Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Weekend aniversar la Maritimo


Weekend aniversar la Maritimo

 

 

Weekend cu multe surprize la Maritimo Shopping Center! Shopping, concerte cu cele mai in voga trupe ale momentului, ateliere pentru copii, premii si multe evenimente oferite de organizatori!

Cu ocazia implinirii a 2 ani de Maritimo, centrul comercial a pregatit o sumedenie de surprize pentru constanteni, dar si pentru turistii prezenti pe litoral!

Vineri, dar si sambata si duminica, toti copiii sunt asteptati la Maritimo pentru a lua parte la cele mai frumoase activitati organizate special pentru ei.

Astazi, intre orele 16.00 – 18.00, in  zona Info desk, la scena au loc ateliere de creatie pentru cei mici. Workshop-ul va avea ca tema « Ceasuri personalizate »: se vor picta si personaliza  ceasuri din ipsos, pe care copiii le pot lua acasa.

De asemenea, in intervalul orar 17.00-18.00, copiii sunt invitati la atelierul ,,Creeaza-ti propria Eugenia'', in cadrul caruia copiii cor avea ocazia sa fie mici cofetari.

Intre orele 17.00 – 18.00 in zona caselor de marcat Auchan are loc « Parada mascotelor marine » : in aceasta perioada, 2 mascote se vor plimba pe linia caselor de marcat, pentru a-i invita pe cei prezenti sa se fotografieze cu ele si totodata sa ii invite in zona de desfasurare a evenimentelor pentru copii.

Tot in aceasta dupa-amiaza cei mici se vor distra cu fel si fel de picturi pregatite doar pentru ei. Reprezentantii centrului comercial le-au pregatit o zona speciala de Face Painting si una de modelat baloane.

Intre 18.30 si 20.00 picii sunt invitati la un Spectacol Interactiv : Carnaval Aniversar de Halloween.

Cei mici vor concura pentru cel mai frumos costum de Halloween. Invitati speciali la spectacol vor fi diversi dansatori,  sportivi de karate si actori.

Sambata, 26 octombrie 2013, intre orele 16.00 – 19.00 in zona Food, la scena Atelierul de creatie pentru copii va avea ca tema – Mastile de Halloween. Se vor confectiona masti in diverse forme, pentru a putea fi in ton cu Halloween-ul. Copiii vor avea parte si de un concurs haios de prins biscuitii EUGENIA intr-un mod nastrusnic !

Intre orele 16.00 – 17.00  Parada Personajelor de poveste,  va include cele mai indragite caractere din povesti pentru a-i saluta pe cei prezenti si pentru a le oferi ocazia sa se fotografieze cu ei.

Intre 18.00  si 19.00 in Zona Food, Discoteca pentru copii ii invita pe cei mici la muzica, dans, jocuri si voie buna!

Duminica, 27 octombrie 2013, intre orele 15.00 – 16.00, participantii si castigatorii concursului de Karaoke, vor avea parte de cei mai deliciosi biscuiti EUGENIA! Si tot duminica, copiii se reintalnesc cu Atelierul de creatie –  ,,Creeaza-ti propria Eugenia'', in cadrul caruia copiii cor avea ocazia sa fie mici cofetari.

Intre orele 18.20 – 19.00, la scena seara se va incheia cu un Spectacol Interactiv de magie cu Maestrul Emiliano.  

Surprizele nu sunt insa doar pentru cei mici !

Dupa succesul nebun inregistrat de serialul « Pariu cu viata » difuzat de Pro Tv, membrii trupei Lala Band vin sa ureze un calduros LA MULTI ANI in cel mai original mod posibil: un concert de zile mari pentru a sarbatori 2 ani de la deschiderea centrului comercial de la Constanta.

Dorian, Alexia, Alina si restul trupei vor veni la mare, pentru un concert incendiar! Intrarea este libera. Tot in cadrul evenimentului, se va extrage si unul din marile premii ale tombolei aniversare, respectiv prima excursie la Disneyland.

Tudor Chirila si compania vin si ei la aniversare! Duminica, 27.10.2013, cantecele Vama vor rasuna si vor aduce spiritul liber in locul preferat de cumparaturi si promenada al constantenilor!

Concertul este cu intrare libera si incepe la ora 19:00.  In cadrul concertului se vor extrage si celelalte premii mari ale tombolei aniversare: a doua excursie la Disneyland si un abonament de cumparaturi de un an.

Reprezentantii centrului comercial spun ca in ultimii doi ani, Maritimo a oferit atat turistilor, cat si constantenilor peste 60 de evenimente. Perioada octombrie 2012 - septembrie 2013 a  insemnat constanteni, sase campanii de marketing, care au inclus cinci loterii publicitare cu premii si peste 4.000 de  castigatori premiati in cadrul loteriilor.

In prezent, Maritimo este cel mai mare centru comercial din Constanta si din regiune, ce cuprinde 120 de spatii comerciale, dar si restaurante, fast food-uri si cafenele.

Asadar, poftiti la un weekend plin de distractie, voie buna si muzica pe alese!

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 25/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  aniversare  Maritimo Shopping  concerte  Vama  La La Band  Halloween  Constanta 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777