Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Scufundari

Scufundari

Scufundari in Marea Neagra

Te provocam sa distrugi mitul statului la plaja si balacelii in Mare... e timpul sa te distrezi cu adevarat! Vrei sa descoperi un alt univers? Vrei sa arati lumii ca stii sa te scufunzi? Vrei brevet PADI de scafandru recunoscut international?

Indiferent cine esti si ce iti doresti,noi iti recunoastem valoarea si te asiguram ca si ceilalti o vor face dupa ce ai trecut pe la noi!

Marea Neagra este minunata! La doar 2-3 metri adancime poti intalni caluti si ace de mare, calcani, guvizi, cocosei si stelute de mare, scoici, alge, un univers colorat care te cuprinde imediat. Senzatia pe care o ai atunci cand faci scufundari este ca plutesti, ca zbori - in acele momente nu mai simti greutatea echipamentului si toata atentia iti este absorbita de viata din jurul tau.

Centrul de scufundari de la Marea Neagra te ajuta sa descoperi lumea subacvatica in deplina siguranta prin programe de scufundari pentru incepatori, cursuri si echipamente profesioniste de scuba diving.

Nu in ultimul rand, mentionam parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia - un loc pentru distractie adevarata dotat cu cele mai noi tobogane acvatice, amplasate intr-un peisaj exotic, printre palmieri, si cascade in miniatura.

In anul 2004 a fost inaugurata Telegondola - o instalatie de transport pe cablu, care permite traversarea aeriana a statiunii oferind o panorama superba asupra statiunii mamaia, Marii Negre si Lacului Sutghiol. Acest proiect este unic in Romania si unul din putinele proiecte de acest fel din lume. Traseul Telegondolei incepe in dreptul parcului acvatic Aqua Magic, se deplaseaza deasupra hotelurilor ( la o inaltime maxima de 50 m) si se termina dupa cazinoul din Mamaia.

Bazele de agrement

In Mamaia sunt 8 baze de agrement, 4 pe malul lacului Siutghiol si 4 pe malul marii. Turistii se pot bucura de:

  • Ridicari cu parasuta
  • Plimbari cu hidrobiciclete
  • Scufundari
  • Windsurfing si Scoala de Yachting
  • Tractari cu banane gonflabile
  • Tractari cu colaci gonflabili
  • Scutere acvatice
  • Agrement cu barci cu vele tip Catamaran si Caravelle

Totodata, turistii se pot relaxa la un joc de tenis sau fotbal pe unul din multele terenuri de sport de pe litoral.


Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777