"Ma mut la tata?" - O comedie spumoasa, pe scena Teatrului de Stat Constanta

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

"Ma mut la tata?" - O comedie spumoasa, pe scena Teatrului de Stat Constanta


 

 

"Ma mut la ...tata?" e noua intrebare la moda. E o comedie si ai sa razi cu lacrimi. Ai sa razi printre lacrimi. E spectacolul despre care vorbeste toata lumea. Tu n-ai vrea sa vorbesti?"

Astfel isi prezinta reprezentantii Companiei de Teatru D'Aya, spectacolul "Ma mut la... tata?".

Pentru cei care au vazut piesa de teatru "Ma mut la mama!", aflati ca trebuie sa vedeti si continuarea, pentru ca acest spectacol e ca un serial. Iar fiecare minut petrecut la aceasta piesa de teatru merita din plin, caci va va face sa radeti cu lacrimi!

Piesa este o continuare, dar si o replica la piesa "Ma mut la mama", in regia lui Gelu Colceag si cu un scenariu de Andreas Petrescu. Spectacolul s-a bucurat de un real succes si s-a jucat cu casa inchisa la toate reprezentatiile atat in Bucuresti, cat si in tara.

Povestea este simpla. O mama in varsta de 60 de ani, care se simte inca tanara, vrea sa aiba un iubit pentru ca de multa vreme este singura. Are doi baieti, care desi sunt trecuti de 35 de ani, nu pot intelege ca mama lor are o viata de care trebuie sa se bucure! In viata sa apare iubitul ei, pe care baietii nu-l accepta si vor cu orice pret sa scape de el.

Subiectul are in centru situatiile ridicole generate de complexul freudian al lui Oedip, care apare la baietii puberi si se manifesta ca gelozie impotriva tatalui.

Ridicolul acestui subiect, apare din extinderea complexului lui Oedip, dincolo de varsta naturala. Cei doi baieti sunt persoane adulte si insurate si se manifesta cu atat mai puternic, cu cat tatal este un intrus, mama voind, de fapt, sa se recasatoreasca.

Piasa "Ma mut la tata" ii are ca protagonisti pe Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu si Adrian Paduraru. Primii trei au format si distributia piesei "Ma mut la mama".

Constantenii, dar si turistii isi pot procura biletele pentru spectacolul de maine seara, la pretul de 60 de lei, de la agentia de bilete a Teatrului de Stat Constanta. Spectacolul incepe la ora 19.00. 

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 22/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  teatru  spectacole  Compania D'Aya  Teatrul de Stat Constanta  Mamaia  Constanta  Eforie  Neptun  Olimp  Saturn  Vama Veche  2 Mai 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777