Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Concurs: "Povestea ta de vacanta!"


Concurs:

Vara se apropie cu pasi repezi de final, iar vacanta ta a fost una de neuitat, nu-i asa? Iti va fi dor cu siguranta de aerul sarat al marii, de nisipul fin si de soarele torid de la orele pranzului! Nu vei uita cu siguranta noptile albe din cluburi, zambetele prietenilor si mai ales, sunetul valurilor care se sparg de tarm!

Pana la anul, cand vei reveni cu drag pe litoral, noi te invitam sa ne trimiti povestea ta de vacanta, insotita de maxim 5 fotografii care sa ilustreze cele scrise de tine. Citeste mai jos regulamentul concursului si ce trebuie sa faci ca sa te inscrii!

CEA MAI FRUMOASA poveste de vacanta va fi premiata cu un voucher de discount in valoare de 300 de Lei, care va putea fi folosit la orice rezervare facuta prin intermediul site-ului www.litoralulromanesc.ro! Concursul se desfasoara in perioada 16 august, ora 15.00 - 31 august, ora 15.00.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti povestea ta de vacanta, la adresa: [email protected]

 

REGULAMENT CONCURS "POVESTEA TA DE VACANTA!"

 

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului "POVESTEA TA DE VACANTA" este www.litoralulromanesc.ro, prin S.C. Creative Eye S.R.L. Constanta, cu sediul in strada Stefan cel Mare, nr. 26. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare "Regulament", care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Pe perioada concursului, agentia de turism Creative Litoral, va desfasura urmatoarele servicii:

1. va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiilor;

2. va preda premiul castigatorului, dupa validarea si identificarea acestuia in conditiile stabilite prin Regulament;

3. la data acordarii premiilor va legitima castigatorul, organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

 

SECTIUNEA 2.  LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 16 august, ora 15.00 - 31 august, ora 15.00 pe pagina de Facebook a site-ului www.litoralulromanesc.ro.

 

SECTIUNEA 3.  DREPTURI SI CONDITII  DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului Regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai organizatorului, ai agentiei de turism si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: www.facebook.com.

 

SECTIUNEA 4.  PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

SECTIUNEA 5.  MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.litotalulromanesc.ro si de pe pagina oficiala de Facebook a site-ului. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 16 august, ora 15.00 - 31 august, ora 15.00 astfel:

1. Intra pe pagina Litoralulromanesc.ro de pe Facebook;

2. Devin fani al paginii de mai sus si dau like acestei pagini;

3. Posteaza pe wall-ul paginii Litoralulromanesc.ro un comentariu care se defineasca in 3 cuvinte POVESTEA LOR DE VACANTA;

4. Pentru a castiga voucherul de discount in valoare de 300 de lei, utilizatorul trebuie sa trimita in maxim 1000 de cuvinte povestea sa de vacanta, pe adresa: [email protected] . Toate povestile de vacanta trebuie trimise in perioada 16 august, ora 12.00 - 23 august, ora 12.00. Dupa perioada de inscriere (16-23 august), timp de 7 zile, utilizatorii vor putea da like fiecarei povesti pe care noi o vom publica pe wall-ul paginii Litoralulromanesc.ro, de pe Facebook.

Astfel, fiecare utilizator va avea sanse egale de castig, pentru ca povestile vor fi publicate in acelasi interval orar, intr-o singura zi. Mentionam ca, simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs. Este necesara si postarea pe wall a comentariului!

 

SECTIUNEA 6.  PREMIILE CONCURSULUI

Premiul va consta intr-un voucher de discount in valoare de 300 de Lei, care va putea fi folosit pentru orice rezervare viitoare, efectuata prin intermediul site-ului www.litoralulromanesc.ro.

In cazul in care exista doi utilizatori care primesc acelasi numar de like-uri, concursul se va prelungi cu inca 24 de ore, iar departajarea se va face dupa ce, utilizatorii care au primit acelasi numar de like-uri pe Facebook, vor indeplini inca un task dat de organizatorul oficial al concursului.

Acest task, daca va fi cazul, va fi anuntat pe pagina oficiala de Facebook Litoralulromanesc.ro, in ultima zi de concurs.

 

SECTIUNEA 7.  DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat in urma evaluarii numarului de like-uri pe care un utilizator le-a adunat pe pagina de Facebook Litoralulromanesc.ro.

Toti participantii la concursul "POVESTEA TA DE VACANTA", trebuie sa indeplineasca conditiile prezentului Regulament. Comisia de evaluare a numarului de like-uri: Va fi alcatuita din 3 membrii, angajati ai www.litoralulromanesc.ro: un membru din partea departamentului online, un membru din partea departamentului rezervari si un membru din partea conducerii.

 

SECTIUNEA 8.  NOTIFICAREA  SI  PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore de la incheierea jurizarii. Acesta va fi contactat prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le-a completat in profilul sau de pe Facebook. Totodata, castigatorului i se va afisa numele pe pagina Litoralulromanesc.ro de pe Facebook si pe site-ul oficial www.litoralulromanesc.ro.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de comisia prestabilita prin acelasi mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive care nu tin de el.

Castigatorul va intra personal in posesia premiului, incepand cu data 1 septembrie 2013, astfel:

1. Daca este din alt oras, castigatorul va primi premiul prin posta, taxele fiind suportate de catre organizator. Inainte de trimiterea premiului, castigatorul trebuie sa trimita prin fax/ mail organizatorului o copie dupa buletin si adresa de expediere. Premiul va fi expediat prin posta, numai la o adresa de pe teritoriul Romaniei.

2. La receptionarea premiului in cazul unui castigator care este din judetul Constanta, acesta trebuie: sa prezinte unui reprezentant Litoralulromanesc.ro un document de identitate. Premiul va fi ridicat de la sediul companiei din Constanta, str. Stefan cel Mare, nr.26.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10.  INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs va inceta de drept la data de 31 august, ora 15.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora, de natura a face imposibila derularea.

Concursul se poate prelungi cu 24 de ore in cazul existentei a doi utilizatori cu acelasi numar de like-uri pe Facebook.

 

SECTIUNEA 11.  REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Litoralulromanesc.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament.

Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook.

 

SECTIUNEA 12.  LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Litoralulromanesc.ro si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

Publicat la data de: 16/08/2013

Etichete: Concurs  evenimente  litoral  vacanta  Marea Neagra  Constanta  Mamaia  Eforie  Costinesti  Jupiter  Neptun  Mangalia 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777