Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp - Oferta de cazare 2023, Inscrieri Timpurii 2023

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp


Foto Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denum ... Continuati sa cititi

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Plaja privata
Balcon
Aer conditionat

centrul Statiunii Olimp, la 60 metri de plaja, Str. Amfiteatru nr. 6, Olimp Vezi pe harta

Descriere hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 
In vara 2020 s-au dat in folosinta corpurile Panoramic si Belvedere, urmand ca Amfiteatru sa se alature celor doua, in vara 2021. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.
Complexul dispune de parcare privata, gratuita in limita disponibilitatii.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

769 camere duble si apartamente
Restaurante
Terasa
Baruri
Piscina adulti si copii (4)
Locuri de joaca pentru copii
Plaja privata
Cafenea
Gradini
Wi fi
Lift
Parcare gratuita in limita disponibilitatii

Facilitati

Dotari camere

Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, seif, telefon, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.

Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard cu vedere spre statiune
(18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6.
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla standard cu vedere spre mare (18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6 au vedere spre mare. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Suita 2 dormitoare cuprinde doua spatii deschise (35-44 mp), intr-o zona se afla 1 pat matrimonial sau 2 paturi, a doua zona are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 1-6. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde 1 living cu canapea extensibila si 1 dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spe mare. Sunt situate la etajul 6. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Belvedere
Camera dubla standard cu vedere spre mare/piscina
(18 mp) are in dotare pat matrimonial si un fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1-2 si 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde 2 spatii deschise, intr-o zona se afla un pat matrimonial cu baldachin, in cea de doua zona se afla un pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor ( 35-44 mp) cuprinde un living cu canapea extensibila sau fixa si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 3-7. Pot acomoda maxim 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Panoramic
Camera dubla standard cu vedere spre mare
(18 mp) are in dotare pat matrimonial, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 5-7. 
Capacitate recomandata : 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera).
Capacitate maxima admisa : 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti (cu folosirea paturilor existente in camera). Nu se permite amplasarea unui pat suplimentar.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere sprea mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera dubla superioara de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele duble superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda maxim 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani (cu folosirea paturilor existente in camera). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde doua spatii deschise, fiecare dormitor are in dotare un pat matrimonial sau 2 paturi, intr-un dormitor se afla si canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 2-4. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde un living cu canapea fixa sau extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1,2,4,5,6 si 7. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Servicii

Servicii incluse: sezlonguri si umbrele la plaja si picina in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina/plaja), prosoapele pentru plaja/piscina - pe baza de tichet primit la cazare, parcare in limita locurilor disponibile, Mini Aquapark pentru copii; Jocuri și concursuri adulți și copii ( piscine, terasă); internet wi-fi, loc de joaca pentru copii (exterior), animatie, muzica live, program artistic.
Servicii optionale: Pool Bar a la carte ( 08.00-20.00), Lobby Bar a la carte (10.00-23.00), Cofetarie (15.00-23.00), Mandaloun Snack Bar (17:00-23:00), Restaurant Mandaloun A la carte (17:00-23:00), apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti.
Servicii de masa:
- Mic dejun - bufet suedez in intervalul 07.30-10.00, include bauturi ( apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda).
Se serveste incepand cu a doua zi, inclusiv in ziua plecarii. Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -13.00-15.00) - bufet suedez, incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere, vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
- All inclusive light - bufet suedez - mic dejun + pranz (in intervalul -13.00-15.00) + cina (in intervalul 19.00-21.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz. In pachetul All Inclusive Light nu sunt incluse bauturile la beach bar, pool bar si intre mese.

Bauturile incluse sunt disponibile doar in restaurant in timpul servirii meselor.

Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.
Nu se accepta cazarea cu animae de companie.

Oferte Speciale Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Oferta speciala: Inscrieri Timpurii 2023 Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

- pana la 45% DISCOUNT din tarifele de cazare. Oferta Speciala Inscrieri Timpurii 15.04.2023 implica plata unui avans de 20% in 3 zile de la efectuarea rezervarii, si a diferentei pana la 15.04.2023.

Oferta este valabila pentru sejururi de minim 3 nopti. Discount-ul suplimentar aferent Ofertei Inscrieri Timpurii este deja aplicat in tabelul de mai jos, si a fost calculat doar din tarifele de cazare. Procentul a fost calculat pentru perioada 15.06-30.06.

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala Inscrieri Timpurii 15.04.2023 nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Inscrieri timpurii 15.04.2023
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru

Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru

Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Panoramic 
Hotel Belvedere 
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Panoramic
cazare MD DP All light cazare MD DP All
light
cazare MD DP All light cazare MD DP All light cazare MD DP All light
15.06-22.06 min.3 nopti 107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
112 euro 131 euro 161 euro 190 euro 112
euro
131  
euro
161
euro
190
euro
123
euro
142
euro
171
euro
200
euro
123
euro
142
euro
171
euro
200
euro
min.5 nopti 91
euro
110
euro
139
euro
168
euro
96 euro 115 euro 145 euro 174 euro 96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
min.8 nopti 80
euro
99
euro
129
euro
158
euro
85 euro 105 euro 134 euro 163 euro 85
euro
105
euro
134
euro
163
euro
96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
23.06-30.06 min.3 nopti 107
euro
127
euro
156
euro
185
euro
113 euro 132 euro 161 euro 191 euro 114
euro
133
euro
163
euro
192
euro
123
euro
143
euro
172
euro
201
euro
124
euro
144
euro
173
euro
203
euro
min.5 nopti 91
euro
111
euro
140
euro
169
euro
97 euro 116 euro 145 euro 174 euro 97
euro
117
euro
147
euro
176
euro
107
euro
127
euro
156
euro
185
euro
108
euro
128
euro
157
euro
186
euro
min.8 nopti 80
euro
100
euro
129
euro
158
euro
86 euro 105 euro 135 euro 164 euro 87
euro
106
euro
136
euro
165
euro
97
euro
116
euro
145
euro
174
euro
97
euro
117
euro
146
euro
176
euro
01.07-06.07 min.3 nopti 116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
122 euro 142 euro 171 euro 200 euro 125
euro
145
euro
175
euro
205
euro
136
euro
156
euro
185
euro
215
euro
135
euro
154
euro
183
euro
212
euro
min.5 nopti 99
euro
118
euro
147
euro
177
euro
105 euro 124 euro 153 euro 182 euro 108
euro
127
euro
157
euro
187
euro
118
euro
138
euro
167
euro
197
euro
117
euro
136
euro
166
euro
195
euro
min.8 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
93 euro 113 euro 142 euro 171 euro 96
euro
115
euro
145
euro
175
euro
106
euro
126
euro
156
euro
185
euro
105
euro
125
euro
154
euro
183
euro
07.07-14.07 min.3 nopti 117
euro
136
euro
166
euro
195
euro
123 euro 142 euro 172 euro 201 euro 125
euro
145
euro
174
euro
204
euro
137
euro
156
euro
186
euro
216
euro
137
euro
156
euro
186
euro
216
euro
min.5 nopti 99
euro
119
euro
148
euro
177
euro
105 euro 125 euro 154 euro 183 euro 107
euro
127
euro
156
euro
186
euro
119
euro
139
euro
168
euro
198
euro
119
euro
139
euro
168
euro
198
euro
min.8 nopti 88
euro
107
euro
136
euro
166
euro
94 euro 113 euro 142 euro 172 euro 95
euro
115
euro
145
euro
174
euro
107
euro
127
euro
156
euro
186
euro
107
euro
127
euro
156
euro
186
euro
15.07-20.07 min.3 nopti 116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
122 euro 142 euro 171 euro 200 euro 124
euro
144
euro
173
euro
203
euro
134
euro
153
euro
182
euro
212
euro
135
euro
154
euro
183
euro
212
euro
min.5 nopti 99
euro
118
euro
147
euro
177
euro
105 euro 124 euro 153 euro 182 euro 106
euro
126
euro
156
euro
185
euro
116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
117
euro
136
euro
166
euro
195
euro
min.8 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
93 euro 113 euro 142 euro 171 euro 95
euro
114
euro
144
euro
173
euro
105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
105
euro
125
euro
154
euro
183
euro
21.07-19.08 min.3 nopti 118
euro
137
euro
167
euro
196
euro
124 euro 143 euro 173 euro 202 euro 125
euro
145
euro
174
euro
204
euro
135
euro
155
euro
184
euro
214
euro
136
euro
156
euro
185
euro
215
euro
min.5 nopti 100
euro
120
euro
149
euro
179
euro
106 euro 126 euro 155 euro 184 euro 107
euro
127
euro
156
euro
186
euro
118
euro
137
euro
167
euro
196
euro
118
euro
138
euro
167
euro
197
euro
min.8 nopti 88
euro
108
euro
137
euro
167
euro
94 euro 114 euro 143 euro 173 euro 95
euro
115
euro
145
euro
174
euro
106
euro
126
euro
155
euro
184
euro
106
euro
126
euro
156
euro
185
euro
20.08-24.08 min.3 nopti 116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
122 euro 142 euro 171 euro 200 euro 122
euro
142
euro
171
euro
200
euro
134
euro
153
euro
182
euro
212
euro
134
euro
153
euro
182
euro
212
euro
min.5 nopti 99
euro
118
euro
147
euro
177
euro
105 euro 124 euro 153 euro 182 euro 105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
116
euro
136
euro
165
euro
194
euro
min.8 nopti 87
euro
107
euro
136
euro
165
euro
93 euro 113 euro 142 euro 171 euro 93
euro
113
euro
142
euro
171
euro
105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
105
euro
124
euro
153
euro
182
euro
25.08-02.09 min.3 nopti 107
euro
127
euro
156
euro
185
euro
113 euro 132 euro 161 euro 191 euro 113
euro
133
euro
162
euro
192
euro
123
euro
143
euro
172
euro
201
euro
123
euro
143
euro
172
euro
201
euro
min.5 nopti 91
euro
111
euro
140
euro
169
euro
97 euro 116 euro 145 euro 174 euro 97
euro
117
euro
146
euro
176
euro
107
euro
127
euro
156
euro
185
euro
107
euro
127
euro
156
euro
185
euro
min.8 nopti 80
euro
100
euro
129
euro
158
euro
86 euro 105 euro 135 euro 164 euro 86
euro
106
euro
135
euro
165
euro
97
euro
116
euro
145
euro
174
euro
97
euro
116
euro
145
euro
174
euro
03.09-09.09 min.3 nopti 107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
112 euro 131 euro 161 euro 190 euro 112
euro
131
euro
161
euro
190
euro
123
euro
142
euro
171
euro
200
euro
123
euro
142
euro
171
euro
200
euro
min.5 nopti 91
euro
110
euro
139
euro
168
euro
96 euro 115 euro 145 euro 174 euro 96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
107
euro
126
euro
155
euro
184
euro
min.8 nopti 80
euro
99
euro
129
euro
158
euro
85 euro 105 euro 134 euro 163 euro 85
euro
105
euro
134
euro
163
euro
96
euro
115
euro
145
euro
174
euro
96
euro
115
euro
145
euro
174
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023 - Oferta Inscrieri timpurii 15.04.2023
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
cazare MD DP All light cazare MD DP All light
15.06-22.06 min.3 nopti 197 euro 217 euro 246 euro 275 euro 197 euro 217 euro 246 euro 275 euro
min.5 nopti 171 euro 190 euro 219 euro 248 euro 171 euro 190 euro 219 euro 248 euro
min.8 nopti 155 euro 174 euro 203 euro 232 euro 155 euro 174 euro 203 euro 232 euro
23.06-30.06 min.3 nopti 200 euro 220 euro 250 euro 279 euro 200 euro 219 euro 249 euro 278 euro
min.5 nopti 173 euro 193 euro 223 euro 252 euro 173 euro 192 euro 222 euro 251 euro
min.8 nopti 157 euro 177 euro 206 euro 236 euro 156 euro 176 euro 206 euro 235 euro
01.07-06.07 min.3 nopti 221 euro 241 euro 271 euro 301 euro 216 euro 236 euro 265 euro 294 euro
min.5 nopti 191 euro 211 euro 241 euro 271 euro 187 euro 207 euro 236 euro 265 euro
min.8 nopti 173 euro 193 euro 223 euro 253 euro 170 euro 189 euro 218 euro 248 euro
07.07-14.07 min.3 nopti 220 euro 240 euro 269 euro 299 euro 220 euro 240 euro 269 euro 299 euro
min.5 nopti 190 euro 210 euro 240 euro 269 euro 190 euro 210 euro 240 euro 269 euro
min.8 nopti 172 euro 192 euro 222 euro 251 euro 172 euro 192 euro 222 euro 251 euro
15.07-20.07 min.3 nopti 219 euro 238 euro 268 euro 297 euro 216 euro 236 euro 265 euro 294 euro
min.5 nopti 189 euro 209 euro 238 euro 268 euro 187 euro 207 euro 236 euro 265 euro
min.8 nopti 171 euro 191 euro 221 euro 250 euro 170 euro 189 euro 218 euro 248 euro
21.07-19.08 min.3 nopti 220 euro 240 euro 269 euro 299 euro 219 euro 238 euro 268 euro 297 euro
min.5 nopti 190 euro 210 euro 240 euro 269 euro 189 euro 209 euro 238 euro 268 euro
min.8 nopti 172 euro 192 euro 222 euro 251 euro 171 euro 191 euro 221 euro 250 euro
20.08-24.08 min.3 nopti 215 euro 235 euro 264 euro 293 euro 215 euro 235 euro 264 euro 293 euro
min.5 nopti 186 euro 206 euro 235 euro 264 euro 186 euro 206 euro 235 euro 264 euro
min.8 nopti 169 euro 188 euro 217 euro 246 euro 169 euro 188 euro 217 euro 246 euro
25.08-02.09 min.3 nopti 200 euro 219 euro 249 euro 278 euro 198 euro 218 euro 247 euro 276 euro
min.5 nopti 173 euro 192 euro 222 euro 251 euro 172 euro 191 euro 220 euro 250 euro
min.8 nopti 156 euro 176 euro 206 euro 235 euro 155 euro 175 euro 204 euro 233 euro
03.09-09.09 min.3 nopti 197 euro 217 euro 246 euro 275 euro 197 euro 217 euro 246 euro 275 euro
min.5 nopti 171 euro 190 euro 219 euro 248 euro 171 euro 190 euro 219 euro 248 euro
min.8 nopti 155 euro 174 euro 203 euro 232 euro 155 euro 174 euro 203 euro 232 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.
Camera in regim single se valorifica la cerere si reprezinta 80% din tariful de cazare. Serviciile de masa se adauga la valoare integrala.


Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 11 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 12 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 11 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 16 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 17 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 16 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 24 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 25 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 24 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 32 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 33 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 32 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 16.5 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 18 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 16.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 26.5 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 28 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 26.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 41.5 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 43 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 41.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 56.5 euro/zi in perioada 15.06-01.07, 58 euro/zi in perioada 01.07-25.08 si 56.5 euro/zi in perioada 25.08-10.09.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2023

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru 
Hotel Belvedere 
Hotel Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Hotel Panoramic
cazare MD DP All light cazare MD DP All light cazare MD DP All light
15.06-14.07 min.2 nopti 196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
206
euro
225
euro
255
euro
284
euro
225
euro
245
euro
274
euro
304
euro
min.5 nopti 167
euro
186
euro
216
euro
245
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
min.8 nopti 147
euro
167
euro
196
euro
225
euro
157
euro
176
euro
206
euro
235
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
15.07-24.08 min.2 nopti 197
euro
217
euro
247
euro
276
euro
207
euro
227
euro
257
euro
286
euro
227
euro
247
euro
276
euro
306
euro
min.5 nopti 168
euro
188
euro
217
euro
247
euro
178
euro
197
euro
227
euro
257
euro
197
euro
217
euro
247
euro
276
euro
min.8 nopti 148
euro
168
euro
197
euro
227
euro
158
euro
178
euro
207
euro
237
euro
178
euro
197
euro
227
euro
257
euro
28.08-09.09 min.2 nopti 196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
206
euro
225
euro
255
euro
284
euro
225
euro
245
euro
274
euro
304
euro
min.5 nopti 167
euro
186
euro
216
euro
245
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro
196
euro
216
euro
245
euro
274
euro
min.8 nopti 147
euro
167
euro
196
euro
225
euro
157
euro
176
euro
206
euro
235
euro
176
euro
196
euro
225
euro
255
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2023
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Apartament living si dormitor cu vedere spre mare - Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina - Hotel Panoramic
Apartament cu vedere spre mare/piscina - Hotel Panoramic
cazare mic dejun demipensiune All inclusive light
15.06-14.07 min.2 nopti 363 euro 382 euro 412 euro 441 euro
min.5 nopti 314 euro 333 euro 363 euro 392 euro
min.8 nopti 284 euro 304 euro 333 euro 363 euro
15.07-24.08 min.2 nopti 365 euro 385 euro 415 euro 444 euro
min.5 nopti 316 euro 336 euro 365 euro 395 euro
min.8 nopti 286 euro 306 euro 336 euro 365 euro
25.08-09.09 min.2 nopti 363 euro 382 euro 412 euro 441 euro
min.5 nopti 314 euro 333 euro 363 euro 392 euro
min.8 nopti 284 euro 304 euro 333 euro 363 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.
Camera in regim single se valorifica la cerere si reprezinta 80% din tariful de cazare. Serviciile de masa se adauga la valoare integrala.


Servicii de masa:
MD
- mic dejun bufet suedez;
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 20 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 25 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 33 euro/zi.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 41 euro/zi.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea/ al 4-lea adult (in spatille in care se permite cazarea) achita dupa cum urmeaza:
- in cazul tarifelor cu cazare, achita 30 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu mic dejun, achita 40 euro/zi.
- in cazul tarifelor cu demipensiune, achita 55 euro/zi.
- iar in cazul tarifelor cu All inclusive light, achita 70 euro/zi.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti: pentru ocuparea in suita a unui numar mai mic de persoane fata de ocuparea minima impusa de hotel, se vor adauga suplimentele de mai sus la tariful pentru 2 persoane.
Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Rezervari online hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Pentru a face o rezervare la hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Belvedere
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina - Belvedere
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre statiune - Amfiteatru
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare - Amfiteatru
- Camera dubla standard cu vedere spre mare - Panoramic
- Apartament cu living si dormitor, cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
- Suita cu 2 dormitoare cu vedere spre mare/piscina - Panoramic
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp ? Afla ce au spus alti clienti. Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Neptun-Olimp are nota 8.9 din 394 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere: 29.03.2023 ora 00:04

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.

Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii