Toamna se asculta rock - Cristi Minculescu & Nutu Olteanu in Club Doors!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Toamna se asculta rock - Cristi Minculescu & Nutu Olteanu in Club Doors!


Toamna se asculta rock - Cristi Minculescu & Nutu Olteanu in Club Doors!

 

 

 

Va aflati in acest weekend pe litoral si nu stiti ce eveniment sa alegeti maine seara?

Luna septembrie este pe sfarsite, insa nu si evenimentele toamnei la malul marii !

Va invitam la concert ! Si nu orice fel de concert ! Poate va era dor de piese ca "Trenul fara nas", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina zilei", "Noaptea", "Strada ta", "Cei ce vor fi" sau "Baby".  

Desi trupa IRIS nu mai e la fel fara Cristi Minculescu, solistul nu si-a uitat fanii de la malul marii. Cateva dintre piesele indragitei trupe IRIS vor fi aduse din nou la Constanta, de aceasta data de Cristi Minculescu  si Nutu Olteanu Super Grup.

Sambata, 21 septembrie, incepand cu ora 23.30, clubul Doors va face acest cadou muzical, iar invitat special al evenimentului este cunoscutul rapper Guess Who!

In urma cu un an, Cristi Minculescu anunta ca paraseste definitiv trupa Iris, al carei solist a fost timp de multi ani. El s-a stabilit în Germania, la Regensburg, impreuna cu familia, insa a spus ca ramane deschis oricaror colaborari artistice si ca va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte.

Potrivit Mediafax, ideea reapropierii de Nutu Olteanu s-a materializat la insistentele Fundatiei Phoenix, care il reprezinta pe Cristi Minculescu.

Fondator al formatiei Iris - alaturi de Emil Lechinteanu, compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta din anii '80, Nutu Olteanu s-a stabilit in Suedia la începutul anilor '90, urmandu-si cariera de instrumentist, solist si profesor de muzica.

A avut aparitii sporadice si pe scenele din Romania, de cele mai multe ori ca "guest musician", alaturi de alti fosti colegi din perioada lui de glorie - trupa Holograf.

In acest nou proiect, lui Cristi Minculescu i s-au alaturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis si Ken Sundberg.

Maine seara fanii lui Cristi Minculescu vor putea asculta si preluari din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake si Led Zeppelin.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 17/09/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  Eforie  Costinesti  Neptun  Olimp  Vama Veche  2 Mai  rock  muzica  Doors 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777