Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp - Oferta de cazare 2024, Oferta Speciala

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp


Foto Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4**** Neptun Olimp si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infa ... Continuati sa cititi

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Plaja privata
Balcon
Aer conditionat

centrul Statiunii Olimp, la 60 metri de plaja, Str. Amfiteatru nr. 6, Olimp Vezi pe harta

Descriere hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4**** Neptun Olimp si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 
In vara 2020 s-au dat in folosinta corpurile Panoramic si Belvedere, urmand ca Amfiteatru sa se alature celor doua, in vara 2021. 
Phoenicia Blue View Resort Olimp - Amfiteatru Panoramic Belvedere se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 217 de camere si apartamente, cu un total 434 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 208 camere, insumand un total de 416 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru are un numar de 313 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.
Phoenicia Blue View Resort Olimp - Amfiteatru Panoramic Belvedere dispune de parcare privata, gratuita in limita disponibilitatii.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

769 camere duble si apartamente
Restaurante
Terasa
Baruri
Piscina adulti si copii (4)
Locuri de joaca pentru copii
Plaja privata cu distinctie Blue Flag 
Cafenea
Gradini
Wi fi
Lift
Camera de bagaje
Baby cot - gratuit, la cerere, in limita disponibilitatii
Parcare privata -  gratuita in limita disponibilitatii

Facilitati

Dotari camere

Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, seif, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.

Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard cu vedere spre statiune
(18 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200) sau 2 paturi (110x200), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6.
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla standard cu vedere spre mare (18 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200) sau 2 paturi (110x200), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6, au vedere spre mare. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii (0-11.99) ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Suita 2 dormitoare cuprinde doua spatii deschise (35-44 mp),fiecare zona are in dotare pat matrimonial si o canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 1-6. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde 1 living cu canapea fixa sau extensibila si 1 dormitor cu pat matrimonial cu canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajul 6. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Belvedere
Camera dubla standard cu vedere spre mare/piscina
(18 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200) si un fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon sau terasa comuna, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (20-24 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200) sau 2 paturi (110x200), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Camera superioara de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera superioara de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde 2 spatii deschise, intr-o zona se afla un pat matrimonial cu baldachin si o canapea fixa sau extensibila, in cea de doua zona se afla un pat matrimonial si o canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, terasa comuna, vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor ( 35-44 mp) cuprinde o zona de living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial si pot avea si canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon individual sau terasa comuna, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 3-7. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Panoramic
Camera dubla standard cu vedere spre mare/piscina 
(18 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon sau terasa comuna, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (20-24 mp) are in dotare pat matrimonial (160x200) sau 2 paturi (110x200), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere sprea mare/piscina. Camera superioara  de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera dubla superioara de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde doua spatii deschise, fiecare dormitor are in dotare un pat matrimonial, intr-un dormitor se afla si canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 2-4. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde o zona de living cu canapea fixa, un dormitor cu pat matrimonial ce poate avea si canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1,2,4,5 si 7. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Alocarea spatiilor de cazare se realizeaza in functie de disponibilitate in ziua de check in, la receptie.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Servicii

Servicii incluse: sezlonguri si umbrele la plaja (in sectorul Standard - incepand cu randul 4 de la linia apei) si piscina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina/plaja), prosoapele pentru plaja/piscina - pe baza de tichet primit la cazare, parcare in limita locurilor disponibile, Mini Aquapark pentru copii; Jocuri si concursuri adulti si copii ( piscine, terasă); internet wi-fi, loc de joaca pentru copii (exterior), animatie, muzica live, program artistic.
Programul artistic incepe cu 20.06.
In perioadele 10.06-20.06 si 01.09-10.09 o parte din facilitatile incluse este posibil sa nu fie disponibile.
Servicii optionale: apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, umbrele si sezlonguri la plaja in sectorul de plaja Premium (primele de la apa - randurile 1-3 de la linia apei) se achita suplimentar intre 2 si 8 euro/sezlong (in functie de amplasamentul fata de apa), baruri (pisicina, terase, plaja), cofetarie (15.00-23.00), restaurant - pizzerie (17.00-23.00), farmacie, complex de magazine (alimente, cosmetice, jucarii), standuri expozitionale cu specific divers, Club Games, sporturi nautice.
Servicii de masa:
- Mic dejun - bufet suedez in intervalul 07.30-10.00, include bauturi (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Micul dejun se serveste incepand cu a doua zi, inclusiv in ziua plecarii.
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -12.30-15.00), sunt incluse bauturi (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. 
- Pensiune completa  -bufet suedez - mic dejun (07.30-10.00), pranz (12.30-15.00) si cina (19.00-21.00), sunt incluse bauturi ( (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Prima masa in ziua de check in este cina, in ziua de check out, ultima masa este pranzul. 
- All inclusive  - bufet suedez - mic dejun (07.30-10.00) + pranz (in intervalul -12.30-15.00) + cina (in intervalul 19.00-21.00), sunt incluse bauturi non alcoolice  (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda) si bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu la dozator, whiskey, vodka, rom, lichior, cocktailuri).  Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz. In pachetul All Inclusive sunt incluse bauturile la restaurant, in timpul servirii meselor, la barul All inclusive de pe plaja (10.00-19.00) si la barurile All Inclusive de la piscina (10.00-19.00).
Nu sunt incluse bauturile la: restaurantul de pe plaja, barurile A la carte de la piscina si plaja, lobby bar Panoramic si Belvedere, restaurant pizzerie si cofetarie.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Oferte Speciale Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Oferta speciala: Oferta Speciala Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

Oferta Speciala Martisor
- pana la 50% DISCOUNT . Oferta Speciala Martisor este valabila pentru rezervari efectuate pana la 10.03.2024 si implica plata integrala in 48 de ore de la efectuarea rezervarii.
Oferta este valabila pentru sejururi de minim 5 nopti. Discount-ul suplimentar aferent Ofertei Speciale Martisor este deja aplicat in tabelul de mai jos. Procentul a fost calculat pentru perioada 03.06-15.06.

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala Martisor nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024 - Oferta Speciala Martisor
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru
 Hotel Panoramic 
Hotel Belvedere
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
DP ALL DP ALL DP ALL
10.06-15.06 minim 5 nopti 111 euro 155 euro 119 euro 163 euro 134 euro 178 euro
16.06-20.06 minim 5 nopti 112 euro 157 euro 120 euro 165 euro 136 euro 180 euro
21.06-30.06 minim 5 nopti 115 euro 161 euro 123 euro 169 euro 139 euro 185 euro
01.07-04.07 minim 5 nopti 115 euro 160 euro 123 euro 168 euro 139 euro 184 euro
05.07-11.07 minim 5 nopti x 198 euro x 208 euro x 227 euro
12.07-20.07 minim 5 nopti x 200 euro x 210 euro x 230 euro
16.08-23.08 minim 5 nopti x 198 euro x 208 euro x 227 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele in sectorul standard, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri  in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.
Camera in regim single se valorifica la cerere si reprezinta 80% din tariful de cazare. Serviciile de masa se adauga la valoare integrala.

Servicii de masa:

Demipensiune -  bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -12.30-15.00), sunt incluse bauturi (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. 
ALL inclusive - bufet suedez - mic dejun (07.30-10.00) + pranz (in intervalul -12.30-15.00) + cina (in intervalul 19.00-21.00), sunt incluse bauturi non alcoolice  (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda) si bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu la dozator, whiskey, vodka, rom, lichior, cocktailuri).  Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz. In pachetul All Inclusive sunt incluse bauturile la restaurant, in timpul servirii meselor, la barul All inclusive de pe plaja (10.00-19.00) si la barurile All Inclusive de la piscina (10.00-19.00).

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024 - Oferta Speciala Martisor
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
Demipensiune All inclusive
10.06-15.06 minim 5 nopti 180 euro 225 euro
16.06-20.06 minim 5 nopti 182 euro 227 euro
21.06-30.06 minim 5 nopti 187 euro 233 euro
01.07-04.07 minim 5 nopti 186 euro 232 euro
05.07-11.07 minim 5 nopti x 286 euro
12.07-20.07 minim 5 nopti x 289 euro
16.08-23.08 minim 5 nopti x 286 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele in sectorul standard (randurile mai indepartate de linia apei), la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
Demipensiune -  bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -12.30-15.00), sunt incluse bauturi (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. 
ALL inclusive - bufet suedez - mic dejun (07.30-10.00) + pranz (in intervalul -12.30-15.00) + cina (in intervalul 19.00-21.00), sunt incluse bauturi non alcoolice  (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda) si bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu la dozator, whiskey, vodka, rom, lichior, cocktailuri).  Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz. In pachetul All Inclusive sunt incluse bauturile la restaurant, in timpul servirii meselor, la barul All inclusive de pe plaja (10.00-19.00) si la barurile All Inclusive de la piscina (10.00-19.00).

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-4.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Copiii cu varsta intre 5-11.99 ani platesc supliment de cazare si masa, dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 19 euro/zi in perioadele 10.06-04.07;
- in cazul tarifelor cu All inclusive, achita 30 euro/zi in perioadele 10.06-04.07, 38 euro/zi in perioada 05.07-23.08
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 34 euro/zi in perioadele 10.06-04.07;
- in cazul tarifelor cu All inclusive, achita 57 euro/zi in perioadele 10.06-04.07, 72 euro/zi in perioada 05.07-23.08;
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 5-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard/superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2024

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru

Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru
 Hotel Panoramic 
Hotel Belvedere 

Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
Demipensiune All inclusive Demipensiune All inclusive Demipensiune All inclusive
10.06-04.07 224 euro 270 euro 244 euro 290 euro 284 euro 330 euro
05.07-25.08 x 292 euro x 312 euro x 352 euro
26.08-10.09 224 euro 270 euro 244 euro 290 euro 284 euro 330 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele in sectorul standard, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri  in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.
Camera in regim single se valorifica la cerere si reprezinta 80% din tariful de cazare. Serviciile de masa se adauga la valoare integrala.

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
Demipensiune All inclusive
10.06-04.07 404 euro 450 euro
05.07-25.08 x 472 euro
26.08-10.09 404 euro 450 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 5 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele in sectorul standard (randurile mai indepartate de linia apei), la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
Demipensiune -  bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -12.30-15.00), sunt incluse bauturi (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda). Bauturile sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. 
ALL inclusive - bufet suedez - mic dejun (07.30-10.00) + pranz (in intervalul -12.30-15.00) + cina (in intervalul 19.00-21.00), sunt incluse bauturi non alcoolice  (apa, racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda) si bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu la dozator, whiskey, vodka, rom, lichior, cocktailuri).  Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz. In pachetul All Inclusive sunt incluse bauturile la restaurant, in timpul servirii meselor, la barul All inclusive de pe plaja (10.00-19.00) si la barurile All Inclusive de la piscina (10.00-19.00).

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-4.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Copiii cu varsta intre 5-11.99 ani platesc supliment de cazare si masa, dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 31 euro/zi in perioadele 10.06-04.07 si 26.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu All inclusive, achita 42 euro/zi in perioadele 10.06-04.07 si 26.08-10.09, si 48 euro/zi in perioada 05.07-25.08.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 52 euro/zi in perioadele 10.06-04.07 si 26.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu All inclusive, achita 75 euro/zi in perioadele 10.06-04.07 si 26.08-10.09, si 86 euro/zi in perioada 05.07-25.08.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 5-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard/superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Rezervari online hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Pentru a face o rezervare la hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard cu vedere spre statiune - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Belvedere
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Panoramic
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp ? Afla ce au spus alti clienti. Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Neptun-Olimp are nota 9.1 din 621 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere: 05.03.2024 ora 09:47

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.

Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii