Cadou muzical de weekend – Directia 5 revine la mare!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Cadou muzical de weekend – Directia 5 revine la mare!


Cadou muzical de weekend – Directia 5 revine la mare!

 

 

Vorbeam de toamna si de evenimente frumoase la malul marii! Iata ca vremea calda de la inceputul lunii noiembrie, vine nu numai cu soare din belsug! Inceputul lunii va aduce cadouri muzicale atat de indragite de publicul de toate varstele!

Si pentru ca la Constanta, ei au un public cu adevarat special, baietii de la Directia 5 s-au gandit sa revina la mare, la putin timp dupa ce au sustinut un concert in Club Phoenix.

De aceasta data, formatia extrem de iubita de voi, va va incanta cu cele mai dragi piese, la redeschiderea clubului Crush din Constanta.

Grand Opening Party la Club Crush este un eveniment programat pentru sambata, 2 noiembrie.  Piese precum ,,O fata ca ea”, “Daca ai sti”, “Am nevoie de tine”, “Iti multumesc”, vor marca lansarea celui mai nou concept de party din oras. In cadrul aceleiasi petreceri de redeschidere, vor mai mixa DJ Afgo si DJ Tryan.

Inainte de revenirea pe litoral pentru un nou concert, Directia 5 le pregateste fanilor din Capitala un nou concert pe 30 octombrie, la Sala Palatului. Cu ocazia lansarii noului album “Zâmbetul face minuni“, trupa vine cu un material ce promite un sound complet nou, invaluit in binecunoscuta atmosfera de dragoste, dar si cu un nou sound de exceptie.

Asadar, distractia se traieste sambata la mare! Reprezentantii clubului Crush vin si cu o noua abordare a evenimentelor muzicale din club si lanseaza petrecaretilor si o invitatie, o data cu redeschiderea locatiei de la Constanta, in extrasezon: “We trust in deep music! You trust in Crush?” Evident, acest lucru ne arata o schimbare de gen, dar si de stil in privinta evenimentelor promovate de club. Noi le dorim succes!

 

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 30/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  Constanta  Mamaia  evenimente  Crush  Directia 5  muzica 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777