Suport clienti Litoralul Romanesc.ro - LitoralulRomanesc.ro

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Suport clienti

Suport clienti

1. Cum rezerv: Rezervarea se poate face:

 • on line - prin completarea formularului de pe pagina fiecarui hotel, selectand una dintre cele 2 optiuni existente:
  1. Solicita un consultant de turism - urmand sa fiti contactat de catre un agent/operator pentru finalizarea rezervarii si transmiterea documentelor de plata pe adresa de email
  2. Finalizeaza rezervarea online – urmand sa fiti directionat catre pagina in care alegeti metoda de plata, iar rezervarea se va confirma instant, fara a mai fi necesar contactul cu un agent/operator. Documentele de plata le veti primi automat pe adresa de email.
 • telefonic - la unul din numerele de telefon ale agentiei Litoralul Romanesc.ro – 0241.837777 sau 0241/999
 • e-mail – [email protected]

2. Cum platesc:

Plata serviciilor se face in avans, numai dupa confirmarea rezervarilor de catre agentia Litoralul Romanesc.ro Confirmarea rezervarii se face odata cu transmiterea facturii proforme - agentia Litoralul Romanesc.ro va transmite factura proforma numai dupa retinerea si garantarea camerelor. Plata facturii se poate face prin:

 • depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania sau Unicredit
 • plata numerar prin Pay Point , facturile se pot achita in locatiile PayPoint din toata tara.
 • prin transfer bancar
 • tichete de vacanta
 • online cu cardul de debit sau credit
 • online cu cardul in rate de la urmatoarele banci : Banca Transilvania, Credit Europe Bank, BCR, Alpha Bank, BRD, Garanti Bank. Mai multe informatii pentru plata in rate gasiti aici : https://www.litoralulromanesc.ro/vacanta_in_rate.htm
 • 3. Ce documente primesc:

  Inainte de efectuarea platii veti primi factura proforma (document nefiscal) si contractual. Dupa efectuarea platii veti primi factura fiscala si voucherul de calatorie (biletul de cazare - singurul document acceptat de hotel). Documentele sunt in format electronic si se transmit pe email, automat, dupa inregistrarea rezervarii si respectiv a platii.

  4. Pot sa anulez:

  Da. Rezervarile efectuate se pot anula conform conditiilor de anulare postate pe pagina hotelului, si conform clauzelor contractuale transmise odata cu factura proforma.

  5. Este sigur:

  Da.
  Agentia Litoralul Romanesc.ro este agentie Organizatoare licentiata inca din anul 2005, detine licenta de turism nr. 3590 eliberata de Ministerul Turismului.
  Agentia Litoralul Romanesc.ro este membru al ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiiilor de Turism) si are contracte directe cu majoritatea hotelurilor de pe litoralul Romanesc precum si contracte de colaborare cu alti touroperatori. Toti turistii nostri sunt asigurati pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de el în cazul insolvabilităţii sau falimentului Agenţiei la Societatea de Asigurare German Romanian Assurance S.A. Str. Emil Garleanu, nr. 11, sect.III, Bucuresti, Romania Tel: 021 3217428.
  Agentia Litoralul Romanesc.ro, detinuta de compania Creative Eye S.R.L. , este cea mai mare agentie specializata in turismul de litoral si tocmai de aceea, peste 150000 de turisti au ales serviciile noastre in sezonul estival 2023.


  Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

  Vacante fara griji in

  6 rate fara dobanda

  hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

  Hotelurile

  de pe
  Litoralul Romanesc au o medie

  de 8.9 puncte din 10

  Rezerva acum vacanta ta

  Rezerva acum vacanta ta

  0241 999

  0241 837 777