Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Folk si povesti, cu Marius Batu


Folk si povesti, cu Marius Batu

 

 

Incepem saptamana la malul marii cu multe evenimente frumoase, care preced weekend-ul ce tocmai a trecut. Pentru ca mai e putin din aceasta toamna si zilele calduroase sunt pe final, cu siguranta cei care sunt la mare in aceasta perioada vor dori sa se incalzeasca cu muzica sufletului lor. Asa ca, iubitorii muzicii folk sunt invitati la un concert live!

Clubul Doors din Constanta anunta pentru marti, 29 octombrie, de la ora 21.00, concert cu Marius Batu.

Iubitorii acestui gen de muzica sunt invitati la o seara de suflet!

Pentru cei ce s-au indragostit mai recent de muzica lui, va spun si o mica poveste!

Marius Batu s-a remarcat in lumea muzicii romanesti in 1977, anul in care a infiintat, alaturi de Eugen Baboi, grupul Poesis.

In perioada 1982-1985, a activat in Cenaclului "Flacara", iar in 1994, dupa o perioada de 8 ani petrecuta in Germania, a revenit in tara si a reluat activitatea grupului Poesis. In 1996 se lanseaza albumul “Cantec soptit”.

A urmat apoi, o colaborare cu trupa Holograf, contribuind la albume precum: "69% Unpluged", "Supersonic", "Undeva departe" si "Holografica". Marius a sustinut partitura de chitara acustica si backing vocal. 

In aceeasi perioada, a colaborat cu nume mari ale muzicii romanesti: Ducu Bertzi pentru albumele “Dor de duca", Sufletul meu" si Poveste de iarna", Mircea Vintila pentru albumul “Madama de pica", Ovidiu Lipan Tandarica pentru albumul “Renasterea", Dinu Olarasu pentru albumul  “Vis-a-vis" si Stepan Project pentru albumul “Sensul vietii".

Ce altceva va mai pot spune despre Marius Batu? Ne incanta cu a sa muzica nobila, are un suflet ales si povesti de viata in versuri. Nu va ramane decat sa-l aplaudati maine seara! Biletul de intrare la eveniment este 15 lei.

 

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 28/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  concerte  Club Doors  Marius Batu  Poesis  folk 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777