Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Acceptam voucherele de vacanta la peste 300 de hoteluri, vile si pensiuni prezente pe site-ul LitoralulRomanesc.ro


Hoteluri Litoral la care puteti achita cu vouchere de vacanta

Întrebări frecvente:

Pasul 1: Odată ce ati primit voucherele de la angajator, puteti alege unitatea de cazare de pe site-ul LitoralulRomanesc.ro unde doriti să mergeti în vacanță.
Pasul 2: Dupa alegerea unitatii de cazare ne puteti transmite formularul de rezervare prezent pe fiecare pagina a site-ului nostru sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0241 837777 . Dupa efectuarea rezervarii va trebui sa le transmiteti pentru a plati rezervarea.
Pasul 3: Transmiterea voucherelor de vacanta se poate face utilizand urmatoarele servicii:
a. Curierat rapid ( ex. Fan Courier, Urgent Cargus, TNT, DPD, Nemo Express, etc.) la adresa
CREATIVE EYE S.R.L. – Agentia Litoralul Romanesc.ro
Bulevardul Mamaia 281C, Constanta Cod Postal 900552
Nr. Telefon 0241 837777

Pentru a consulta statusul transmiterii plicului dumneavoastra trebuie sa verificati numarul de AWB furnizat de curier pe pagina de internet a fiecarei firme in parte.
b. Prioripost prin posta cu nota de inventar la adresa
CREATIVE EYE S.R.L. – Agentia Litoralul Romanesc.ro
Bulevardul Mamaia 281C, Constanta Cod Postal 900552

Pentru siguranta transmiterii voucherelor de vacanta va rugam sa stipulati transmiterea acestor valori. Dupa primirea tichetelor va vom transmite factura fiscala aferenta sumei achitate cu vouchere de vacanta. Daca suma tichetelor de vacanta acopera integral suma rezervarii, veti primii si voucherul, documentul ce trebuie prezentat la receptia hotelului. Acesta il vom trimite pe adresa dumneavoastra de e-mail.
Nu, este interzis ca pachetul plătit prin voucher să fie mai scump decât cel plătit prin alte modalitati.
Daca valoarea tichetelor de vacanta este mai mica decat valoarea rezervarii atunci diferenta se va achita printr-una din modalitatile de mai jos:
- depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania sau Unicredit
- plata numerar prin Pay Point
- prin transfer bancar in conturile stipulate in factura proforma
- online cu cardul de debit sau credit
- online cu cardul in rate de la urmatoarele banci : Banca Transilvania, Credit Europe Bank, BCR, Alpha Bank, BRD, Garanti Bank. Mai multe informatii pentru plata in rate gasiti aici : https://www.litoralulromanesc.ro/vacanta_in_rate.htm
Daca valoarea rezervarii este mai mare decat valoarea voucherelor de vacanta atunci trebuie sa ne transmiteti vouchere de o valoare apropiata de valoarea rezervarii. Nu se poate restitui restul in cazul voucherelor de vacanta.
Voucherele au o perioadă de valabilitate de un an de la data emiterii. Acest termen este valabil pentru toate tipurile de vouchere de vacanta, cele pe card sau cele pe hartie. Data expirarii este prezenta pe voucherele de vacanta.
In cazul in care voucherele vor expira in perioada imediat urmatoare, periada maxima in care le puteti utiliza este luna inscrisa pe acestea. Trebuie sa stiti ca luna de expirare nu este echivalenta cu perioada in care puteti utiliza serviciul cumparat cu acestea. Ex: Daca aveti vouchere de vacanta care expira in luna martie 2019, acestea le puteti transmite catre cei de la care cumparati serviciul chiar daca serviciul se va presta in luna septembrie 2019.
Cu voucherele de vacanta pot fi achizitionate pachete turistice in Romania, conditia fiind ca aceste pachete sa contina obligatoriu servicii de cazare.

Ce se intampla daca doresc anularea rezervarii ?
In cazul anularii unei rezervari achitate cu vouchere de vacanta, va rugam sa consultati termenii prezenti in contractul cu turistul. Odata utilizate aceste vouchere nu pot fi restituite, de asemenea nu se poate solicita contravaloarea lor, conform legislatiei in vigoare.

Unitatile emitente de vouchere de vacanta, pe suport hartie si/sau electronic

EDENRED ROMÂNIA SRL


UP ROMANIA SRL


SODEXO PASS ROMÂNIA SRL


Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.4 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.4 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777