Vacanta In Rate Pe Litoral | Flexibil si Convenabil - LitoralulRomanesc.ro

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Rezerva-ti azi
vacanta in rate pe litoralul romanesc!

Pe LitoralulRomanesc.ro, iti pregatim mereu cele mai bune oferte, astfel incat sa te poti bucura de zilele toride ale verii printr-o vacanta in rate pe litoral.

Alege astazi o vacanta in rate la mare si beneficiezi de achitarea rezervarii tale pana la 6 rate fara dobanda. Distractie sau relaxare maxima pe litoral, preturi minime!

Indiferent la care dintre urmatoarele banci esti client, ai o optiune de a iti achita vacanta pe care ti-o doresti la malul marii intr-un mod mai accesibil.

Cum platesc cu cardul in rate fara dobanda?

Pasii necesari pentru a cumpara o vacanta in rate pe litoral sunt simpli si rapizi.

1

In momentul efectuarii rezervarii, mentioneaza consultantului tau de turism ca doresti sa achiti in rate si vei primi un link special de plata, securizat de partenerii nostri (Euplatesc.ro, Plationline.ro, Mobil Pay).

2

Iti introduci datele de pe cardul de plata in rate.

3

Alegi programul de rate disponibil (precum si numarul acestora) in functie de cardul tau.

4

Dupa finalizarea platii, iti vom trimite documentele emise de catre noi, asa cum este stabilit in contractul cu turistul.

Nu ai inca un card de rate fara dobanda?

Ca sa poti beneficia de varianta achitarii unei vacante in rate pe LitoralulRomanesc.ro, trebuie sa detii un card de credit (numit si card de cumparaturi) de la unul dintre partenerii nostri bancari.

Ti-am pregatit mai jos cateva informatii despre optiunile pe care le ai.


Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD, beneficiezi de 6 rate fara dobanda pentru orice rezervare efectuata pe Litoralulromanesc.ro.

Sunt incluse in program cardurile de credit:

  • STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici
  • STAR Platinum: Visa Platinum

Informatii suplimentare despre cardurile de credit StarCARD obtii la urmatoarele numere:

  • 0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM
  • 0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international
  • *8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone si Orange

Prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank iti poti achita rezervarea facuta pe Litoralulromanesc.ro in pana la 5 rate fara dobanda!

Plata cu cardul tau de cumparaturi este simpla si rapida. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Daca ai nevoie de asistenta pentru CardAvantaj, apeleaza cu incredere Credit Europe Bank. Serviciile sunt disponibile non-stop.

  • 0801 000 000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom)
  • 0750 000 000

Vrei o vacanta in rate la mare, dar nu ai inca un card de credit? Prin cardurile de cumparaturi emise de Alpha Bank, poti sa-ti rezervi un sejur pe Litoralulromanesc.ro cu pana la 8 rate fara dobanda.

Cardul de credit este o modalitate de plata confortabila, convenabila, flexibila si iti asigura in permanenta libertatea de a-ti cumpara pachetele turistice pe care le doresti. Ori de cate ori doresti achitarea in rate a unei vacante pe litoral, ai optiunea sa platesti in limita liniei de credit alese.

Platile sunt procesate de catre Alpha Bank prin intermediul platformei EuPlatesc, care este securizata inclusiv cu 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contacteaza operatorii de credite Alpha Bank:

  • 0801 000 000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom)
  • 0750 000 000

Prin cardul de credit emis de Garanti Bank iti poti achita sejurul pe Litoralulromanesc.ro cu pana la 6 rate fara dobanda. Platile sunt procesate prin intermediul platformei mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru orice detalii privind Bonus Card, poti apela Alo Garanti: 0800 801234 (apel gratuit din orice retea de telefonie fixa) sau 021 200 9494 (numar cu tarif normal).Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777