Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

"Cat de departe" mergeti pentru Holograf?


 

 

"Cat de departe" va duceti dragostea in aceasta toamna? Raspunsul il aflati vineri, 11 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta. Evenimentele muzicale ale toamnei continua la malul marii cu un repertoriu bogat, in care iubirea se canta simplu!

"LOVE AFFAIR" este cel mai recent material discografic al trupei Holograf, care incepand cu data de 11 octombrie 2013, va porni intr-un turneu national, urmand sa sustina concerte in cateva dintre cele mai mari orase ale tarii.

Constanta va fi prima oprire. Fanii constanteni de toate varstele vor avea ocazia sa urmareasca un concert live pentru toate varstele. Holograf va interpreta atat hituri recente, cat si piese mai vechi. Noul album "LOVE AFFAIR", contine 11 piese si se bucura de participarea extraordinara a Angelei Gheorghiu.

Materialul a fost foarte bine primit de fanii formatiei. Videoclipul melodiei "Roua diminetii" de pe acest album este primul filmat, dupa ce solistul Dan Bittman si-a recapatat vocea, acesta suferind o interventie chirurgicala la gat, anul trecut. Filmarile videoclipului s-au incheiat la sfarsitul lunii august.

Cei 35 de ani de activitate ai trupei vorbesc despre experienta pe care au dobandit-o de-a lungul timpului. In tot acesti ani, baietii de la Holograf s-au mentinut permanent in topurile muzicale si au strans o baza de fani impresionanta, pe care i-au incantat cu piese de pe cele 13 materiale discografice lansate pana acum.

Turneul va aduce publicului de la malul marii piese precum "Banii vorbesc", "Dincolo de nori", "Ti-am dat un inel", "Undeva departe", "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Viata are gust" sau "Cat de departe", piesa care se afla pe primele locuri in topurile muzicale romanesti de actualitate.

In cadrul turneului national, cei 5 membri ai trupei vor sustine spectacole de 2 ore, care vor include proiectii video, lasere si un mix al celor mai cunoscute piese. Evenimentul se doreste a fi un mod de a apropia muzica rock de publicul tanar.

Biletele pentru concertul de la Constanta pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Sindicatelor, la preturile de 80, 100, 120 si 150 de lei.

Trupa HOLOGRAF a fost infiintata in 1978, la initiativa lui Mihai Pocorschi. Formula i-a inclus initial pe Eugen Sonia la bas, Cristian Lesciuc la chitara solo si pe Boris Petroff la tobe.

Dupa o serie de concerte si schimbari de componenta, in 1986, trupa Holograf - alcatuita din Mihai Pocorschi, Edi Petrosel, Tino Furtuna si Marti Popescu, l-a convins pe Dan Bittman sa i se alature. Formula actuala ii reuneste pe Edi Petrosel la tobe, Tino Furtuna la claviaturi, Dan Bittman - voce, Iulian Vrabete - bass si Romeo Didu - chitara.

In 2012, albumul "LOVE AFFAIR" a primit Discul de Aur din partea companiei producatoare, Media Pro Music.

 

 

 

 

redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 09/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  muzica  concerte  Holograf  Constanta  Mamaia  Eforie  Casa de Cultura  turneu 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777