De 1 Decembrie, constantenii vor sa arate ca “Romania e la putere!”

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

De 1 Decembrie, constantenii vor sa arate ca “Romania e la putere!”


De 1 Decembrie, constantenii  vor sa arate ca “Romania e la putere!”

 

 

Muzica traditionala romaneasca, muzica populara, dansuri, jocuri si voie buna. Aceasta este reteta pregatita de Maritimo Shopping Center, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. De 1 Decembrie, reprezentantii centrului comercial ii provoaca pe constanteni la skandenberg. De la ora 13.00, uriasul Dan Borbil ne invita sa aratam tuturor ca <<Romania e la putere!>>.

In perioada 1-8 septembrie 2013, Dan Borbil a participat la Campionatele Mondiale de Skandenberg din Polonia, de unde s-a intors cu medalia de argint. Romanul si-a spulberat toti adversarii de la categoria +100 kg. Acesta a castigat 6 meciuri la rand, ceea ce i-a permis sa ajunga in finala din pozitia de castigator si i-a oferit avantajul de a avea nevoie  doar de o victorie pentru a deveni campion mondial.

Site-ul oficial danborbil.ro vorbeste si despre alte reusite ale campionului. In primavara 2007, sportivul a participat la prima editie a campionatului national de skandenberg, unde a reusit sa castige primul titlu de campion national la bratul stang si vicecampion national la bratul drept. La o luna de la acest eveniment, a participat in Bulgaria la concursul Cvetan Casvehski, organizat de campionul mondial cu acelasi nume, concurs la care a reusit sa obtina 2 medalii, una de argint si una de bronz.

Asadar, toti cei care au curajul sa demonstreze ca Romania e la putere sunt invitati sa-l infranga pe uriasul Dan Borbil! Organizatorii promit un show de exceptie, in stil romanesc!

Inscrierile se fac la Info Desk in Maritimo.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 27/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  1 Decembrie  Maritimo  sport  skandenberg  muzica  dansuri 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777