Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Caramitru si Malaele - Cate-n luna si in stele


Caramitru si Malaele - Cate-n luna si in stele

 

 

 

Duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri. De la Shakespeare la Toparceanu, de la Nichita, la Marin Sorescu, Ion Caramitru ii raspunde cu inteligenta si subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil in rolurile comice, impresionant in cele dramatice - Horatiu Malaele. Cel putin asa sunt descrise dialogurile dintre cei doi mari actori ai scenei romanesti, pe site-ul oficial al Teatrului National din Bucuresti.

Si tot Teatrul National Bucuresti ne anunta ca, actorii Ion Caramitru si Horatiu Malaele isi reiau dialogurile pe scena Teatrului National din Bucuresti pentru a alege din multele intelesuri ale vietii, doar pe acelea care au un sens profund.

Cei doi demareaza pe 24 octombrie, la Bucuresti turneul  spectacolului  “Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele”.  Pe 25 octombrie,  spectacolul ajunge la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, iar apoi isi continua turneul in alte orase din tara.

"Horatiu Malaele este cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexa ca actor, ca regizor de teatru si ca regizor de film mai nou",  spune Ion Caramitru, explicand de ce si-a dorit sa-l apropie pe Malaele de Teatrul National din Bucuresti.  Admiratia este reciproca: "Marele artist Caramitru este alcatuit dintr-un material maleabil si ductil, ce poate lua forma oricarui act artistic de interes public", spune Horatiu Malaele, pe pagina oficiala a Teatrului National din Bucuresti.

Arbitru al duelului de cuvinte va fi, la voce si violoncel, muzicianul Adrian Naidin. Un artist care si-a cucerit publicul cu o voce exceptionala, un timbru de balada romaneasca din aceea care-ti smulge sufletul din piept si-ti taie respiratia, o gradare si un control pe care le auzi doar la marii cantareti de opera. Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit "Paganini al violoncelului", il numara printre cei mai talentati dintre ucenicii sai.

Pretul unui bilet este de 60 de lei.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 20/09/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  spectacole  Casa de Cultura 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777