Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Devino membru in Clubul LitoralulRomanesc.ro

Vino in Clubul LitoralulRomanesc.ro!

Suntem prietenii tai de la mare de peste 20 ani si vrem sa ramanem prima ta optiune atunci cand gandul iti zboara la vacanta pe litoral si visezi sa te relaxezi pe un sezlong, la soare, cu Marea Neagra la orizont.

Asa ca, pe langa campaniile promotionale constante cu care te-am obisnuit de-a lungul timpului, ofertele speciale si concursurile cu premii care stim ca te-au cucerit, am pregatit o serie de avantaje pentru membrii Clubului LitoralulRomanesc.ro

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont personal pe site-ul www.litoralulromanesc.ro, sa iti completezi profilul si sa fii gata sa te bucuri de surprizele pe care ti le-am pregatit.
Poti acumula in contul tau personal puncte care iti aduc discounturi semnificative la viitoarele rezervari pe www.litoralulromanesc.ro

Cum poti acumula Creditele LitoralulRomanesc.ro?

Fa-ti cont pe site-ul www.litoralulromanesc.ro si devino membru in Clubul LitoralulRomanesc.ro.

Completeaza cat mai detaliat profilul personal din Contul Meu. Aceasta actiune iti aduce in plus 5 credite.

Aboneaza-te la Newsletter-ul LitoralulRomanesc.ro si, nu doar ca vei afla primul ce campanii promotionale avem, ci primesti si 8 credite in contul tau.

La fiecare rezervare facuta exclusiv online, pe site-ul www.litoralulromanesc.ro, contul tau va fi alimentat cu un numar de puncte calculat in functie de valoarea pachetului turistic achizitionat. (Vezi pagina Termeni si Conditii Clubul Friends with Benefits).

Cum poti folosi Creditele LitoralulRomanesc.ro?

Noi rezervari de vacante

Cu creditele acumulate in contul tau, te ajutam sa faci economii pentru ca beneficiezi de extra-reduceri la rezervarile viitoare.

Flexibilitate

Tu alegi cate credite din totalul celor acumulate in Contul tau vrei sa consumi la o rezervare noua.

Valoarea maxima de discount

Utilizeaza creditele la rezervarea unui nou sejur pe litoralul romanesc si poti achita pana la maximum 10% din valoarea pachetului turistic cu creditele din cont.

Valabilitate indelungata

Creditele acumulate in contul tau sunt valabile pentru o perioada de 5 ani, interval in care te asteptam in cat mai multe vacante pe litoralul romanesc.

Ce zici?

Ne vedem in Clubul LitoralulRomanesc.ro?

Noi abia asteptam sa iti uram "Bine ai venit!"