Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp - Oferta de cazare 2022, Oferte Last Minute, Oferta Speciala, Oferta Festival SUNWAVES

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp


Neptun-Olimp, Litoralul Romanesc, Romania
Foto Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denum ... Continuati sa cititi Continuati sa cititi

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Plaja privata
Balcon
Aer conditionat

centrul Statiunii Olimp, la 20 m de plaja, Str. Amfiteatru nr. 6, Olimp Vezi pe harta

Descriere hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere

Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 
In vara 2020 s-au dat in folosinta corpurile Panoramic si Belvedere, urmand ca Amfiteatru sa se alature celor doua, in vara 2021. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

769 camere duble si apartamente
Restaurante
Terasa
Baruri
Piscina adulti si copii (4)
Locuri de joaca pentru copii
Plaja privata
Cafenea
Gradini
Parcare

Facilitati

Dotari camere

Toate camerele au instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, seif, telefon, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu dus, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se poate oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masa de calcat si fier de calcat.

Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard cu vedere spre statiune
(18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea extensibila, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani.
Camera dubla standard cu vedere spre mare (18 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon. Sunt situate la etajele 1-6 au vedere spre mare. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani.
Suita 2 dormitoare cuprinde doua spatii deschise (35-44 mp), intr-o zona se afla 1 pat matrimonial sau 2 paturi, a doua zona are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 1-6. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde 1 living cu canapea extensibila si 1 dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spe mare. Sunt situate la etajul 6. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Belvedere
Camera dubla standard cu vedere spre mare/piscina
(18 mp) are in dotare pat matrimonial si o canapea extensibila, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1-2 si 5-7. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani..
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani. Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde 2 spatii deschise, intr-o zona se afla un pat matrimonial cu baldachin, in cea de doua zona se afla un pat matrimonial sau 2 paturi si o canapea extensibila, 2 bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor ( 35-44 mp) cuprinde un living cu canapea extensibila sau fixa si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 3-7. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Hotel Panoramic
Camera dubla standard cu vedere spre mare
(18 mp) are in dotare pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu dus, balcon, mobilier balcon, vedere spre mare. Sunt situate la etajele 5-7. Pot acomoda 2 adulti si 1 copil (0-11.99 ani) sau 2 adulti si 2 copii 0-6.99 ani.
Camera dubla superioara cu vedere spre mare/piscina (22-24 mp) are in dotare pat matrimonial sau 2 paturi (110 cm latime), canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere sprea mare/piscina. Camera superioara cu pat matrimonial de la etajele 2 si 4 are in dotare canapea extensibila. Camera dubla superioara de la etajele 1 si 3 are in dotare canapea fixa. Camerele duble superioare cu 2 paturi sunt situate la etajele 1 si 3 si au in dotare canapea fixa. Pot acomoda 2 adulti si 2 copii (0-11.99 ani). Repartizarea camerelor se va face la receptia hotelului in functie de disponibilitate.
Suita cu 2 dormitoare (35-44 mp) cuprinde doua spatii deschise, fiecare dormitor are in dotare un pat matrimonial sau 2 paturi, intr-un dormitor se afla si canapea fixa sau extensibila, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 2-4. Pot acomoda minim 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti si maxim 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Apartament cu living si dormitor (35-44 mp) cuprinde un living cu canapea fixa sau extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon, vedere spre mare/piscina. Sunt situate la etajele 1,2,4,5,6 si 7. Pot acomoda 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Servicii

Servicii incluse: sezlonguri si umbrele la plaja si picina (in limita locurilor disponibile), prosoapele pentru plaja/piscina - pe baza de tichet primit la cazare, Mini Aquapark pentru copii; Jocuri și concursuri adulți și copii ( piscine, terasă); parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), internet wi-fi, business corner, presa (in receptie), loc de joaca pentru copii (exterior), animatie, muzica live, program artistic.
Servicii optionale: Pool Bar a la carte ( 08.00-20.00), Lobby Bar a la carte (10.00-23.00), Cofetarie (15.00-23.00), Mandaloun Snack Bar (17:00-23:00), Restaurant Mandaloun A la carte (18:00-23:00), produsele din minibar, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti.
Servicii de masa:
- Mic dejun - bufet suedez in intervalul 07.30-10.00 include bauturi ( apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda).
- Demipensiune - bufet suedez - mic dejun si pranz (in intervalul -13.00-15.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere, vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Pranzul se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
- All inclusive light - bufet suedez - mic dejun + pranz+cina (in intervalul 19.00-21.00) - bufet suedez incluse bauturi racoritoare, bauturi alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor. Cina se serveste in prima zi de cazare, in ziua plecarii se servesc mic dejun si pranz.
Nu sunt incluse bauturile la beach-bar si pool-bar si intre mese.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

Oferte Speciale Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Oferta speciala: Oferte Last Minute Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022 - Oferta Ziua Marinei
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru/Belvedere/Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic
DP All light DP All light DP All light
03.09-07.09 min.3 nopti 128
euro
158
euro
140
euro
169
euro
154
euro
183
euro
min.4 nopti 120
euro
150
euro
132
euro
161
euro
144
euro
173
euro
min.8 nopti 112
euro
142
euro
124
euro
154
euro
134
euro
163
euro
08.09-14.09 min.3 nopti 118
euro
148
euro
132 
euro
161
euro
144
euro
173
euro
min.4 nopti 112
euro
142
euro
124
euro
154
euro
136
euro
165
euro
min.8 nopti 106
euro
136
euro
116
euro
146
euro
128
euro
158
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
 

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022 - Oferta Ziua Marinei
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru/
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic

Apartament living si dormitor
cu vedere spre mare Hotel Amfiteatru/
Apartament cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic

DP All light DP All light
03.09-07.09 min.3 nopti 183 euro 213 euro 191 euro 221 euro
min.4 nopti 171 euro 201 euro 179 euro 209 euro
min.8 nopti 159 euro 189 euro 167 euro 197 euro
08.09-14.09 min.3 nopti 171 euro 201 euro 179 euro 209 euro
min.4 nopti 159 euro 189 euro 167 euro 197 euro
min.8 nopti 148 euro 177 euro 156 euro 185 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:

DP - demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
 

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 21 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 29 euro/zi.

Copiii peste 12 ani sau al 3-lea adult:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti:
- pentru ocuparea de 2 adulti in suita se va achita un supliment pentru al 3-lea adult dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

- 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani, pentru copil se achita supliment dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 21 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 29 euro/zi.

- 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani, fiecare copil achita supliment dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 21 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 29 euro/zi.

- al 3-lea adult achita supliment dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

- 3 adulti si 1 copil 2-6.99 ani, al 3-lea adult achita:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

- 3 adulti si 1 copil 7-11.99 ani, al 3-lea adult achita:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

- 3 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani), al 3-lea adult achita:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

- al 4 adult achita supliment dupa cum urmeaza:

  • supliment cazare si demipensiune - 37 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 52 euro/zi.

Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii 06-99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-6,99 ani + 1 copil 12-15,99 ani) sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 3 adulti si 2 copii (1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 0-11.99 ani) sau 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
 

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Oferta speciala: Oferta Speciala Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

- pana la 30% DISCOUNT. Oferta Speciala Summer Discount implica plata integrala in 48 de ore de la efectuarea rezervarii.
Oferta este valabila pentru sejururi de minim 2 nopti, iar discount-ul este deja aplicat.

Rezervarile efectuate cu Oferta Speciala Summer Discount nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022 - Oferta Speciala Summer Discount
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Belvedere
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Panoramic
DP All light DP All light DP All light DP All light DP All light DP All light
22.07-18.08 min.2 nopti 210 euro 240 euro 233
euro
263 euro 234 
euro
264
euro
234
euro
264
euro
257 
euro
287
euro
257
euro
287
euro
min.4 nopti 196 euro 226 euro 216
euro
246 euro 217 
euro
247 
euro
217
euro
247
euro
237
euro
266
euro
237
euro
266
euro
min.8 nopti 182 euro 212 euro 198
euro
228 euro 199 
euro
229 
euro
199
euro
229
euro
216
euro
246
euro
216
euro
246
euro
19.08-27.08 min.2 nopti 187 euro 217 euro 206
euro
235 euro 210 
euro
240 
euro
210
euro
240
euro
230
euro
259
euro
230
euro
259
euro
min.4 nopti 173 euro 203 euro 192 
euro
221 euro 196 
euro
226 
euro
196
euro
226
euro
213
euro
242
euro
213
euro
242
euro
min.8 nopti 160 euro 189 euro 178 euro 208 euro 182 
euro
212 
euro
182
euro
212
euro
196
euro
225
euro
196
euro
225
euro
28.08-07.09 min.2 nopti 187 euro 217 euro 206 euro 235 euro 209 
euro
239 
euro
207
euro
236
euro
230
euro
259
euro
231
euro
261
euro
min.4 nopti 173 euro 203 euro 192 euro 221 euro 195 
euro
225 
euro
193
euro
223
euro
213
euro
242
euro
214
euro
243
euro
min.8 nopti 160 euro 189 euro 178 euro 208 euro 181 
euro
211 
euro
180
euro
209
euro
196
euro
225
euro
197
euro
226
euro
08.09-18.09 min.2 nopti 167 euro 196 euro 191 euro 220 euro 191 
euro
220 
euro
191
euro
220
euro
211
euro
241
euro
211
euro
241
euro
min.4 nopti 157 euro 186 euro 177 euro 207 euro 177 
euro
207 
euro
177
euro
207
euro
198
euro
227
euro
198
euro
227
euro
min.8 nopti 147 euro 176 euro 164 euro 193 euro 164 
euro
193 
euro
164
euro
193
euro
184 
euro
213
euro
184
euro
213
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022 - Oferta Speciala Summer Discount
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina
Hotel Belvedere
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina
Panoramic

Apartament living si dormitor
cu vedere spre mare Hotel Amfiteatru

Apartament cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere
Apartament cu vedere spre mare/piscina
Hotel Panoramic
DP All light DP All light DP All light DP All light DP All light DP All light
01.06-17.06 min.2 nopti 259
euro
288 
euro
259 
euro
288 
euro
259 
euro
288 
euro
273 euro 302
euro
273 
euro
302 
euro
273 
euro
302 
euro
min.4 nopti 239
euro
268 euro 239 
euro
268 
euro
239 
euro
268 
euro
252 euro 281
euro
252 
euro
281 
euro
252 
euro
281 
euro
min.8 nopti 218
euro
247 euro 218 
euro
247 
euro
218 
euro
247 
euro
232 euro 261
euro
232 
euro
261 
euro
232 
euro
261 
euro
18.06-23.06 min.2 nopti 259
euro
288 euro 259 
euro
288 
euro
259 
euro
288 
euro
273 euro 302
euro
273 
euro
302 
euro
273 
euro
302 
euro
min.4 nopti 239
euro
268 euro 239 
euro
268 
euro
239 
euro
268 
euro
252 euro 281
euro
252 
euro
281 
euro
252 
euro
281 
euro
min.8 nopti 218
euro
247 euro 218 
euro
247 
euro
218 
euro
247 
euro
232 euro 261
euro
232
euro
261 
euro
232 
euro
261 
euro
24.06-30.06 min.2 nopti 266
euro
295 euro 262 
euro
291 
euro
264 
euro
294 
euro
273 euro 302
euro
273 
euro
302 
euro
279 
euro
309 
euro
min.4 nopti 245
euro
274 euro 241 
euro
271 
euro
244 
euro
273 
euro
252 euro 281
euro
252 
euro
281 
euro
259 
euro
288 
euro
min.8 nopti 224
euro
254 euro 221 
euro
250 
euro
223 
euro
252 
euro
232 euro 261
euro
232 
euro
261 
euro
238 
euro
267 
euro
01.07-07.07 min.2 nopti 286
euro
316 euro 284 
euro
313 
euro
286 
euro
316 
euro
300 euro 330
euro
296 
euro
326 
euro
298 
euro
327 
euro
min.4 nopti 266
euro
295 euro 263 
euro
293 
euro
266 
euro
295 
euro
279 euro 309
euro
276 
euro
305 
euro
277 
euro
307
euro
min.8 nopti 245
euro
274 euro 242 
euro
272 
euro
245 
euro
274 
euro
259 euro 288
euro
255 
euro
285 
euro
256 
euro
286 
euro
08.07-14.07 min.2 nopti 286
euro
316 euro 286 
euro
316 
euro
286 
euro
316 
euro
296 euro 326
euro
294 
euro
324 
euro
298 
euro
327 
euro
min.4 nopti 266
euro
295 euro 266 
euro
295 
euro
266 
euro
295 
euro
276 euro 305
euro
274 
euro
303 
euro
277 
euro
307 
euro
min.8 nopti 245
euro
274 euro 245 
euro
274 
euro
245 
euro
274 
euro
255 euro 285
euro
254 
euro
283 
euro
256 
euro
286 
euro
15.07-21.07 min.2 nopti 311
euro
341 euro 311 
euro
341 
euro
311 
euro
341 
euro
325 euro 355
euro
318 
euro
348 
euro
325 
euro
355 
euro
min.4 nopti 286
euro
316 euro 286 
euro
316 
euro
286 
euro
316 
euro
300 euro 330
euro
294 
euro
324 
euro
300 
euro
330 
euro
min.8 nopti 262
euro
292 euro 262 
euro
292 
euro
262 
euro
292 
euro
276 euro 306
euro
271 
euro
300 
euro
276 
euro
306 
euro
22.07-18.08 min.2 nopti 311
euro
341 euro 311 
euro
341 
euro
311 
euro
341 
euro
325 euro 355
euro
325 
euro
355 
euro
325 
euro
355 
euro
min.4 nopti 286
euro
316 euro 286 
euro
316 
euro
286 
euro
316 
euro
300 euro 330
euro
300 
euro
330 
euro
300 
euro
330 
euro
min.8 nopti 262
euro
292 euro 262 
euro
292 
euro
262 
euro
292 
euro
276 euro 306
euro
276 
euro
306 
euro
276 
euro
306 
euro
19.08-27.08 min.2 nopti 286
euro
316 euro 285 
euro
315 
euro
286 
euro
316 
euro
300 euro 330
euro
299 
euro
329 
euro
296 
euro
326 
euro
min.4 nopti 266
euro
295 euro 264 
euro
294 
euro
266 
euro
295 
euro
279 euro 309
euro
278 
euro
308 
euro
276 
euro
305 
euro
min.8 nopti 245
euro
274 euro 244 
euro
273 
euro
245 
euro
274 
euro
259 euro 288 
euro
257 
euro
287 
euro
255 
euro
285 
euro
28.08-07.09 min.2 nopti 285
euro
315 euro 285 
euro
315 
euro
286 
euro
316 
euro
296 euro 326 euro 296 
euro
326 
euro
296 
euro
326 
euro
min.4 nopti 264
euro
294 euro 264 
euro
294 
euro
266 
euro
295 
euro
276 euro 305 euro 276 
euro
305 
euro
276 
euro
305 
euro
min.8 nopti 244
euro
273 euro 244 
euro
273 
euro
245 
euro
274 
euro
255 euro 285 euro 255 
euro
285 
euro
255 
euro
285 
euro
08.09-18.09 min.2 nopti 259 
euro
288 euro 259 
euro
288 
euro
259 
euro
288 
euro
273 euro 302 euro 273 
euro
302 
euro
273 
euro
302 
euro
min.4 nopti 239 euro 268 euro 239 
euro
268 
euro
239 
euro
268 
euro
252 euro 281 euro 252 
euro
281 
euro
252 
euro
281 
euro
min.8 nopti 218 euro 247 euro 218 
euro
247 
euro
218 
euro
247
euro
232 euro 261 euro 232 
euro
261 
euro
232 
euro
261 
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 2 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 27 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 35 euro/zi.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea adult:  supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti:
- pentru ocuparea de 2 adulti in suita se va achita un supliment pentru al 3-lea adult dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi.
- 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani, pentru copil se achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi.
- 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani, fiecare copil achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 27 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 35 euro/zi.
- al 3-lea adult achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi.
- 3 adulti si 1 copil 2-6.99 ani, al 3-lea adult achita: supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
- 3 adulti si 1 copil 7-11.99 ani, al 3-lea adult achita:  supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi, copilul achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 27 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 35 euro/zi.
- 3 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani), al 3-lea adult achita:  supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi, copilul achita supliment dupa cum urmeaza:  supliment cazare si demipensiune - 27 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 35 euro/zi.
- al 4 adult achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si demipensiune - 46 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 61 euro/zi.Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii 06-99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 3 adulti si 2 copii (1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 0-11.99 ani) sau 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Oferta speciala: Oferta Festival SUNWAVES Neptun-Olimp

Oferta expira in zile

Oferta SUNWAVES - 14.09 - 20.09.2022 - sejururi de minim 3 nopti

Camera dubla standard cu vedere la statiune Amfiteatru - 77 Euro/noapte, cu mic dejun.
Camera single standard cu vedere la statiune Amfiteatru - 61 Euro/noapte, cu mic dejun.
Camera dubla standard cu vedere la mare Panoramic - 96 Euro/noapte, cu mic dejun.
Camera single standard cu vedere la mare Panoramic - 77 Euro/noapte, cu mic dejun.
Camera dubla superioara cu vedere la mare/piscina Panoramic - 106 Euro/noapte, cu mic dejun.
Camera single superioara cu vedere la mare/piscina Panoramic - 85 Euro/noapte, cu mic dejun.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno cu acoperire COVID19. Vezi mai multe detalii

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2022

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022
Perioada Camera dubla standard
cu vedere spre statiune
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru
Camera dubla standard
cu vedere spre mare
Hotel Belvedere/Panoramic
Camera dubla superioara
cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic
MD DP All light MD DP All light MD DP All light MD DP All light
01.08-18.08 min.3 nopti x 279
euro
308
euro
x 313
euro
343
euro
x 313 
euro
343 
euro
x 348 
euro
378
euro
min.4 nopti x 259
euro
289
euro
x 289
euro
318
euro
x 289 
euro
318 
euro
x 318
euro
348
euro
min.8 nopti x 239
euro
269
euro
x 264
euro
294
euro
x 264 
euro
294 
euro
x 289
euro
319
euro
19.08-27.08 min.3 nopti x 248
euro
277
euro
x 277
euro
307
euro
x 277 
euro
307 
euro
x 312
euro
342
euro
min.4 nopti x 228
euro
257
euro
x 257 
euro
287
euro
x 257 
euro
287 
euro
x 287
euro
317
euro
min.8 nopti x 208
euro
238
euro
x 238
euro
267
euro
x 238 
euro
267 
euro
x 262
euro
292
euro
28.08-31.08 min.3 nopti x 245
euro
274
euro
x 274
euro
304
euro
x 274 
euro
304 
euro
x 309
euro
338
euro
min.4 nopti x 225
euro
255
euro
x 255
euro
284
euro
x 255 
euro
284 
euro
x 284
euro
314
euro
min.8 nopti x 206
euro
235
euro
x 235
euro
265
euro
x 235 
euro
265 
euro
x 260
euro
289
euro
01.09-07.09 min.3 nopti 216
euro
245
euro
274
euro
245
euro
274
euro
304
euro
245 
euro
274 
euro
304 
euro
279
euro
309
euro
338
euro
min.4 nopti 196
euro
225
euro
255
euro
225
euro
255
euro
284
euro
225 
euro
255 
euro
284 
euro
255
euro
284
euro
314
euro
min.8 nopti 176
euro
206
euro
235
euro
206
euro
235
euro
265
euro
206 
euro
235 
euro
265 
euro
230
euro
260
euro
289
euro
08.09-18.09 min.3 nopti 187
euro
216
euro
245
euro
221
euro
250
euro
278
euro
221 
euro
250 
euro
278 
euro
250
euro
278
euro
307
euro
min.4 nopti 173
euro
202
euro
230
euro
202
euro
230
euro
259
euro
202 
euro
230 
euro
259 
euro
230
euro
259
euro
288
euro
min.8 nopti 158
euro
187
euro
216
euro
182
euro
211
euro
240
euro
182 
euro
211 
euro
240 
euro
211 
euro
240
euro
269
euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD - Mic dejun (bufet suedez cu bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda)
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2022
Perioada Suita 2 dormitoare cu vedere spre mare
Hotel Amfiteatru/
Suita 2 dormitoare cu vedere la mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic

Apartament living si dormitor
cu vedere spre mare Hotel Amfiteatru/
Apartament cu vedere spre mare/piscina
Hotel Belvedere/Panoramic

MD DP All light MD DP All light
01.06-17.06 min.3 nopti 317 euro 346 euro 374 euro 336 euro 365 euro 394 euro
min.4 nopti 288 euro 317 euro 346 euro 307 euro 336 euro 365 euro
min.8 nopti 259 euro 288 euro 317 euro 278 euro 307 euro 336 euro
18.06-23.06 min.3 nopti 323 euro 353 euro 382 euro 343 euro 372 euro 402 euro
min.4 nopti 294 euro 323 euro 353 euro 314 euro 343 euro 372 euro
min.8 nopti 265 euro 294 euro 323 euro 284 euro 314 euro 343 euro
24.06-30.06 min.3 nopti 328 euro 358 euro 388 euro 348 euro 378 euro 408 euro
min.4 nopti 299 euro 328 euro 358 euro 318 euro 348 euro 378 euro
min.8 nopti 269 euro 299 euro 328 euro 289 euro 318 euro 348 euro
01.07-07.07 min.3 nopti 353 euro 382 euro 412 euro 372 euro 402 euro 431 euro
min.4 nopti 323 euro 353 euro 382 euro 343 euro 372 euro 402 euro
min.8 nopti 294 euro 323 euro 353 euro 314 euro 343 euro 372 euro
08.07-14.07 min.3 nopti 356 euro 386 euro 416 euro 376 euro 406 euro 436 euro
min.4 nopti 327 euro 356 euro 386 euro 347 euro 376 euro 406 euro
min.8 nopti 297 euro 327 euro 356 euro 317 euro 347 euro 376 euro
15.07-21.07 min.3 nopti 387 euro 417 euro 446 euro 407 euro 436 euro 466 euro
min.4 nopti 353 euro 382 euro 412 euro 372 euro 402 euro 431 euro
min.8 nopti 319 euro 348 euro 377 euro 338 euro 368 euro 397 euro
22.07-18.08 min.3 nopti 393 euro 423 euro 453 euro 413 euro 443 euro 473 euro
min.4 nopti 358 euro 388 euro 418 euro 378 euro 408 euro 438 euro
min.8 nopti 323 euro 353 euro 383 euro 343 euro 373 euro 403 euro
19.08-27.08 min.3 nopti 356 euro 386 euro 416 euro 376 euro 406 euro 436 euro
min.4 nopti 327 euro 356 euro 386 euro 347 euro 376 euro 406 euro
min.8 nopti 297 euro 327 euro 356 euro 317 euro 347 euro 376 euro
28.08-07.09 min.3 nopti 353 euro 382 euro 412 euro 372 euro 402 euro 431 euro
min.4 nopti 323 euro 353 euro 382 euro 343 euro 372 euro 402 euro
min.8 nopti 294 euro 323 euro 353 euro 314 euro 343 euro 372 euro
08.09-18.09 min.3 nopti 317 euro 346 euro 374 euro 336 euro 365 euro 394 euro
min.4 nopti 288 euro 317 euro 346 euro 307 euro 336 euro 365 euro
min.8 nopti 259 euro 288 euro 317 euro 278 euro 307 euro 336 euro

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti, si includ cazare pentru 2 persoane, acces la plaja privata cu sezlonguri si umbrele, la piscinele din cadrul complexului (umbrele si sezlonguri in limita disponibilitatii), parcare (in limita disponibilitatii), acces la locurile de joaca pentru copii, internet wi-fi, animatie, program artistic incepand cu 20.06 si servicii de masa conform tabelului de mai sus.
Cazarea in regim single se va calcula 80% din pachetul de cazare pentru 2 persoane/camera/noapte.
Plata se face in lei, la cursul 1 euro = 5 lei.

Servicii de masa:
MD - Mic dejun (bufet suedez cu bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda)
DP -  demipensiune - mic dejun + pranz (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft si vin alb/rosu la draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);
ALL Light - all inclusive light - mic dejun + pranz + cina (bufet suedez cu bauturi incluse: racoritoare si alcoolice - bere draft, vin alb/rosu draft, vodka, whiskey si aperitiv in timpul meselor);

Facilitati copii camera dubla/apartament:
Copiii cu varsta intre 0-1.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 2-6.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita;
Primul copil 7-11.99 ani sau al 2-lea copil 2-11.99 ani (al 3-lea sau al 4-lea copil pentru spatiile care permit) achita dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 25 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 33 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 41 euro/zi.
Copiii peste 12 ani sau al 3-lea adult: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi.
Facilitati copii suita 2 dormitoare - ocupare minima 2 adulti si 2 copii 7-11.99 ani sau 3 adulti:
- pentru ocuparea de 2 adulti in suita se va achita un supliment pentru al 3-lea adult dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi.
- 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani, pentru copil se achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi.
- 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani, fiecare copil achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 25 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 33 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 41 euro/zi.
- al 3-lea adult achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi.
- 3 adulti si 1 copil 2-6.99 ani, al 3-lea adult achita: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi, copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
- 3 adulti si 1 copil 7-11.99 ani, al 3-lea adult achita: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi, copilul achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 25 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 33 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 41 euro/zi.
- 3 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani), al 3-lea adult achita: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi, copilul achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 25 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 33 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 41 euro/zi.
- al 4 adult achita supliment dupa cum urmeaza: supliment cazare si mic dejun - 40 euro/zi, supliment cazare si demipensiune - 55 euro/zi, supliment cazare si all inclusive light - 70 euro/zi.Capacitate maxima camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii 06-99 ani.
Capacitate maxima camera dubla superioara: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-6,99 ani + 1 copil 12-15,99 ani) sau 3 adulti.
Capacitate maxima suita cu 2 dormitoare: 3 adulti si 2 copii (1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 0-11.99 ani) sau 4 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.
Capacitate maxima apartament: 3 adulti si 1 copil 0-1.99 ani.

Rezervari online hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic BelvedereNeptun-Olimp

Pentru a face o rezervare la hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard cu vedere la mare
- Camera dubla superioara cu vedere la mare
- Camera family cu vedere la piscina
- Camera family cu vedere la mare
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Neptun-Olimp ? Afla ce au spus alti clienti. Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere din Neptun-Olimp are nota 9.0 din 285 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere: 19.08.2022 ora 00:57

Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii