Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

In weekend, copiii au spus povestea nisipului


In weekend, copiii au spus povestea nisipului

 

 

Cu mic cu mare, copiii si-au dat frau liber imaginatiei weekend-ul trecut, la Maritimo. In intervalul orar 13.00 – 17.00, cei mici si-au spus propria poveste cu ajutorul nisipului.

In incinta centrului comercial, niste oameni mari pusi pe joaca, au adus cateva zeci de kilograme de nisip si i-au invitat pe cei mici sa-si puna creativitatea la incercare.

«Vinovat« de aceasta distractie a fost nimeni altul decat sculptorul in nisip Claudiu Giorson Belecciu, in colaborare cu prietenii Clubului Amicii, care au pus la dispozitie pentru copii, nisip colorat, face-painting, dar si premii pentru toti participantii.

Copiii nu numai ca au dat dovada de creativitate, dar au fost si foarte curiosi. Timp de 4-5 ore, atat sambata, cat si duminica clientii centrului comecial au putut admira constructiile din nisip ale celor mici.

Claudiu Giorson Belecciu nu se opreste insa, aici. Ne pregateste multe alte surprize in viitorul apropiat.

Pana vara viitoare, intentioneaza sa transforme ideea pe care o are, in cel mare show cu public, pe care l-a vazut pana acum Romania.

Mai exact, va face turul celor mai mari orase din Romania si va amenaja o  plaja in centrul fiecarui oras. Ideea a venit simplu - de la pasiunea pentru  masini. Iar nebunia porneste de la un singur cuvant - Formula 1.

Evenimentul va avea in centru 10 masini de nisip si va coopta 10 sculptori,  in cele mai mari centre universitare din tara. In fiecare oras echipa de  sculptori va sta cate doua saptamani.

 

 

In cadrul show-ului vor exista voturi pentru sculptorul preferat. Cel care va  aduna cele mai multe biletele din partea publicului, va castiga cate un  premiu pe etape.

Echipa va sta pe rand la Iasi, Brasov, Sibiu, Timisoara si Bucuresti.

Noi ii dorim succes si multe proiecte frumoase, in care sa spuna povestea nisipului in stilul sau unic – SCULPTAND. 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

Publicat la data de: 11/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Maritimo  Constanta  Mamaia  sculptura  nisip  copii 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777