Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Ziua lui Jack Daniel's, pe ritmuri de rock!


Ziua lui Jack Daniel's, pe ritmuri de rock!

 

 

 

O voce inconfundabila, un artist complet si o mare de oameni care au cantat in cor piese precum "Trenul fara nas", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina zilei", "Noaptea", "Strada ta", "Cei ce vor fi" si "Baby". Dupa ce a anuntat public ca ramane deschis oricaror colaborari artistice si va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat, Cristi Minculescu, fostul solist al trupei IRIS, a sustinut sambata un concert in clubul Doors din Constanta.

Show-ului i s-a adaugat, asa cum traditia ne-a invatat, petrecerea anuala Jack Daniel's,care a depasit orice asteptari.

Dupa ora 12 petrecaretii au fost cinstiti cu o felie de tort, tot din partea lui Jack, iar gazda momentului a fost nimeni alta decat Roxana Ionescu.

Despartirea de trupa IRIS nu a insemnat insa, sfarsitul carierei muzicale a lui Cristi Minculescu. Solistul a fondat o noua trupa in Germania.

"Lotus" este alcatuita din muzicieni de diverse nationalitati, cu totii rezidenti in acelasi oras, Regensburg.

Alaturi de "Lotus" sau doar cu chitaristul Judy Seutter, Cristi a sustinut pana acum, peste 10 concerte in Romania si altele in Germania, unde a ales sa-si continue activitatea muzicala. Lui i s-a alaturat pe scena Nutu Olteanu, fondatorul trupei IRIS.

Nutu Olteanu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor '90, unde are o cariera de instrumentist, solist vocal si profesor de muzica.

Sporadic, a avut aparitii si pe scenele din Romania, de cele mai multe ori ca invitat special, alaturi alti artisti, printre care si fostii colegi din trupa Holograf.

Totodata, au urcat pe scena clubului Doors, doi instrumentisti suedezi - Ken Sundberg (bas) si Andres Diephuis (tobe).

Fanii au putut asculta si preluari din repertoriul unor trupelor AC/DC, Bad Company, Whitesnake sau Led Zeppelin.

Invitatul special este al serii a fost Guess Who, unul dintre cei mai populari artisti ai noii generatii de rapperi.

Adevaratii fani ai lui Cristi Minculescu au fost cei care au strigat in cor "IRIS", dupa fiecare piesa interpretata. Contrar asteptarilor insa, concertul a fost de departe unul reusit.

Poate doar vocea solistului a fost cea care i-a facut pe fani sa ramana pana la final. Sunetul a lasat de dorit, ceea ce l-a facut pe Cristi sa cante mai putin decat o face de obicei. Cerintele publicului, care a solicitat un BIS de final au fost indelung asteptate.

Per ansamblu insa, concertul, alaturi de petrecerea organizata de reprezentantii clubului in cinstea celui mai cunoscut Jack: Jack Daniels, au fost bine primite!

Cu siguranta vom reveni cu astfel de evenimente, care atrag la malul marii, o data cu sfarsitul sezonului estival, sute de turisti.

Fie ca vin pentru doar doua zile pe litoral, cei prezenti in club au demonstrat cu succes ca turistii de weekend sunt cei care raman constanti in petrecerea timpului liber pe litoralul romanesc.

Iar evenimentele din extrasezon, inca nu s-au incheiat! Dovada vie ca la mare, toamna, se asculta ROCK!

 

 

 

 

Redactor/Reporter: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 23/09/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  concerte  muzica  rock  extrasezon 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777