Medeea Marinescu si Marius Manole vin la Constanta, in comedia "Fa-mi Loc!"

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Medeea Marinescu si Marius Manole vin la Constanta, in comedia "Fa-mi Loc!"


Medeea Marinescu si Marius Manole vin la Constanta, in comedia

 

 

Asociatia Inspira prezinta la sfarsitul lunii noiembrie, la Constanta, comedia "Fa-mi loc".  

Organizatorii spectacolului il descriu ca fiind o reflectie asupra propriei noastre existente, dincolo de orice convenienta sociala.

Cea mai indragita actrita de film, Medeea Marinescu, se intalneste  cu cel mai "pe val" actor de teatru, Marius Manole, intr-o comedie a carei productii este semnata de Asociatia INSPIRA.

"Fa-mi loc!" spune povestea a doi tineri ce se regasesc in ajunul Craciunului, in cuseta unui tren de noapte. Ea, o fata singura, sarmanta, aventuriera, el, un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

 

Spectacolul ne aminteste ca, in ajunul Craciunului e momentul in care simtim mai mult ca oricand, ca trebuie sa fim inconjurati de familie si de cei pe care ii iubim cu adevarat.

Hazardul ii aduce pe Manuel si Camilla impreuna, doi oameni care nu au aparent nimic in comun, ceea ce va genera nenumarate "scantei". Insa, amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie si mai mult, amandoi au nevoie sa se vindece de singuratate.

Spectacolul, in regia lui Radu Beligan, incepe la ora 19.00 si se va juca pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta, pe 29 noiembrie.  Pretul unui bilet este de 50 de lei.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 18/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  teatru  spectacole  Casa de Cultura a Sindicatelor  Medeea Marinescu  Marius Manole 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777