Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Vreme frumoasa pe litoral, in luna decembrie


Vreme frumoasa pe litoral, in luna decembrie

 

 

Turistii care aleg sa-si petreaca sarbatorile pe litoralul romanesc vor avea parte de temperaturi ridicate. La cele 17 grade din termometre de la sfarsitul lunii noiembrie, nu am prea putea spune ca vom vedea zapada in acest an!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prezentat o estimare sezoniera a temperaturilor si cantitatilor de precipitatii de pe teritoriul Romaniei.

Estimarile prezentate de ANM sunt realizate de Centrul European pentru prognoze pe durata de medie (ECMWF) din Reading, Marea Britanie si au un grad de realizare de 60%. Studiul calculeaza distributia temperaturilor medii lunare si  distributia cantitatilor lunare de precipitatii.

In luna decembrie, temperatura va avea valori normale in cea mai mare parte a tarii. In nord si in centru sunt posibile medii mai scazute. Cantitatile de precipitatii vor depasi media in centrul, estul si sud-estul Romaniei.

Valorile termice ale lunii ianuarie vor fi apropiate de mediile multianuale. In sud si in sud-est este posibil ca acestea sa depaseasca temperaturile normale pentru aceasta perioada. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de media climatologica. Exceptie fac regiunile din centrale, din vest si din sud-vest unde este posibil sa fie mai mari.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

Publicat la data de: 21/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  vremea  decembrie  ANM  turisti  prognoza  meteo 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777