Termeni si conditii Litoralul Romanesc.ro - LitoralulRomanesc.ro

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Termeni si conditii

Conditii generale de rezervare

Actualizate la data de 10.12.2018 ( versiunea precedenta - actualizata la 28.05.2010 ) Rezervarile la hotelurile de pe litoralul romanesc se fac cu cel putin 7 zile inaintea datei de sosire. Se proceseaza numai rezervarile pentru minim 3 nopti de cazare. 

1. Orice rezervare trimisa on-line sau facuta telefonic are ca punct de pornire oferta turistica publicata pe unul dintre site-urile agentiei Litoralul Romanesc.ro si in consecinta se supune regulilor si conditiilor afisate pe aceste site-uri. 

2. Trimiterea solicitarii de rezervare NU garanteaza rezervarea camerelor.

3. Toate solicitarile sunt procesate de operatori si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).

4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de SC CREATIVE EYE SRL si transmise prin fax sau email dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate.

5. Plata se poate face, prin transfer bancar in unul dintre conturile stipulate pe factura proforma, depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania, Unicredit sau Bancpost, prin Vouchere de vacanta, cu cardul de debit sau credit in sistem on-line, plata in rate cu cardurile emise de urmatoarele banci: Banca Transilvania ( Star Card ), Credit Europe Bank ( Card Avantaj ), Alpha Bank, BRD, BCR, Garanti Bank.

6. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita 100% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate intr-un numar de rate si in termenele prevazute in factura proforma.  

7. Dupa efectuarea platii, clientul va primi prin fax, email sau prin posta, voucherul care va garanta serviciile turistice solicitate de client.

8. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura si in voucher (bilet de cazare) pentru a nu aparea neconcordante intre serviciile solicitate de turist si cele facturate de agentie.

9. Rezervarea se considera finalizata numai dupa plata integrala a serviciilor de cazare solicitate.

10. Completarea datelor de contact ( numar de telefon, adresa de e-mail), prezente in formularul de rezervare ofera posibilitatea agentiei de a contacta clientul. In cazul in care agentia va contacta telefonic clientul poate inregistra convorbirea, pentru imbunatatirea calitatii serviciilor. Aceste convorbiri vor fi sterse din mediile de stocare ale agentiei in termen de 18 luni.

11. Toate rezervarile sunt supuse termenilor si conditiilor de rezervare din Contractul cu Turistul si conditiilor din Politica de confidentialitate. Pentru a vizualiza si printa Contractul, va rugam sa dati click pe linkul urmator Contractul cu turistul

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.6 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.6 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777