Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Decembrie, pe ritmuri de vals vienez


Decembrie, pe ritmuri de vals vienez

 

 

 

Iubitorii muzicii clasice sunt asteptati si in acest an la un concert extraordinar de Craciun, sub semnul stilului clasic si incantator al ritmurilor vieneze atat de apreciate, acorduri pe care Eastern Royal Orchestra le interpreteaza aproape divin. Ziua de 13 decembrie va aduce la Constanta spectacolul “Regal Vienez”.

Condusi de dirijorul Daniiel Zaharov si concert maestro Natalia Racenko, cei 27 de instrumentisti de prima clasa ai orchestrei, sustin un turneu extins in marile orase europene la sfarsitul acestui an.

Cele mai de seama opere ale dinastiei Strauss se vor auzi pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta - "Die Fledermaus", "Tales Of The Vienna Woods Waltz ", "Artist’s Live Valtz ", "Wiener Blut Waltz", "Annen Polka", "La Boheme", "Musetta's Waltz", "Waltz From Eugene Onegin", "Think Of Me (The Phantom Of The Opera )", "Seven By The Beatles", "Eine Kleine Nacht Musik", "Omio Babbino Caro" si multe altele.

Din orchestra face parte si binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, care beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano (acordeonistul numarul 1 al lumii), iar faimoasa soprana Marina Raddis - prim solista a Operei Nationale din Chisinau, completeaza spectacolul cu o voce senzationala.  

Spectacolul a devenit deja o traditie la malul marii, directorul Casei de Cultura,  Gheorghe Ungureanu, reusind sa aduca pe scena Constantei  cei mai buni instrumentisti ai lumii, pentru al zecelea an consecutiv.

Cu siguranta sfarsitul anului 2013 va fi unul deosebit pentru cei care apreciaza o astfel de muzica!

Eastern Royal Orchestra este condusa de dirijorul Daniil Zaharov si concert maestro: Natalia Racenko.

Celebrele valsuri vieneze vor aduce si in acest an un plus de valoare operelor din secolele trecute.

Organizatorii turneului, din peste 20 de localitati din Romania, promit ritmuri muzicale de exceptie, cu un program surpriza, care ramane deocamdata un mister.

Spectacolul va avea loc in 13 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 100 si 120 de lei. 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

Publicat la data de: 25/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Casa de Cultura a Sindicatelor  Regal Vienez  spectacole  decembrie  Eastern Royal Orchestra 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777