.

In plus, prin organizarea sa in Maritimo Shopping Center, evenimentul le ofera vizitatorilor avantajul de a imbina, in mod eficient si agreabil, cumparaturile si relaxarea cu o expozitie cu vanzare de produse, tehnologii si servicii, la cele mai inalte standarde calitative.

Programul de vizitare este intre orele 10:00 - 22:00, in perioada 17 - 20 octombrie 2013.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 15/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  targuri  expozitii  Maritimo Shopping  ecoturism  bio  produse  servicii 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777