Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare Eforie Nord - Oferta de cazare 2022, Inscrieri Timpurii 2022, Oferta Rusalii, Revelion

Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare Eforie Nord

Hotel Aqvatonic 4 stele Eforie Nord face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotelurile Delfinul si Meduza, de 3 stele, cu care imparte facilitatile comune oferite de complex – dou...

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Restaurant
Lift
Plaja privata
Spa
Sala fitness
Baza tratament
Aer conditionat

Descriere hotel Aqvatonic - Steaua de Mare

Hotel Aqvatonic 4 stele Eforie Nord face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de hotelurile Delfinul si Meduza, de 3 stele, cu care imparte facilitatile comune oferite de complex – doua restaurante, braserie, barul panoramic de la etajul 14 al hotelului Delfinul, locurile de joaca pentru copii interioare si exterioare, plaja, salile de conferinta, precum si baza de tratament Aqvatonic Med SPA & Wellness, una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoral.
In plus fata de aceste facilitati comune, turistii cazati in Aqvatonic 4 stele au amenajata o portiune separata de plaja, o zona nou amenajata pe plaja, acoperita, pentru distractia copiilor, minibar alimentat in mod gratuit o data pe zi, o zona de relaxare si asteptare amenajata special pentru turistii care ajung mai devreme de ora de check-in la hotel, unde se vor servi gustari si cafea.
Incepand cu vara 2019, Hotel Aqvatonic ofera turistilor sai servicii de tip ALL INCLUSIVE, care cuprind urmatoarele servicii:
Pachetul Standard include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlonguri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlonguri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Superior include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlonguri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlonguri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar,  Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, enterteinment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Gold include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Gold, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Gold cu 2 sezlonguri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlonguri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier) acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar, Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse. 
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.
In extra sezon hotelul ofera si servicii de masa: demipensiune (mic dejun si cina) si pensiune completa (mic dejun, pranz si cina).
Aqvatonic mai are un bar exact pe plaja, intre sezlonguri, dar acela este cu plata.
In momentul cazarii se va achita o garantie de 100 lei/persoana, la receptia hotelului, care o sa fie returnata la check-out.
La parterul hotelului este amenajata Fun Zone, dotata cu 2 mese de biliard, 2 mese de ping pong, 2 mese de air hockey, 2 mese de foosball, pinball si jocuri de societate precum darts, sah, table, remy, Monopoly, Risk, Scrable etc.
Contra cost - Baza de tratament, Aqvatonic Med Spa & Wellness poate asigura o gama larga de servicii medicale si de relaxare, fiind impartita in 5 zone distincte:
Zona Aqvatonic – bazine insumand 400 mp de luciu al apei, cu apa variind intre 28 si 34 grade C, cu cascade de apa pentru masaj cervical, gheizere, culoare de inot, culoare de mers contra curent, salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, sauna finlandeza, baie cu aburi etc.
Zona Sport – aparate de fitness, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, cursuri aerobic, „personal training”, stretching, pilates, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce etc.
Zona SPA – masaje si bai cu namol din Techirghiol, tratamente faciale, masaje subacvale, tratamente galvanice, tratamente hidro-colono- terapii.
Zona Med – magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice, aerosoli etc - contra cost.
Zona Bistro – zona de servire a mesei, meniuri sanatoase gandite de nutritionisti, inclusiv pentru copii.

Dotari generale

Dotari generale
Camere duble, triple si apartamente
Restaurante, Braserie, Terase
Locuri de joaca pentru copii (interioare si exterioare)
Panorama Bar – etajul 14 al hotelului Delfinul
Piscina exterioara
Plaja privata
Zona de distractie amenajata pe plaja
Baza de tratament - Aqvatonic Med Spa&Wellness (piscina acoperita) - contra cost
Sali de conferinte

Facilitati

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV LCD, internet wireless, minibar, mocheta, baie proprie cu dus, espresor cafea, uscator de par, seif, fier de calcat.
Camerele duble Standard cu sofa sunt situate pe latura nordica, la etajele 1 si 2 ale hotelului, cu o suprafata totala de 18 mp, si dispun de un pat matrimonial de 160/200 cm, si o sofa de 140/60 cm in dreptul geamului.
Camerele duble Standard cu sofa si vedere partiala la mare sunt situate pe latura sudica, au 18 mp, sunt pozitionate la etajele 3,4 si 5 ale hotelului, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, o sofa (60/140 cm) in dreptul geamului, baile au un design modern, si sunt imbunatatite cu un mic birou langa sofa.
Camerele duble Superioare cu sofa si vedere partiala la mare sunt cele mai noi camere din hotel, au 18 mp, sunt pozitionate la etajele superioare ale hotelului, oferind astfel o panorama deosebita, sunt dotate cu un pat de 160/200 cm, o sofa (60/140 cm) in dreptul geamului, si au fost imbunatatite cu panouri 3D la capatul patului. Camere sunt situate la etajele 5-10.
Camerele triple standard mici sunt situate pe latura nordica, la etajele 6-9 ale hotelului, si au o suprafata totala de 18 mp, dispun de un pat matrimonial de 160/200 cm + un pat single de 80/200 cm. In dreptul geamului sunt dotate cu un birou.
Apartamentele Gold sunt formate din living cu canapea extensibila 180x70 cm (180x140 deschisa), dormitor cu pat de 160/200 cm, sofa fixa (60/140 cm), baie cu cada sau dus, uscator de par, hol. Sunt situate pe latura nordica, la etajele 1-7 au vedere partiala la Portul Agigea si Marea Neagra. Suprafata 35 mp.
Suitele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial 160x200 cm si o sofa de 140x60 cm, livingul are in dotare o canapea extensibila, TV LCD, minibar, baie  cu dus, uscator de par, baie de serviciu. Suprafata: 32 mp. Beneficiaza de vedere panoramice spe Marea Neagra, Portul Turistic Belona, Lacul Techirghiol sau Portul Agigea, fiind amplasate atat pe latura sudica cat si pe latura nordica a hotelului.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Servicii

Alte servicii:,internet gratuit Wi-fi in tot complexul, room service, plata cu cardul, scaune pentru copii in restaurant, patuturi pentru copii la cerere, rampa de acces pentru carucioare, camera pentru bagaje, locuri de joaca pentru copii, plaja privata etc.
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.

Oferte Speciale Hotel Aqvatonic - Steaua de MareEforie Nord

Oferta speciala: Inscrieri Timpurii 2022 Eforie Nord

Oferta expira in zile

- pana la 40% DISCOUNT pana la 31.12.2021. Oferta Inscrieri timpurii implica plata unui avans de doar 20% in termen de 5 zile de la efectuarea rezervarii, si a diferentei pana la 30.11.2021. 
Oferta este valabila pentru sejururi de minim 4 nopti, iar discount-ul este deja aplicat.

Rezervarile efectuate cu Oferta Inscrieri Timpurii nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022 - Oferta Inscrieri timpurii 31.12.2021
Perioada Camera dubla standard
cu sofa
Camera dubla standard  
cu sofa
si vedere partiala la mare
Camera dubla superioara
cu sofa si vedere partiala
la mare
Camera tripla
standard mica 
Apartament Gold
All inclusive
10.06-13.06 435 Lei 453 Lei 469 Lei 479 Lei 685 Lei
14.06-16.06 445 Lei 465 Lei 479 Lei 495 Lei 725 Lei
17.06-21.06 545 Lei 585 Lei 605 Lei 625 Lei 890 Lei
22.06-25.06 625 Lei 658 Lei 685 Lei 705 Lei 935 Lei
26.06-30.06 660 Lei 695 Lei 725 Lei 750 Lei 985 Lei
01.07-06.07 699 Lei 735 Lei 769 Lei 795 Lei 1006 Lei
07.07-11.07 745 Lei 775 Lei 815 Lei 835 Lei 1057 Lei
12.07-17.07 770 Lei 805 Lei 845 Lei 875 Lei 1105 Lei
18.07-22.07 786 Lei 815 Lei 860 Lei 895 Lei 1175 Lei
23.07-14.08 795 Lei 825 Lei 875 Lei 910 Lei 1225 Lei
15.08-20.08 785 Lei 815 Lei 865 Lei 895 Lei 1175 Lei
21.08-27.08 765 Lei 795 Lei 845 Lei 880 Lei 1150 Lei
28.08-31.08 745 Lei 760 Lei 825 Lei 855 Lei 1095 Lei
01.09-06.09 645 Lei 695 Lei 728 Lei 745 Lei 975 Lei
07.09-11.09 535 Lei 575 Lei 605 Lei 615 Lei 795 Lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 4 nopti si includ cazare cu all inclusive pentru 2 persoane in camera dubla/camera tripla/apartament.
Pachetul Standard include:
mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Superior include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar (pe baza unei rezervari),  Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, enterteinment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Gold include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Gold, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Gold cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier) acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii,  Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar (pe baza unei rezervari), Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.

Servicii de masa:
- All inclusive - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez) + bauturi racoritoare, apa plata/carbogazoasa, bere si vin + bere la piscina + snacks pe parcursul zilei.

Oferta speciala: Oferta Rusalii Eforie Nord

Oferta expira in zile

Perioada 10.06-13.06.2022

Camera dubla standard cu sofa - 485 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.
Camera dubla standard cu sofa si vedere partiala la mare - 509 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.
Camera dubla superioara cu sofa si vedere partiala la mare - 529 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.
Camera tripla standard mica - 550 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.
Apartament Gold - 715 lei/noapte pentru 2 persoane cu all inclusive.


Oferta valabila pentru sejururi 3 nopti in perioada 10.06-13.06.2022.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Oferta speciala: Revelion Eforie Nord

Oferta expira in zile

- pana la 20% DISCOUNT pana la 30.11.2021. Oferta Speciala Revelion implica plata integrala pana la 30.11.2021. 

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala de Revelion nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Discount-ul este deja aplicat. Oferta este valabila in limita disponibilitatii. 

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa - Oferta Speciala Revelion
Perioada Camera dubla
cu sofa
Camera dubla
cu sofa
si vedere partiala la mare
Camera dubla superioara
cu vedere
partiala la mare si sofa
Camera dubla cu vedere
frontala la mare
PC ALL PC ALL PC ALL PC ALL
30.12-02.01 sejur 3 nopti 3642 lei 3939 lei 3939 lei 4236 lei 4434 lei 4731 lei 4434 lei 4731 lei

Tarifele sunt pentru sejururi de 3 nopti de cazare pentru 2 adulti in camera dubla si servicii conform tabelului de mai sus.

Tarife de cazare si masa - Oferta Speciala Revelion
Perioada Camera tripla
standard mica
Apartament Suita
PC ALL PC ALL PC ALL
30.12-02.01 sejur 3 nopti 4434 lei 4731 lei 5622 lei 5919 lei 5919 lei 6216 lei

Tarifele sunt pentru sejururi de 3 nopti de cazare pentru 2 adulti in camera tripla/apartament/suita si servicii conform tabelului de mai sus.


Oferta este valabila in perioada 30.12-02.01.2022 pentru pachet de 3 nopti si include cazare cu pensiune completa sau all inclusive.
Pensiune completa: mic dejun, pranz si cina in sistem open buffet, bauturi racoritoare incluse, Cina Festiva in seara de Revelion pe 31.12, bauturi racoritoare si alcoolice, muzica live in seara de Revelion, Brunch Festiv pe 01.01, sesiuni zilnice de Aqva Gym (50 min), Circuit Aqvatonic cu masaje subacvale (sedinta de 120 min/zi), late check-out.
All inclusive: mic dejun, pranz si cina in sistem open buffet, bauturi  alcoolice (whiskey Label 5, Discovery Vodka, Wembley Dry Gin, Sierra Camini Tequila, Vermout Rose Mary, Vin alb/rosu/roze Domeniile Bogdan, Spumant Rose Mary, bere Bergenbier si Staropramen), bauturi racoritoare din Gama Pepsi Cola, Cina Festiva in seara de Revelion pe 31.12, bauturi racoritoare si alcoolice, muzica live in seara de Revelion, Brunch Festiv pe 01.01, sesiuni zilnice de Aqva Gym (50 min), Circuit Aqvatonic cu masaje subacvale (sedinta de 120 min/zi), late check-out.
Se intra in sejur cu cina in data de 30.12 si se iese cu pranz in data de 02.01.

Bauturile alcoolice se platesc extra cu exceptia celor incluse in pachetul all incluisve si a celor incluse la Cina Festiva din 31.12.
Bauturile racoritoare pot fi consumate numai la Aqvatonic Lobby Bar. Este interzis accesul cu bauturi/consumatie in cadrul zonei Aqvatonic.
Dress Code: Elegant/Chic obligatoriu la Cina Festiva de Revelion.
Accesul la bazinul Aqvatonic se efectueaza cu programare online sau la receptie in prealabil. Copiii au accesul permis in bazinul Aqvatonic numai in intervalul orar 08.00-17.00 (ultima ora de acces 15.00) si numai insotiti de un adult. Maxim 2 copii la u adult.

Facilitati copii:
- copii 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara pat suplimentar;
- copii 3-6.99 ani achita 70 lei/zi pentru pensiune completa si 80 lei/zi pentru all inclusive, fara pat suplimentar;
- copii 7-11.99 ani achita 90 lei/zi pentru pensiune completa si 115 lei/zi pentru all inclusive, fara pat suplimentar;
- copii peste 12 ani sau orice adult achita 155 lei/zi pentru pensiune completa si 180 lei/zi pentru all inclusive;

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2022

Tarife de cazare si masa pentru extrasezon 2021 - 2022
Perioada

Camera dubla cu sofa

Camera single
cu sofa
Camera dubla cu sofa si
vedere partiala la mare
MD DP PC ALL MD DP PC ALL MD DP PC ALL
03.10-27.11 Dum-Joi 218 lei 327 lei 416 lei 515 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 238 lei 347 lei 436 lei 535 lei
Vin-Sam 248 lei 356 lei 446 lei 545 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 267 lei 376 lei 465 lei 564 lei
03.12-23.12 Dum-Joi 218 lei 327 lei 416 lei 515 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 238 lei 347 lei 436 lei 535 lei
Vin-Sam 248 lei 356 lei 446 lei 545 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 267 lei 376 lei 465 lei 564 lei
02.01-19.04 Dum-Joi 218 lei 327 lei 416 lei 515 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 238 lei 347 lei 436 lei 535 lei
Vin-Sam 248 lei 356 lei 446 lei 545 lei 124 lei 178 lei 223 lei 272 lei 267 lei 376 lei 465 lei 564 lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti desfasurate in perioada 03.10.2021 - 19.04.2022 (exceptand perioada vacantelor si a sarbatorilor legale) si includ cazare si servicii de masa suplimentare conform tabelului de mai sus, pentru 2 persoane in camera dubla si pentru 1 persoana in camera single.

Tarife de cazare si masa pentru extrasezon 2021 - 2022
Perioada Camera single cu sofa si
vedere partiala la mare
Camera dubla superioara cu vedere
partiala la mare si sofa
Camera tripla
mica
MD DP PC ALL MD DP PC ALL MD DP PC ALL
03.10-27.11 Dum-Joi 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei
Vin-Sam 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei
03.12-23.12 Dum-Joi 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei
Vin-Sam 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei
02.01-19.04 Dum-Joi 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei 257 lei 366 lei 455 lei 554 lei
Vin-Sam 139 lei 193 lei 238 lei 287 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei 287 lei 396 lei 485 lei 584 lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti desfasurate in perioada 03.10.2021 - 19.04.2022 (exceptand perioada vacantelor si a sarbatorilor legale) si includ cazare si servicii de masa suplimentare conform tabelului de mai sus, pentru 2 persoane in camera dubla/tripla si pentru 1 persoana in camera single.

Servicii de masa:
Mic dejun, demipensiune(mic dejun si cina), pensiune completa(mic dejun, pranz si cina) - serviciile de masa se servesc in regim a la carte sau bufet suedez, in functie de gradul de ocupare al hotelului.


Oferta all inclusive cuprinde:
- Acces la bazinul Aqvatonic - sedinta 120 minute.
- 3 mese in sistem open buffet ce includ toate bauturile racoritoare din gama Pepsi si Prigat, bauturi alcoolice, vin si bere.
- Minibar-ul alimentat o data pe zi gratuit.
- Snacks-uri, cafea, ceai si bauturi racoritoare oferite pe toata perioada zilei in Lobby Bar.
- Cocktail-uri, bauturi alcoolice, vineri si sambata intre orele 18:00-23:00 la Sky Bar-ul de la etajul 14.
- Acces la zona de fitness, cardio si kinetoterapie.

Acces circuit Aqvatonic - 2 ore pe baza de programare(pentru turistii care achizitioneaza pachet cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa): Adult - 65 lei; Copil - 25 lei (tariful este valabil numai pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani); Accesul este permis copiiilor in bazinul Aqvatonic in intervalul orar 08:00-19:00.
(Conform reglementărilor naționale COVID în vigoare și pentru protejarea sănătății dumneavoastră, în această perioadă zona de terapii AQVATONIC functioneaza dupa norme foarte stricte si este destinat exclusiv pentru oaspeții hotelului, pe baza unei programari. Accesul la saune, saline si baia cu aburi este restrictionat. Terapia se efectueaza sub indrumarea unui kinetoterapeut dupa evaluarea medicului centrului si include un traseu complet AQVATONIC cu masaje subacvale cu jeturi de apa, aer sau apa-aer, masaje cervicale si mers contra-curent.)

Facilitati copii:
- 0-2.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. In limita disponibilitatii pot beneficia de baby-coat.
- 3-6.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 20 lei/zi pentru mic dejun, 50 lei/zi pentru demipensiune, 70 lei/zi pentru pensiune completa, 80 lei/zi pentru all inclusive.
- 7-11.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 25 lei/zi pentru mic dejun, 70 lei/zi pentru demipensiune, 90 lei/zi pentru pensiune completa, 115 lei/zi pentru all inclusive.
- peste 12 ani sau al 3-lea adult in camera tripla - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 30 lei/zi pentru mic dejun, 85 lei/zi pentru demipensiune, 130 lei/zi pentru pensiune completa, 180 lei/zi pentru all inclusive.
Capacitate maxima camera dubla cu sofa: 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani, copiii achita pentru serviciile de masa in functie de varsta.
Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti + 2 copii (primul 0-11.99 ani si al 2-lea 0-13.99 ani) / 3 adulti + 1 copil 0-6.99 ani.

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022
Perioada Camera dubla standard
cu sofa
Camera dubla standard  
cu sofa
si vedere partiala la mare
Camera dubla superioara
cu sofa si vedere partiala
la mare
Camera tripla
standard mica 
Apartament Gold
All inclusive
10.06-30.06 725 Lei 775 Lei 799 Lei 850 Lei 1175 Lei
01.07-11.07 945 Lei 995 Lei 1025 Lei 1050 Lei 1325 Lei
12.07-31.08 1035 Lei 1085 Lei 1130 Lei 1185 Lei 1435 Lei
01.09-11.09 725 Lei 775 Lei 799 Lei 850 Lei 1175 Lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti si includ cazare cu all inclusive pentru 2 persoane in camera dubla/camera tripla/apartament.
Pachetul Standard include:
mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Superior include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze si la plaja Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar (pe baza unei rezervari), Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, enterteinment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Gold include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Meduza, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Gold, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Gold cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier) acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Sky Bar (pe baza unei rezervari), Bauturi si snacks-uri in lobby bar pe toata durata zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.

Servicii de masa:
- All inclusive - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez) + bauturi racoritoare, apa plata/carbogazoasa, bere si vin + bere la piscina + snacks pe parcursul zilei.

Facilitati copii:

- 0-2.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. In limita disponibilitatii pot beneficia de baby-coat.
- 3-6.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 86 lei/zi pentru all inclusive.
- 7-11.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 125 lei/zi pentru all inclusive.
- peste 12 ani sau al 3-lea adult in camera tripla/apartament - beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 200 lei/zi pentru all inclusive.
Capacitate maxima camera dubla cu sofa: 2 adulti + 2 copii (primul 0-6.99 ani si al 2-lea 0-11.99 ani), copiii achita pentru serviciile de masa in functie de varsta.
Capacitate maxima camera tripla: 2 adulti + 2 copii (primul 0-6.99 ani si al 2-lea 0-11.99 ani) / 3 adulti.
Capacitate maxima apartament: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-11.99 ani.
In momentul cazarii se va achita o garantie de 100 lei/persoana, la receptia hotelului, care o sa fie returnata la check-out.

Rezervari online hotel Aqvatonic - Steaua de MareEforie Nord

Pentru a face o rezervare la hotel Aqvatonic - Steaua de Mare Eforie Nord va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare Eforie Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard cu sofa
- Camera dubla standard cu sofa si vedere partiala la mare
- Camera dubla superioara cu sofa si vedere partiala la mare
- Apartament superior
- Camera single cu sofa
- Camera tripla superioara
- Camera single cu sofa cu vedere partiala la mare
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Pentru rezervari la %s, acceptam plata cu vouchere/tichete de vacanta

Pachete PROMOTIONALE AQVATONIC in perioada 15 octombrie 2020 - 12 septembrie 2021


Pachetele de cazare, masa si tratamente balneare / recuperare, adaptate noilor norme si proceduri interne COVID , efectuate in regim individual, o singura persoana intr-un singur cabinet , insotita in permanenta in timpul procedurilor de un terapeut dedicat in exclusivitate.

AQVATONIC BALNEO SPA

Pachet de tratament ce include 5 terapii si anume 3xMED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/ tens - exclus masaje) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1x circuit AQVATONIC, in conformitate cu normele si procedurile COVID interne. Se selecteaza numai de luni pana vineri. Sambata si duminica sunt incluse in mod GRATUIT sesiunile de hidro kineto terapie in bazinul de tratament AQVATONIC

Se recomanda minim 7 zile de tratament.

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 130 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament ) ;

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
10.06 - 11.09.20221 1 Zi 135 Lei

AQVATONIC BALNEO SPA +

Pachet de tratament ce include 6 terapii si anume 3 x terapii MED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/tens ..) + 1 x terapie masaj ( terapeutic/ drenaj limfatic/ reflexoterapie) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1 x sesiune circuit AQVATONIC complet. Se selecteaza numai de luni pana vineri. Sambata si duminica sunt incluse in mod GRATUIT sesiunile de hidro kineto terapie in bazinul de tratament AQVATONIC

Se recomanda minim 7 zile de tratament.

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 130 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament ) ;

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
10.06 - 11.09.2021 1 Zi 165 Lei

AQVATONIC WATER THERAPY

Efectuata numai la recomandarea medicului centrului, după o evaluare inițială și completarea unui chestionar epidemiologic, aceasta terapie balneară vă va ghida prin cele 16 zone de masaje subacvale si cervicale, cu diferite nivele de intensitate si poate include secțiuni de mers contracurent respectiv înot contracurent pentru recuperarea motricității sau masaje cervicale intercalate cu masaje subacvale in alveolele dinamice, cu rol decontracturant.
Program 2 zile de terapii si 2 nopti cazare:
- 2 x 25 min acomodare cu înot sub supravegherea si indrumarea unui hidro kineto terapeut cu expereinta in terapiile kineto
- 2 x 25 min Circuit AQVATONIC cu masaje si terapii subacvale individualizate ca durata si intensitate în funcție de afecțiune si recomandarea medicului, in doua bazine de tratament cu temperaturi cuprinse intre 29 si 34 de grade.
 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 2 nopti cazare 2 zile spa 398 Lei 491 Lei Gratuit

AQVATONIC Romance

Sărbătoriți momente speciale în cuplu printr-un pachet de relaxare și răsfăț care vă încarcă simțurile!
Program 1 zi la SPA si 2 nopti cazare:
- 1 x Circuit tonifiant AQVATONIC de 30 min sub îndrumarea unui hidro-kineto terapeut sau 1 x terapie baie de plante - 30 minute
- 1 x Terapie prin masaj cu uleiuri esențiale - 50 min
- 1 x Sticlă de Prosecco (la 2 persoane) ce poate fi savurata romantic în camera sau în timpul hidro-terapiei
 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 2 nopti cazare 1 zi spa 450 Lei 593 Lei Gratuit

AQVATONIC SPA BREAK

Beneficiază de o sesiune completă de masaje si relaxare, pentru o stare fizică și mentală de excepție!
Program 1 zi la SPA si 2 nopti cazare:
- 1 x Circuit tonifiant AQVATONIC de 30 min sub îndrumarea unui terapeut sau 1 x terapie relaxare - 25 min
- 1 x Masaj Head & Back Relief - 25 min
- 1 x Masaj Hot Stone sau terapie SPA la alegere - 50 min
 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 2 nopti cazare 1 zi spa 491 Lei 584 Lei Gratuit

AQVATONIC TIME-OUT

Oferă-ți o pauză și vino să te bucuri de briza sărată în oaza noastră de relaxare situată la 50 de metri de valurile mării
Program 2/3 zile SPA și 3/4 nopți cazare:
- 1 x Gomaj Oriental - 25 min sau circuit AQVATONIC tonifiant - 25 min
- 1/2 x Masaj de relaxare - 25 min
- 1 x Masaj decontracturant spate - 25 min
- 1/2 x Masaj scalp şi cervical - 25 min
 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 3 nopti cazare 2 zile spa 591 Lei 716 Lei Gratuit
4 nopti cazare 3 zile spa 812 Lei 989 Lei Gratuit

AQVATONIC BELLISSIMA

Lasă-te învaluită într-un mousse fin de ciocolată cu Terapia Hot Chocolate și purifică-ți pielea cu un ritual de peeling și masaj pe bază de particule de aur, cu efect de hidratare puternic antioxidant cu ajutorul terapiei Golden Corps.
Program 3 zile SPA si 4 nopți cazare:
Ziua 1:
- 1 x Terapie Marină completă cu Alge (peeling, masaj anticelulitic, împachetare, termocuverta și masaj relaxare) - 75-90 minute
- 1 x circuit AQVATONIC revitalizant 30 minute sau o terapie SPA suplimentară de 25 minute

Ziua 2:
- 1 x Terapie Golden Corps (peeling, masaj anticelulitic, împachetare, termocuverta și masaj relaxare) - 75-90 minute
- 1 x circuit AQVATONIC revitalizant 30 minute sau o terapie SPA suplimentară de 25 minute

Ziua 3:
- 1 x Terapie Hot Chocolate - (peeling, masaj anticelulitic, împachetare, termocuverta și masaj relaxare) - 75-90 minute
- 1 x circuit AQVATONIC revitalizant 30 minute sau o terapie SPA suplimentară de 25 minute

 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 4 nopti cazare 3 zile spa 1165 Lei 1347 Lei Gratuit

AQVATONIC BODY RECOVERY

Recomandat pentru pacienții cu afecțiuni ale articulațiilor periferice: gonartroza/ coxartroza/ poliartrita reumatoidă/ artrită psoriazică etc.
Program 6/12 zile de tratament și 7/13 nopți cazare :
3 terapii pe zi (luni - vineri):
- 1 x 25 min acomodare cu inot sub supraveghere hidro kineto terapeut
- 1 x 25 min Circuit AQVATONIC cu masaje si terapii subacvale individualizat in functie de afectiune
- 1 x terapie cu namol (IN/BN/cataplasma) / masaj terapeutic / namol / drenaj limfatic / reflexo
2 terapii pe zi (sambata - duminica)
- 1 x 25 min acomodare cu inot sub supraveghere hidro kineto terapeut
- 1 x 25 min Circuit AQVATONIC cu masaje si terapii subacvale individualizat in functie de afectiune
 

Tarife 1 persoana in camera dubla cu sofa / pachet
Perioada Tip sejur Demipensiune Pensiune completa Supliment single/sejur
19.03 - 27.04.2021 7 nopti cazare 6 zile spa 1251 Lei 1494 Lei Gratuit
13 nopti cazare 12 zile spa 2299 Lei 2723 Lei Gratuit

AQVATONIC TECHIR ESCAPE

Pachetul include 1x Circuit AQVATONIC individualizat in functie de afectiune - 25 min, 1x terapie namol (impachetare sau baie) la recomandarea medicului, 1x masaj terapeutic sau masaj namol - 20 min, 1x sesiune de hidro/kinetoterapie sub supravegherea unui kinetoterapeut - 25 min

Evaluare medicala - 50 lei/persoana

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
10.06 - 11.09.2022 1 Zi 125 Lei

Impresii despre Hotel Aqvatonic - Steaua de Mare

767 aprecieri

Exceptional

9.1

Curatenie 9.3

93%

Servicii 9.2

92%

Pozitionare 9.2

92%

Personal 9.4

94%

Dotari 8.9

89%

Raport pret calitate 8.6

86%

10
sept. 2021

Absolut TOTUL


Nu am nimic de obiectat

Perioada sejurului: aug. 2021

Cazat in: Camera dubla standard cu sofa


9.2
sept. 2021

Respectarea normelor Covid-19. Amabilitatea și profesionalismul personalului centrul spa.


Camerele sunt mici. La baie miroase a tutun.

Perioada sejurului: sept. 2021

Cazat in: Camera dubla standard cu sofa si vedere partiala la mare


10
sept. 2021

-


-

Perioada sejurului: sept. 2021

Cazat in: Camera dubla standard cu sofa si vedere partiala la mare


9.7
sept. 2021

Este babyfriendly, aproape de plaja, mancare diversificta, loc de joaca pt. copii, plaja curata, personal amabil.


Ar fi placut sa fie mai curata baia de pe plaja.a

Perioada sejurului: sept. 2021

Cazat in: Camera dubla standard cu sofa


10
sept. 2021

Ne-a placut in general tot. Ne-a placut foarte mult d-na/d-ra Cristina de la masaj, are niste maini magice. Pesrosnalul foarte amabil si cu mult bun simț. Totul a fost peste asteptari. Mulțumim


Mirosul groaznic de la canalizare in camere, care a persistat tot sejurul.

Perioada sejurului: sept. 2021

Cazat in: Camera dubla standard cu sofa si vedere partiala la mare


Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii