De 1 Decembrie, constantenii vor sa arate ca “Romania e la putere!”

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

De 1 Decembrie, constantenii vor sa arate ca “Romania e la putere!”


De 1 Decembrie, constantenii  vor sa arate ca “Romania e la putere!”

 

 

Muzica traditionala romaneasca, muzica populara, dansuri, jocuri si voie buna. Aceasta este reteta pregatita de Maritimo Shopping Center, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. De 1 Decembrie, reprezentantii centrului comercial ii provoaca pe constanteni la skandenberg. De la ora 13.00, uriasul Dan Borbil ne invita sa aratam tuturor ca <<Romania e la putere!>>.

In perioada 1-8 septembrie 2013, Dan Borbil a participat la Campionatele Mondiale de Skandenberg din Polonia, de unde s-a intors cu medalia de argint. Romanul si-a spulberat toti adversarii de la categoria +100 kg. Acesta a castigat 6 meciuri la rand, ceea ce i-a permis sa ajunga in finala din pozitia de castigator si i-a oferit avantajul de a avea nevoie  doar de o victorie pentru a deveni campion mondial.

Site-ul oficial danborbil.ro vorbeste si despre alte reusite ale campionului. In primavara 2007, sportivul a participat la prima editie a campionatului national de skandenberg, unde a reusit sa castige primul titlu de campion national la bratul stang si vicecampion national la bratul drept. La o luna de la acest eveniment, a participat in Bulgaria la concursul Cvetan Casvehski, organizat de campionul mondial cu acelasi nume, concurs la care a reusit sa obtina 2 medalii, una de argint si una de bronz.

Asadar, toti cei care au curajul sa demonstreze ca Romania e la putere sunt invitati sa-l infranga pe uriasul Dan Borbil! Organizatorii promit un show de exceptie, in stil romanesc!

Inscrierile se fac la Info Desk in Maritimo.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 27/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  1 Decembrie  Maritimo  sport  skandenberg  muzica  dansuri 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777