Christmas Shopping Event deschide luna cadourilor, la Constanta

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Christmas Shopping Event deschide luna cadourilor, la Constanta


Christmas Shopping Event deschide luna cadourilor, la Constanta

 

 

Cadouri originale, surprize si o varietate de produse pe toate gusturile. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta continua seria evenimentelor dedicate sarbatorilor de iarna. Constantenii, dar si turistii sunt invitati la Christmas Shopping Event, intre 12 si 23 decembrie, la Maritimo Shopping Center.

Potrivit reprezentantilor CCINA, targul este un concept inovator, proiectat pentru a veni in intampinarea celor aflati in cautarea de cadouri, in preajma sarbatorilor de iarna.

Scopul evenimentului este reunirea, sub acelasi acoperis, a producatorilor, importatorilor, distribuitorilor, retailerilor online si magazinelor specializate de produse specifice Craciunului, oferite clientilor in pachete atractive, sub aspectul imaginii, calitatii si originalitatii.

Evenimentul se desfasoara pe cinci sectiuni, reprezentative pentru domeniile pe care le inglobeaza si pune la dispozitia vizitatorilor o oferta generoasa de sezon, care cuprinde: cadouri business, personale si de casa. In sectiunea HOME GIFTS vizitatorii vor putea achizitiona decoratiuni specifice sarbatorilor de Craciun, brazi artificiali, brazi naturali, beteala, instalatii de lumini si globuri, dar si obiecte artizanale si de arta, lumanari si sapunuri parfumate, CD-uri sau carti de colectie.

In sectiunea CARE cei prezenti vor putea alege dintr-o gama variata de pachete Spa & Beauty, parfumerie si cosmetice, produse naturiste si produse de ingrijire persoanala.

Sectiunea BUSINESS GIFTS va cuprinde instrumente de scris, serviete si genti de lux, ceasuri si cadouri corporate. Sectiunea PERSONAL GIFTS va reuni accesorii vestimentare pentru toate gusturile. Produse de patiserie si cofetarie de sezon vor putea fi gasite in sectiunea SHORT-TIME GIFTS.

Christmas Shopping Event isi propune sa atinga nisa clientilor finali, interesati de produse la standarde calitative ridicate, cu un nivel crescut de originalitate, adresandu-se tuturor consumatorilor aflati in cautarea celor mai inovative solutii de cadouri personalizate de Craciun.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

Publicat la data de: 27/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  shopping  Maritimo  Camera de Comert  cadouri  sarbatori  decembrie 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777