Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Corina face show la Maritimo!


Corina face show la Maritimo!

 

 

Cea mai in voga artista din Romania vine la Maritimo Shopping Center, sambata 30 noiembrie 2013, de la ora 19:00.

Organizatorii anunta un super concert inaintea Zilei Nationale a Romaniei! Intrarea este libera. Constantenii si turistii prezenti pe litoral sunt invitati sa admire decoratiunile de sarbatori de la Maritimo si sa cante hiturile Corinei, intr-un super show de weekend!

Corina a debutat in muzica in 2004, cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care da numele albumului a ajuns pe locul 4 in Romanian Top 100.

Al doilea album, intitulat Imi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 si a produs doua singleuri, dintre care unul de top 10 si unul de top 5.

Face Off a reprezentat o schimbare importanta in stilul artistei, continand influente dance hall, reggae, R&B, drum'n base, hip hop, house si electro, continuand sa fie un album pop/dance. De pe acest album, Corina a lansat si doua piese: „Quieres una aventura” si „Overdrive”.

Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfarsitul lunii iulie 2008 si a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor”. Acesta a fost produs si inregistrat integral in Germania, intr-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producatorul muzical Fun Factory, care i-a produs si hitul „Quieres una aventura”.

Videoclipul primului single, „Tears”, a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich in Shanghai Express; Marlene a fost descrisa de Corina ca fiind muza ei. 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 26/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Maritimo Shopping Center  concerte  Corina  noiembrie 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777