Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp - Oferta de cazare 2023, Inscrieri Timpurii 2023, Oferta Speciala

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp


Foto Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denum ... Continuati sa cititi

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Plaja privata
Balcon
Aer conditionat

centrul Statiunii Olimp, la 60 metri de plaja, Str. Amfiteatru nr. 6, Olimp Vezi pe harta

Descriere hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 
In vara 2020 s-au dat in folosinta corpurile Panoramic si Belvedere, urmand ca Amfiteatru sa se alature celor doua, in vara 2021. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

769 camere duble si apartamente
Restaurante
Terasa
Baruri
Piscina adulti si copii (4)
Locuri de joaca pentru copii
Plaja privata
Cafenea
Gradini
Parcare

Facilitati

Dotari camere

Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, seif, telefon, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.

Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard cu vedere spre statiune
(18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6.
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla standard cu vedere spre mare (18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6 au vedere spre mare. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Suita 2 dormitoare cuprinde doua spatii deschise (35-44 mp), intr-o zona se afla 1 pat matrimonial sau 2 paturi, a doua zona are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 1-6. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde 1 living cu canapea extensibila si 1 dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spe mare. Sunt situate la etajul 6. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Belvedere
Camera dubla standard cu vedere spre mare/piscina
(18 mp) are in dotare pat matrimonial si un fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1-2 si 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde 2 spatii deschise, intr-o zona se afla un pat matrimonial cu baldachin, in cea de doua zona se afla un pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor ( 35-44 mp) cuprinde un living cu canapea extensibila sau fixa si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 3-7. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Panoramic
Camera dubla standard cu vedere spre mare
(18 mp) are in dotare pat matrimonial, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere sprea mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera dubla superioara de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele duble superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde doua spatii deschise, fiecare dormitor are in dotare un pat matrimonial sau 2 paturi, intr-un dormitor se afla si canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 2-4. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde un living cu canapea fixa sau extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1,2,4,5,6 si 7. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Servicii

Servicii incluse: sezlonguri si umbrele la plaja si picina (in limita locurilor disponibile), prosoapele pentru plaja/piscina - pe baza de tichet primit la cazare, Mini Aquapark pentru copii; Jocuri și concursuri adulți și copii ( piscine, terasă); parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), internet wi-fi, business corner, presa (in receptie), loc de joaca pentru copii (exterior), animatie, muzica live, program artistic.
Servicii optionale: Pool Bar a la carte ( 08.00-20.00), Lobby Bar a la carte (10.00-23.00), Cofetarie (15.00-23.00), Mandaloun Snack Bar (17:00-23:00), Restaurant Mandaloun A la carte (17:00-23:00), produsele din minibar, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti.
Servicii de masa:
- Mic dejun - bufet suedez in intervalul 07.30-10.00 include bauturi ( apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda).
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -13.00-15.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere, vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
- All inclusive light - bufet suedez - mic dejun + pranz+cina (in intervalul 19.00-21.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz.
Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

Oferte Speciale Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Oferta speciala: Inscrieri Timpurii 2023 Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

- pana la 55% DISCOUNT din tarifele de cazare. Oferta Speciala Inscrieri Timpurii 31.12 implica plata esalonat in 3 rate, dupa cum urmeaza:
- avans de 20% in termen de 3 zile de la efectuarea rezervarii;
- avans de 30% pana la data de 31.12.2022;
- diferenta de 50% pana la data de 31.01.2023.

Oferta este valabila pentru sejururi de minim 3 nopti. Discount-ul suplimentar aferent Ofertei Inscrieri Timpurii este deja aplicat in tabelul de mai jos, si a fost calculat doar din tarifele de cazare. Procentul a fost calculat pentru perioada 15.06-30.06.

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala Inscrieri Timpurii 31.12 nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Inscrieri timpurii 31.12.2022
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru

Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Panoramic

Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru 
Hotel Belvedere 
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
cazare MD DP All light cazare MD DP All
light
cazare MD DP All light cazare MD DP All light
15.06-22.06 min.3 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
92 euro 111 euro 140 euro 169 euro 92
euro
111  
euro
140
euro
169
euro
100
euro
120
euro
149
euro
178
euro
min.5 nopti 74
euro
94
euro
123
euro
152
euro
79 euro 98 euro 127 euro 156 euro 79
euro
98
euro
127
euro
156
euro
87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
min.8 nopti 65
euro
85
euro
114
euro
143
euro
70 euro 89 euro 118 euro 147 euro 70
euro
89
euro
118
euro
147
euro
79
euro
98
euro
127
euro
156
euro
23.06-30.06 min.3 nopti 89
euro
108
euro
138
euro
168
euro
93 euro 113 euro 142 euro 172 euro 93
euro
113
euro
142
euro
172
euro
102
euro
122
euro
151
euro
181
euro
min.5 nopti 75
euro
95
euro
125
euro
154
euro
80 euro 100 euro 129 euro 159 euro 80
euro
100
euro
129
euro
159
euro
89
euro
108
euro
138
euro
168
euro
min.8 nopti 67
euro
86
euro
116
euro
145
euro
71 euro 91 euro 120 euro 150 euro 71
euro
91
euro
120
euro
150
euro
80
euro
100
euro
129
euro
159
euro
01.07-06.07 min.3 nopti 97
euro
116
euro
145
euro
175
euro
104 euro 124 euro 153 euro 183 euro 102
euro
121
euro
150
euro
179
euro
112
euro
131
euro
160
euro
189
euro
min.5 nopti 82
euro
102
euro
131
euro
160
euro
89 euro 109 euro 139 euro 168 euro 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
97
euro
116
euro
145
euro
175
euro
min.8 nopti 73
euro
92
euro
121
euro
150
euro
79 euro 99 euro 129 euro 158 euro 78
euro
97
euro
126
euro
155
euro
87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
07.07-14.07 min.3 nopti 99
euro
118
euro
148
euro
177
euro
103 euro 123 euro 153 euro 182 euro 103
euro
123
euro
153
euro
182
euro
113
euro
133
euro
163
euro
192
euro
min.5 nopti 84
euro
103
euro
133
euro
163
euro
89 euro 108 euro 138 euro 168 euro 89
euro
108
euro
138
euro
168
euro
99
euro
118
euro
148
euro
177
euro
min.8 nopti 74
euro
94
euro
123
euro
153
euro
79 euro 99 euro 128 euro 171 euro 79
euro
99
euro
128
euro
158
euro
89
euro
108
euro
138
euro
168
euro
15.07-20.07 min.3 nopti 116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
122 euro 142 euro 171 euro 200 euro 122
euro
142
euro
171
euro
200
euro
134
euro
153
euro
182
euro
212
euro
min.5 nopti 99
euro
118
euro
147
euro
177
euro
105 euro 124 euro 153 euro 182 euro 105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
min.8 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
93 euro 113 euro 142 euro 173 euro 93
euro
113
euro
142
euro
171
euro
105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
21.07-19.08 min.3 nopti 118
euro
138
euro
167
euro
197
euro
124 euro 144 euro 173 euro 203 euro 124
euro
144
euro
173
euro
203
euro
136
euro
156
euro
185
euro
215
euro
min.5 nopti 100
euro
120
euro
150
euro
179
euro
106 euro 126 euro 156 euro 185 euro 106
euro
126
euro
156
euro
185
euro
118
euro
138
euro
167
euro
197
euro
min.8 nopti 89
euro
108
euro
138
euro
167
euro
95 euro 114 euro 144 euro 173 euro 95
euro
114
euro
144
euro
173
euro
106
euro
126
euro
156
euro
185
euro
20.08-24.08 min.3 nopti 116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
122 euro 142 euro 171 euro 200 euro 122
euro
142
euro
171
euro
200
euro
134
euro
153
euro
182
euro
212
euro
min.5 nopti 99
euro
118
euro
147
euro
177
euro
105 euro 124 euro 153 euro 182 euro 105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
min.8 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
93 euro 113 euro 142 euro 171 euro 93
euro
113
euro
142
euro
171
euro
105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
25.08-02.09 min.3 nopti 108
euro
128
euro
157
euro
186
euro
113 euro 133 euro 162 euro 192 euro 113
euro
133
euro
162
euro
192
euro
124
euro
144
euro
173
euro
203
euro
min.5 nopti 92
euro
111
euro
141
euro
170
euro
97 euro 117 euro 146 euro 176 euro 97
euro
117
euro
146
euro
176
euro
108
euro
128
euro
157
euro
186
euro
min.8 nopti 81
euro
101
euro
130
euro
159
euro
86 euro 106 euro 135 euro 165 euro 86
euro
106
euro
135
euro
165
euro
97
euro
117
euro
146
euro
176
euro
03.09-10.09 min.3 nopti 107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
112 euro 131 euro 161 euro 190 euro 112
euro
131
euro
161
euro
190
euro
123
euro
142
euro
171
euro
200
euro
min.5 nopti 91
euro
110
euro
139
euro
168
euro
96 euro 115 euro 145 euro 174 euro 96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
min.8 nopti 80
euro
99
euro
129
euro
158
euro
85 euro 105 euro 134 euro 163 euro 85
euro
105
euro
134
euro
163
euro
96
euro
115
euro
145
euro
174
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Inscrieri timpurii 31.12.2022
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
cazare mic dejun demipensiune All inclusive light
15.06-22.06 min.3 nopti 161 euro 181 euro 210 euro 239 euro
min.5 nopti 140 euro 159 euro 188 euro 217 euro
min.8 nopti 127 euro 146 euro 175 euro 204 euro
23.06-30.06 min.3 nopti 164 euro 184 euro 213 euro 243 euro
min.5 nopti 142 euro 162 euro 191 euro 221 euro
min.8 nopti 129 euro 148 euro 178 euro 207 euro
01.07-06.07 min.3 nopti 179 euro 199 euro 228 euro 257 euro
min.5 nopti 155 euro 175 euro 204 euro 233 euro
min.8 nopti 141 euro 160 euro 189 euro 218 euro
07.07-14.07 min.3 nopti 182 euro 202 euro 232 euro 261 euro
min.5 nopti 158 euro 177 euro 207 euro 236 euro
min.8 nopti 143 euro 163 euro 192 euro 222 euro
15.07-20.07 min.3 nopti 215 euro 235 euro 264 euro 293 euro
min.5 nopti 186 euro 206 euro 235 euro 264 euro
min.8 nopti 169 euro 188 euro 217 euro 246 euro
21.07-19.08 min.3 nopti 219 euro 238 euro 268 euro 297 euro
min.5 nopti 189 euro 209 euro 238 euro 268 euro
min.8 nopti 171 euro 191 euro 221 euro 250 euro
20.08-24.08 min.3 nopti 215 euro 235 euro 264 euro 293 euro
min.5 nopti 186 euro 206 euro 235 euro 264 euro
min.8 nopti 169 euro 188 euro 217 euro 246 euro
25.08-02.09 min.3 nopti 200 euro 219 euro 249 euro 278 euro
min.5 nopti 173 euro 192 euro 222 euro 251 euro
min.8 nopti 156 euro 176 euro 206 euro 235 euro
03.09-10.09 min.3 nopti 197 euro 217 euro 246 euro 275 euro
min.5 nopti 171 euro 190 euro 219 euro 248 euro
min.8 nopti 155 euro 174 euro 203 euro 232 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 9 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 10 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 12 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 11 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 14 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 15 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 17 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 16 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 22 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 23 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 25 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 24 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 30 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 31 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 33 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 32 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 13.5 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 15 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 18 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 16.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 23.5 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 25 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 28 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 26.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 38.5 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 40 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 43 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 41.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 53.5 euro/zi in perioada 15.06-30.06, 55 euro/zi in perioada 01.07-14.07, 58 euro/zi in perioada 15.07-24.08 si 56.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Oferta speciala: Oferta Speciala Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

Oferta Speciala "Marea Unire".
- pana la 60% DISCOUNT din tarifele de cazare pana la 04.12.2022. Oferta Speciala Marea Unire implica plata integrala in 48 ore de la efectuarea rezervarii.
Oferta este valabila pentru sejururi de minim 5 nopti. Discount-ul suplimentar aferent Ofertei Marea Unire este deja aplicat in tabelul de mai jos, si a fost calculat doar din tarifele de cazare.

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala Marea Unire nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Speciala Marea Unire
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru 
Hotel Belvedere 
Hotel Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
DP All light DP All light DP All light
15.06-22.06 min.5 nopti 114 euro 144 euro 118 euro 147 euro 126 euro 155 euro
min.8 nopti 107 euro 136 euro 111 euro 140 euro 118 euro 147 euro
23.06-25.06 min.5 nopti 117 euro 147 euro 121 euro 150 euro 129 euro 158 euro
min.8 nopti 109 euro 139 euro 113 euro 143 euro 121 euro 150 euro
15.07-20.07 min.5 nopti 132 euro 161 euro 137 euro 166 euro 146 euro 176 euro
min.8 nopti 122 euro 151 euro 127 euro 156 euro 137 euro 166 euro
21.07-24.07 min.5 nopti 131 euro 161 euro 137 euro 166 euro 147 euro 177 euro
min.8 nopti 122 euro 151 euro 127 euro 156 euro 137 euro 166 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Marea Unire
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
Demipensiune All inclusive light
15.06-22.06 min.5 nopti 173 euro 202 euro
min.8 nopti 161 euro 190 euro
23.06-25.06 min.5 nopti 176 euro 206 euro
min.8 nopti 164 euro 194 euro
15.07-20.07 min.5 nopti 205 euro 234 euro
min.8 nopti 190 euro 219 euro
21.07-24.07 min.5 nopti 207 euro 236 euro
min.8 nopti 192 euro 222 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 21 euro/zi pentru rezervari efectuate in perioada 15.06-26.06.2023 si 23 euro/zi pentru perioada 15.07-25.07;
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 29 euro/zi pentru rezervari efectuate in perioada 15.06-26.06.2023 si 31 euro/zi pentru perioada 15.07-25.07;
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 37 euro/zi pentru rezervari efectuate in perioada 15.06-26.06.2023 si 40 euro/zi pentru perioada 15.07-25.07;
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 52 euro/zi pentru rezervari efectuate in perioada 15.06-26.06.2023 si 55 euro/zi pentru perioada 15.07-25.07;
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2023

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru 
Hotel Belvedere 
Hotel Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
cazare MD DP All light cazare MD DP All light cazare MD DP All light
15.06-14.07 min.2 nopti 196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
206
euro
225
euro
255
euro
284
euro
225
euro
245
euro
274
euro
304
euro
min.5 nopti 167
euro
186
euro
216
euro
245
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
min.8 nopti 147
euro
167
euro
196
euro
225
euro
157
euro
176
euro
206
euro
235
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
15.07-24.08 min.2 nopti 197
euro
217
euro
247
euro
276
euro
207
euro
227
euro
257
euro
286
euro
227
euro
247
euro
276
euro
306
euro
min.5 nopti 168
euro
188
euro
217
euro
247
euro
178
euro
197
euro
227
euro
257
euro
197
euro
217
euro
247
euro
276
euro
min.8 nopti 148
euro
168
euro
197
euro
227
euro
158
euro
178
euro
207
euro
237
euro
178
euro
197
euro
227
euro
257
euro
28.08-09.09 min.2 nopti 196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
206
euro
225
euro
255
euro
284
euro
225
euro
245
euro
274
euro
304
euro
min.5 nopti 167
euro
186
euro
216
euro
245
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
min.8 nopti 147
euro
167
euro
196
euro
225
euro
157
euro
176
euro
206
euro
235
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
cazare mic dejun demipensiune All inclusive light
15.06-14.07 min.2 nopti 363 euro 382 euro 412 euro 441 euro
min.5 nopti 314 euro 333 euro 363 euro 392 euro
min.8 nopti 284 euro 304 euro 333 euro 363 euro
15.07-24.08 min.2 nopti 365 euro 385 euro 415 euro 444 euro
min.5 nopti 316 euro 336 euro 365 euro 395 euro
min.8 nopti 286 euro 306 euro 336 euro 365 euro
25.08-09.09 min.2 nopti 363 euro 382 euro 412 euro 441 euro
min.5 nopti 314 euro 333 euro 363 euro 392 euro
min.8 nopti 284 euro 304 euro 333 euro 363 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 20 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 25 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 33 euro/zi.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 41 euro/zi.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 30 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 40 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 55 euro/zi.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 70 euro/zi.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Rezervari online hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Pentru a face o rezervare la hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Belvedere
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre statiune - Amfiteatru
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Panoramic
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp ? Afla ce au spus alti clienti. Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Neptun-Olimp are nota 8.9 din 394 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere: 01.12.2022 ora 14:55

Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii