Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Un ALTfel de FESTIVAL


Un ALTfel de FESTIVAL

 

 

 

Un altfel de festival, un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera creata timp de 2 ore, o idee, zeci de mii de lumanari...

Cercetasii marini, impreuna cu City Park Mall va invita vineri, 11 octombrie, incepand cu ora 19:00 sa fiti parte la unul dintre cele mai inedite evenimente ale lunii octombrie - FESTIVALUL LUMINII !

Cine participa? Copii, tineri si adulti, voluntari de toate varstele, membri ai Organizatiei Nationale "CERCETASII ROMANIEI". (www.cercetasiiromaniei.ro)

Marea majoritate a cercetasilor implicati in desfasurarea acestui eveniment sunt tineri sub 18 ani, organizati pe echipe, pentru fiecare locatie, sub indrumarea si coordonarea adultilor,lideri in cadrul organizatiei de voluntariat.

Ideea a aparut...in 2004. Cativa cercetasi din Cluj Napoca au incercat sa aminteasca oamenilor de frumusetea lucrurilor marunte din viata lor. Unindu-si fortele, au realizat prima editie a evenimentului, intitulat atunci Seara Viselor Implinite. Clujenii prezenti au asezat pe lacul din Parcul Central, aproximativ 200 de cutiute confectionate din hartie, cu lumanari aprinse inauntru, trimitand odata cu ele si visele lor, dar si dorinta de a deveni realitate. Festivalul a continuat in 2005, 2006, 2007, fiind foarte bine primit din toate punctele de vedere. Intre timp, lumanarile au crescut de la doua sute, la mii.

Potrivit organizatorilor, viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi.

Tocmai de aceea, ideea evenimentului este sa redescoperim lucrurile simple!

Seara de vineri va fi ca un cadou oferit comunitatii locale, o seara in care participantii pot sa redescopere frumusetea lucrurilor marunte, sa redevina oameni calzi si simpli, timp de 2 ore, printre miile de lumanari ! Evenimentul doreste sa ofere totodata tinerilor implicati, o educatie non-formala, prin responsabilizarea lor si dezvoltarea abilitatilor de organizare in cadrul unui eveniment national.

Seara de vineri este deschisa tuturor constantenilor, turistilor si celor care doar se afla in trecere pe litoral sau pur si simplu prin zona!

 

 

 

 

redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

Publicat la data de: 10/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  Eforie  Costinesti  Vama Veche  Saturn  Jupiter  Neptun  Olimp  2 Mai  City Park 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777