Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord, Oferte Last Minute 38% DISCOUNT, Inscrieri Timpurii 2024

Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord


Foto Hotel Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord

Complex Steaua de Mare 3*** Eforie Nord este unul dintre cele mai mari complexuri turistice din tara, cu o capacitate de cazare de peste 900 de locuri, fiind format din trei hoteluri (Delfinul 3* ... Continuati sa cititi

All Inclusive
Piscina
Internet
Sala conferinte
Loc joaca
Restaurant
Lift
Plaja privata
Spa
Sala fitness
Baza tratament
Aer conditionat

Nordul statiunii, la 100 de metri de plaja, B-dul Tudor Vladimirescu nr. 39-43, Eforie Nord Vezi pe harta

Descriere Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza

Complex Steaua de Mare 3*** Eforie Nord este unul dintre cele mai mari complexuri turistice din tara, cu o capacitate de cazare de peste 900 de locuri, fiind format din trei hoteluri (Delfinul 3*, Meduza 3*, Aqvatonic 4*) si una dintre cele mai moderne baze de tratament de pe litoralul romanesc, Aqvatonic Med Spa&Wellness. 
Complex Steaua de Mare este  situat in nordul Statiunii Eforie Nord, la doar 100 de metri de plaja. Hotelurile inalte, cu arhitectura supla si moderna, ofera vederi deosebite spre mare. In dreptul complexului,  plaja a fost latita in anul 2015. Complexul Steaua de Mare - Delfinul, Meduza pun la dispozitie un restaurant (modernizat in 2023), o braserie, 3 locuri de joaca (unul interior - la parterul hotelului Meduza, si 2 exterioare - unul in spatele hotelului Meduza si unul pe plaja), 1 sala de conferinte (la parter, in hotel Meduza, cu capacitate de maxim 150 de locuri), terasa, piscina exterioara si plaja privata.
Hotel Meduza – este situat in mijlocul resort-ului, langa locul de joaca exterior si este accesibil direct din spatele complexului. Receptia si lobby-bar-ul de la parter au fost renovate la finalul anului 2020. Baile de la etajul 6 in sus au fost renovate in 2023.
Hotel Delfinul – este situat in extremitatea sudica a resort-ului, a fost renovat integral in anii 2020-2021 si pune la dispozitia turistilor camere amenajate cu mobilier nou si dotari moderne. Toate baile au fost renovate in 2023. 
Complex Steaua de Mare este prima unitate de cazare din Eforie Nord care a introdus pachetele turistice de tip All inclusive, destinate atat familiilor cu copii, cat si celor care doresc sa petreaca o vacanta la malul marii fara griji, avand toate serviciile asigurate. 
Pachetul standard include: 3 mese in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, precum si bere, vin si bauturi alcoolice in timpul pranzului si a cinei; bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptie, precum si in zona de entertainment de pe plaja, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul Superior include:  3 mese in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, precum si bere, vin si bauturi alcoolice in timpul pranzului si a cinei; bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 1, acces gratuit la plaja in Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptie, precum si in zona de entertainment de pe plaja, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse, evening cocktails & drinks la barul Panorama.
Pachetul Gold include:  3 mese in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul (modernizat in 2023), bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Gold, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Gold cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, bauturi si snacks-uri in lobby bar/ zona amenajata din hotel Meduza/Delfin, proiectii in aer liber pe plaja, entertainment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse, evening cocktails & drinks la barul Panorama.
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.

Contra cost - Complex Steaua de Mare are in dotare o baza de tratament moderna, inaugurata in anul 2015 – Aqvatonic Med Spa&Wellness. Impartita in 6 zone distincte, baza de tratament poate asigura o gama larga de servicii medicale si de relaxare, avand in dotare bazine insumand 400 mp de luciu al apei, cu apa variind intre 28 si 34 grade C, cu cascade de apa pentru masaj cervical, gheizere, culoare de inot, culoare de mers contra curent, salina cu sare de Himalaya si salinizare Therasol, sauna finlandeza, baie cu aburi, aparate de fitness, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, cursuri aerobic, „personal training”, stretching, pilates, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, Sali de masaje si bai cu namol din Techirghiol, tratamente faciale, masaje subacvale, tratamente galvanice, tratamente hidro-colono-terapii, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice, aerosoli etc.
Pentru  mai multe informatii despre Hotel Aqvatonic, faceti click Aici.

Stiai ca pentru rezervarile la Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Hotel Delfinul – 218 camere duble, 13 apartamente, 13 etaje
Hotel Meduza - 218 camere duble, 13 apartamente, 13 etaje
Restaurant Delfinul (modernizat 2023)
Braserie Steaua de Mare
Terasa
Sala de jocuri (la interior)- Mega Fun Zone (300 mp-Arcade, PS5, X box, Tabel games)
Fun Land - loc de joaca exterior  cu tobogane gonflabile - 500 mp
Locuri de joaca pentru copii (1 interior si 2 exterioare)
Panorama Bar – etajul 14 - hotel Delfinul
Piscina exterioara - sezlonguri gratuite
Plaja proprie - sezlonguri gratuite
2 snack bar-uri (unul in Meduza, altul in Delfinul)
Lounge bar - in hotelul Delfinul
Camera de bagaje
Seif in receptie
Internet wireless
Baby cot - gratuit, la cerere, in limita disponibilitatii
Camere pentru persoane cu dizabilitati - in hotel Delfinul
Sala de conferinte- hotel Meduza, la parter
Baza de tratament - Aqvatonic Med Spa&Wellness (piscina acoperita) - acces contra cost

Facilitati

Dotari camere

Hotel Meduza – toate camerele sunt la etaj si sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, televizor LCD, sistem climatizare, telefon, halat de baie, acces pe baza de cartela, pardoseala acoperita cu mocheta, ferestre termopan, internet Wi-fi, minibar – alimentat gratuit, zilnic, cu apa plata/minerala, gama Pepsi/Coca Cola, bere Bergenbier, seif. Camerele au vedere partiala spre mare. Suprafata: 16 mp. Patul suplimentar este de tip pliant.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cada. Suprafata: 30 mp.
Toate baile de la etajul 6 in sus au fost renovate in 2023.
Hotel Delfinul – camere renovate in 2020-2021, au fost remobilate integral si dispun de baie proprie, sofa in dreptul ferestrei 1.30-1.40 cm lungime, uscator de par, articole de toaleta gratuite, racitor, LCD TV de dimensiuni mari, sistem climatizare, halat, seif, telefon, internet wi-fi, minibar – alimentat gratuit, zilnic, cu apa plata/minerala, gama Pepsi/Coca Cola, bere Bergenbier. Patul suplimentar este de tip pull-out. Toate baile au fost renovate in 2023.
Camerele duble standard sunt situate la etajele 1-8 si au vedere partiala spre mare sau spre statiune. Suprafata: 16 mp.
Camerele duble superioare au vedere partiala la mare si sunt situate de la etajele  9-13.
Nicio camera din complex nu are balcon.
Apartamente Luxury – apartamentele sunt situate in 2 vile renovate, situate la 50 metri de plaja.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei /adult/zi

Servicii

Facilitati incluse in pachetele Standard: 3 mese in sistem bufet suedez (servite in restaurantul Delfinul - modernizat in 2023). In timpul meselor, se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina; bauturi racoritoare/bere/vin la piscina si pe plaja special amenajata (subsector 2 zona Bronze), 2 sezlonguri/camera pe plaja si la piscina, acces la locurile de joaca interioare/exterioare din cadrul complexului,  acces la programele de divertisment pentru copii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja, LIVE BAND si entertainment in fiecare seara la piscina si bauturi racoritoare, bere,vin conform orarului afisat la receptie, proiectii in aer liber pe plaja, in zona special amenajata, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata in hotel Delfinul/Meduza, minibar realimentat zilnic cu apa plata/minerala, bauturi din gama Pepsi Cola, bere Bergenbier.
Facilitati incluse in Pachetele Superior: 3 mese in sistem bufet suedez (servite in restaurantul Delfinul - modernizat in 2023). In timpul meselor, se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina; bauturi racoritoare/bere/vin la piscina si pe plaja special amenajata (subsector 2 zona Bronze), 2 sezlonguri/camera pe plaja si la piscina, acces la locurile de joaca interioare/exterioare din cadrul complexului,  acces la programele de divertisment pentru copii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja, LIVE BAND si entertainment in fiecare seara la piscina si bauturi racoritoare, bere,vin conform orarului afisat la receptie, proiectii in aer liber pe plaja, in zona special amenajata, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata in hotel Delfinul/Meduza, minibar realimentat zilnic cu apa plata/minerala, bauturi din gama Pepsi Cola, bere Bergenbier, sezlonguri la plaja Subsector 1, acces la Beach barul zonei de plaja Subsector 1, Evening Cocktails & drinks la barul Panorama
Facilitati incluse in Pachetul Gold: 3 mese in sistem bufet suedez (servite in restaurantul Delfinul - modernizat in 2023). In timpul meselor, se servesc bauturi racoritoare, apa plata si minerala, bere/vin/bauturi alcoolice la pranz si cina; bauturi racoritoare/bere/vin la piscina si pe plaja special amenajata (subsector 2 zona Bronze), 2 sezlonguri/camera pe plaja si la piscina, acces la locurile de joaca interioare/exterioare din cadrul complexului,  acces la programele de divertisment pentru copii, precum si la locatia de divertisment de pe plaja, LIVE BAND si entertainment in fiecare seara la piscina si bauturi racoritoare, bere,vin conform orarului afisat la receptie, proiectii in aer liber pe plaja, in zona special amenajata, welcome snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar/zona amenajata in hotel Delfinul/Meduza, minibar realimentat zilnic cu apa plata/minerala, bauturi din gama Pepsi Cola, bere Bergenbier, sezlonguri la plaja Subsector 1, acces la Beach barul zonei de plaja Subsector 1, Evening Cocktails & drinks la barul Panorama, sezlonguri la plaja Subsector 2 - Zona Gold.
Pachetele nu includ locuri de parcare. Parcarea se poate face pe aleile publice.
La cazare, indiferent de pachetul ales, fiecare persoana cazata in hotel trebuie sa achite o garantie de 100 lei (aceasta se returneaza in ziua de check out). 
Oaspetii care au achizitionat pachete cu mic dejun au acces la plaja, piscina si locuri de joaca, insa consumatia la plaja (inghetata si bauturi) nu este inclusa, iar produsele din minibar sunt contra cost.
Nu se accepta animale de companie.

Oferte Speciale Hotel Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, MeduzaEforie Nord

Oferta speciala: Inscrieri Timpurii 2024 Eforie Nord

Oferta expira in zile

- pana la 31% DISCOUNT pana la 01.06.2024. Oferta Inscrieri timpurii implica plata unui avans de doar 20% in termen de 3 zile de la efectuarea rezervarii, si a diferentei pana la 01.06.2024
Oferta este valabila pentru sejururi de minim 3 nopti, iar discount-ul este deja aplicat. Procentul a fost calculat pentru perioada 07.06-09.06.

Rezervarile efectuate cu Oferta Inscrieri Timpurii nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno. Vezi mai multe detalii

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024 - Oferta Inscrieri timpurii 01.06.2024
Perioada Camera dubla STANDARD cu vedere partiala la mare
Hotel Meduza
Camera dubla STANDARD cu vedere partiala la mare
Hotel Delfinul
Camera dubla SUPERIOARA cu vedere partiala la mare
Hotel Delfinul
Mic dejun All inclusive Mic dejun All inclusive Mic dejun All inclusive
07.06-09.06 225 Lei 495 Lei 245 Lei 515 Lei 265 Lei 525 Lei
10.06-12.06 240 Lei 559 Lei 255 Lei 575 Lei 275 Lei 585 Lei
13.06-13.06 240 Lei 595 Lei 255 Lei 615 Lei 275 Lei 615 Lei
14.06-16.06 255 Lei 595 Lei 265 Lei 615 Lei 285 Lei 615 Lei
17.06-20.06 265 Lei 605 Lei 275 Lei 625 Lei 295 Lei 635 Lei
21.06-24.06 x 735 Lei x 785 Lei x 815 Lei
25.06-30.06 x 775 Lei x 840 Lei x 855 Lei
01.07-04.07 x 825 Lei x 875 Lei x 895 Lei
05.07-07.07 x 875 Lei x 925 Lei x 955 Lei
08.07-11.07 x 895 Lei x 975 Lei x 995 Lei
12.07-14.07 x 925 Lei x 995 Lei x 1045 Lei
15.07-21.07 x 995 Lei x 1060 Lei x 1085 Lei
22.07-17.08 x 1025 Lei x 1085 Lei x 1105 Lei
18.08-24.08 x 995 Lei x 1025 Lei x 1045 Lei
25.08-31.08 x 895 Lei x 945 Lei x 985 Lei
01.09-03.09 x 675 Lei x 715 Lei x 755 Lei
04.09-07.09 x 595 Lei x 635 Lei x 675 Lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 3 nopti si includ cazare pentru 2 persoane in camera dubla, si servicii de masa conform tabelului de mai sus si servicii in cadrul complexului, dupa cum urmeaza:
Turistii care au achizitionat pachete cu mic dejun au acces la: plaja, piscina si locuri de joaca; consumatia de pe plaja (inghetata + bauturi) NU este inclusa, iar produsele din minibar sunt contra cost.
Pachetul All inclusive Standard include:
mesele in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii),  minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertaiment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul All inclusive Superior include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 1, acces gratuit la plaja in Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Panorama Bar, proiectii in aer liber pe plaja, entertaiment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.

Oferta speciala: Oferte Last Minute Eforie Nord

Oferta expira in zile

Camera dubla standard cu vedere partiala la mare Hotel Meduza
07.06-09.06 - 210 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
07.06-09.06 - 469 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
10.06-13.06 - 225 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 1 noapte.
10.06-13.06 - 535 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 1 noapte.
14.06-16.06 - 245 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.

14.06-16.06 - 595 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 265 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 605 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.


Camera dubla standard cu vedere partiala la mare Hotel Delfinul
07.06-09.06 - 225 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
07.06-09.06 - 475 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
10.06-12.06 - 245 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
10.06-12.06 - 540 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
13.06-16.06 - 275 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
13.06-16.06 - 599 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 285 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 635 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.


Camera dubla superioara cu vedere partiala la mare Hotel Delfinul
07.06-09.06 - 229 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
07.06-09.06 - 485 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
10.06-12.06 - 255 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
10.06-12.06 - 550 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
13.06-16.06 - 285 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
13.06-16.06 - 615 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 299 lei/noapte, pentru 2 adulti cu mic dejun, minim 2 nopti.
17.06-20.06 - 649 lei/noapte, pentru 2 adulti cu all inclusive, minim 2 nopti.

Opteaza pentru anulare gratuita cu asigurarea storno. Vezi mai multe detalii

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2024

Tarife de cazare si masa pentru sezonul estival 2024
Perioada Camera dubla STANDARD cu vedere partiala la mare
Hotel Meduza
Camera dubla STANDARD cu vedere partiala la mare
Hotel Delfinul
Camera dubla SUPERIOARA cu vedere partiala la mare
Hotel Delfinul
Mic dejun All inclusive Mic dejun All inclusive Mic dejun All inclusive
07.06-20.06 299 Lei 699 Lei 335 Lei 739 Lei 375 Lei 769 Lei
21.06-04.07 x 835 Lei x 880 Lei x 899 Lei
05.07-11.07 x 949 Lei x 999 Lei x 1049 Lei
12.07-24.08 x 1089 Lei x 1145 Lei x 1195 Lei
25.08-31.08 x 949 Lei x 999 Lei x 1049 Lei
01.09-07.09 x 799 Lei x 849 Lei x 899 Lei

Tarifele sunt pe noapte, pentru sejururi de minim 1 noapte si includ cazare pentru 2 persoane in camera dubla, si servicii de masa conform tabelului de mai sus si servicii in cadrul complexului, dupa cum urmeaza:
Turistii care au achizitionat pachete cu mic dejun au acces la: plaja, piscina si locuri de joaca; consumatia de pe plaja (inghetata + bauturi) NU este inclusa, iar produsele din minibar sunt contra cost.

Pachetul All inclusive Standard include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 2 zona Bronze, acces gratuit la plaja in Subsector 2 zona Bronze cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, proiectii in aer liber pe plaja, entertaiment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.
Pachetul All inclusive Superior include: mesele in sistem bufet suedez la restaurant Delfinul, bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa, bere, vin si bauturi alcoolice in timpul meselor, bauturi racoritoare, bere si vin la piscina/plaja special amenajata Subsector 1, acces gratuit la plaja in Subsector 1 cu 2 sezlong-uri/camera, acces gratuit la piscina exteriora cu 2 sezlong-uri/camera (in limita disponibilitatii), acces gratuit la locurile de joaca interioare si exterioare din cadrul complexului, minibar realimentat zilnic cu produse (apa plata/minerala, gama Pepsi, Cola, Bere Bergenbier), acces la programele de divertisment pentru copii, snacks si bauturi racoritoare oferite zilnic in lobby bar pe tot parcursul zilei, Bauturi si cocktail-uri in fiecare seara la Panorama Bar, proiectii in aer liber pe plaja, entertaiment cu formatie live in fiecare seara la piscina cu bauturi incluse.

Facilitati copii:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-2.99 ani, beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani  - fiecare copil achita supliment de masa: mic dejun 21 lei.zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 104 lei/zi  in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 2 copii - primul copil 0-2.99 ani si al 2-lea copil 3-6.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuiate la cazare si masa, al 2-lea copil achita supliment de masa: mic dejun 21 lei.zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 104 lei/zi  in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 1 sau 2 copii  7- 11.99 ani fiecare copil achita supliment de masa: mic dejun 31 lei/zi  in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 155 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani achita supliment de masa: mic dejun 41 lei/zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 230 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar. Recomandam achizitionarea unui pat suplimentar, in valoare de 68 lei/zi, pentru a beneficia de confort sporit.
- 2 adulti + 2 copii - primul copil 3-6.99 ani si al 2-lea copil 7-11.99 ani, primul copil achita supliment de masa: mic dejun 21 lei.zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 104 lei/zi  in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita supliment de masa: mic dejun 31 lei/zi  in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 155 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 2 copii - primul copil 3-6.99 ani si al 2-lea copil 12-17.99 ani, primul copil achita supliment de masa: mic dejun 21 lei.zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 104 lei/zi  in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita supliment de masa: mic dejun 41 lei/zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 230 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar. Recomandam achizitionarea unui pat suplimentar, in valoare de 68 lei/zi, pentru a beneficia de confort sporit.
- 2 adulti + 2 copii - primul copil 7-11.99 ani si al 2-lea copil 12-17.99 ani, primul copil achita supliment de masa: mic dejun 31 lei/zi  in perioada 07.06-20.06si all inclusive 155 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita supliment de masa : mic dejun 41 lei/zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 230 lei/zi in perioada 07.06-07.09, fara pat suplimentar.  
Recomandam achizitionarea unui pat suplimentar, in valoare de 68 lei/zi, pentru a beneficia de confort sporit.
- patul suplimentar este optional - 68 lei/zi
- al 3-lea adult in camera dubla achita supliment de masa: mic dejun 41 lei/zi in perioada 07.06-20.06 si all inclusive 230 lei/zi in perioada 07.06-07.09 si 68 lei/zi pentru pat suplimentar.
- in camera dubla capacitatea maxima de cazare 2 adulti si 2 copii ( 1 copil 0-11.99 ani, 1 copil 12.17.99 ani) sau 3 adulti. 
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare. Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.

* In momentul cazarii se percepe o garantie de 100 lei/persoana, care se va returna la check-out.

Rezervari online Hotel Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, MeduzaEforie Nord

Pentru a face o rezervare la Hotel Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla standard vedere partiala la mare Hotel Meduza
- Camera dubla standard cu vedere partiala la mare Hotel Delfinul
- Camera dubla superioara cu vedere partiala la mare Hotel Delfinul
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza Eforie Nord ? Afla ce au spus alti clienti. Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza din Eforie Nord are nota 9.0 din 1850 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul, Meduza: 28.05.2024 ora 08:21

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.

Pachete Spa & Wellness 2024

Pachete Spa&Welness 2024

AQVATONIC BALNEO SPA

Pachet de tratament ce include 5 terapii si anume 3xMED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/ tens - exclus masaje) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1x circuit AQVATONIC, in conformitate cu normele si procedurile COVID interne. Consultatia medicala la centru obligatorie (inclusa pentru minim 10 zile de tratament.
Se recomanda minim 7 zile de tratament.

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 200 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament ) 

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

 

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
09.06 - 30.09.2024 1 Zi 185 Lei

AQVATONIC BALNEO SPA +

Pachet de tratament ce include 6 terapii si anume 3 x terapii MED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/tens .) + 1 x terapie masaj ( terapeutic/ namol) + 1 x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1 x sesiune circuit AQVATONIC complet.
Se recomanda minim 7 zile de tratament.

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 200 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament )

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

 

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
09.06 - 30.09.2024 1 Zi 235 Lei

TECHIR ESCAPE

Techir Escape - include 1x Circuit AQVATONIC individualizat in functie de afectiune - 25 min, 1x terapie namol (impachetare sau baie) la recomandarea medicului, 1x masaj terapeutic sau masaj namol - 20 min, 1x sesiune de hidro/kinetoterapie sub supravegherea unui kinetoterapeut - 25 min

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 130 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament ) ;

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
10.06 - 11.09.2022 1 Zi 175 Lei

Pachete Spa & Wellness 2022

.

AQVATONIC BALNEO SPA PLUS

Pachet de tratament ce include 6 terapii si anume 3 x terapii MED (laser/ electro/ ultrasunete / magneto/ galvanice/ kineto/ hidro/tens ..) + 1 x terapie masaj ( terapeutic/ drenaj limfatic/ reflexoterapie) + 1x terapie NAMOL SAPROPELIC (impachetari/cataplasma/baie) + 1 x sesiune circuit AQVATONIC complet.

Consultatii MED:
Consult medical obligatoriu - durata 10-30 minute - 130 lei/persoana( pentru mai putin de 10 zile de tratament ) ;

- Pentru terapiile achizitionate in avans pentru minim 10 zile consultatia este gratuita.
Nu se fac decontari cu CNAS si nu se accepta bilete de tratament sau vouchere de vacanta.
Orice tratamaent sau pachet Med se efectueaza numai dupa o consultatie la medicul centrului. Nu se pot efectua tratamente pe baza consultatiilor sau evaluarilor venite de la alte cabinete sau medici.

 

Tarife 1 persoana / Pachet / Zi
Perioada Tip sejur Tarif 1 persoana / Pachet / Zi
10.06 - 11.09.2022 1 Zi 165 Lei

Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii