Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Turneu Fuego 2013 – Din lumina unui Craciun


Turneu Fuego 2013 – Din lumina unui Craciun

 

 

In perioada 7 – 23 decembrie 2013, Fuego va porni turneul de promovare al noului album de colinde “Din lumina unui Craciun”. A doua oprire din acest an, va fi la Constanta.

Spectacolul este gazduit de Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 8 decembrie, de la ora 19.00.

Asa cum si-a obisnuit fanii in fiecare an, solistul va impartasi spiritul sarbatorilor prin intermediul colindelor. Efectele speciale, montajele spectaculoase, surprizele muzicale inedite, vor fi in centrul spectacolului din acest an.

In cadrul turneului, Fuego va lansa in exclusivitate un nou album de colinde si cantece de iarna. Materialul este produs de Casa de Discuri Euromusic Cluj Napoca si este sustinut de Monsson Group.

« Taina colindelor si a cantecelor de Craciun se afla in cuvantul caruia muzica ii daruieste insemnatatea cuvenita. Albumul ce poarta si denumirea turneului, vine ca o incununare a unui timp sfant, a unor sentimente pe care mi-am propus sa le insufletesc cu muzica-mi umila. Craciunul e mai mult decat o sarbatoare, e puntea stabilita intre sacru si profan, e vremea sfanta in care Mantuitorul se naste si care aduna intr-o singura simtire, dorul si viata, bucuria si linistea. Colinda lumii o pastreaza in lumina si fiecare moment e prilej de reinnoire sufleteasca, de impacare su sine si cu cei din jur. Tocmai de aceea, prin turneul “Din lumina unui Craciun”, imi doresc sa va ofer o perioada in care, impreuna cu muzica mea, sa pastrati lumina, linistea, impacandu-va cu sufletul vostru. « 

 

Paul Surugiu – FUEGO 

Publicat la data de: 13/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  concerte  muzica  Craciun  decembrie  Casa de Cultura a Sindicatelor  Constanta  Fuego 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777