Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Vacanta ta in rate!

Poti plati prin programul de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

 • StarCARD – Banca Transilvania plata in 6 rate
 • Card Avantaj – Credit Europe Bank pana la 5 rate
 • Alpha Bank pana la 8 rate
 • BRD Finance – BRD pana la 6 rate
 • Cardul BUN de PLATA – BCR pana la 5 rate
 • Garanti Bank – pana la 6 rate

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0241 488 206, sau pe email: office@litoralulromanesc.ro.

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Pasul 1: In momentul rezervarii solicitati link-ul de plata care va ofera posibilitatea platii in rate. Veti primi link-ul pe mail de la partenerii nostri, Euplatesc.ro , Plationline.ro si Mobil Pay, cei care vor procesa plata dumneavoastra si asigura securitatea tranzactiilor dumneavoastra. Accesarea link-ului va va directiona catre paginile securizate ale unuia dintre cei 3 integratori de plati.
 • Pasul 2: Introduceti datele cardului si in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil veti putea alege numarul de rate
 • Pasul 3: Alegeti numarul de rate dorit disponibile tipului dumneavoastra de card
 • Pasul 4: Dupa confirmarea platii dumneavoastra veti primii documentele emise de catre noi conform conditiilor stipulate in contractul cu turistul.

1. StarCARD - RATE fara Dobanda

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de 6 RATE fara dobanda.

Programul de plata in RATE fara Dobanda, folosind cardurile de credit BT, este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul www.litoralulromanesc.ro prin intermediul integratorului de plati plationline.ro .

Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 6 RATE fara Dobanda pentru orice cumparatura efectuata pe site-ul www.litoralulromanesc.ro

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit StarCARD se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

 • 0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM
 • 0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international
 • *8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange

2. Folosind CardAvantaj beneficiezi de pana la 5 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul www.litoralulromanesc.ro. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda specificati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: 1, 2, 3, 4, 5 rate fara dobanda sau plata integrala. Platile sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

3. Prin card de credit emis de Alpha Bank poti achita folosind optiunea de plata de pana la 8 rate fara dobanda:

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Alpha Bank prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite Alpha Bank:

 • Tel Verde: 08008 ALPHA (08008 25742) - apel gratuit
 • *ALPHA (*25742) - in retelele Orange si Vodafone

4. BRD Finance –Folosind cardul BRD in perioada beneficiezi de posibilitatea platii sejurului in 6 RATE fara dobanda.

Utilizarea cardurilor participante BRD Finance MasterCard

Programul de plata in RATE cu 0% DOBANDA folosind cardurile de credit BRD Finance (Real, “Bani doar bani”, Catena, Dacia, Daniel, Diverta, Goldo, Praktiker, Readers Digest, Renault, Rombiz, Staer) este disponibil pentru pe site-ul www.litoralulromanesc.ro . Puteti plati prin intermediul link-urilor securizate prin platforma PayU in 1, 3, 4 sau 6  RATE cu 0% DOBANDA, prin plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile.

Pentru a plati online prin card, specificati modalitatea de plata “Online cu card bancar” din procesul de comanda si numarul de rate dorit: 6 RATE 0% DOBANDA , prin plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile.

Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. Spor la cumparaturi!

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:

 • e-mail: creditonline@brd.ro
 • telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
 • program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

Pentru asistenţă despre cardurile BRD Finance, apelează: 021-301.48.30

5. Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai pana la 5 RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.litoralulromanesc.ro si beneficiezi de oferta standard de 5 rate fara dobanda! Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
 • Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda specificati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. Spor la cumparaturi!

6. Prin cardul de credit emis de Garanti Bank

poti achita folosind optiunea de plata de pana la 6 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda specificati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: de la 2 pana la 6 rate fara dobanda sau plata integrala. Platile sunt procesate prin intermediul platformei mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. Spor la cumparaturi!

Pentru orice detalii privind Bonus Card va rugam apelaţi Alo Garanti: 0800.80.1234 (apel gratuit din orice retea de telefonie fixa) sau 004021 2009494 (numar cu tarif normal).


Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.4 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.4 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777