Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Targul de Turism VACANTA Constanta, editia a III-a


Targul de Turism VACANTA Constanta, editia a III-a

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta anunta pentru inceputul lunii noiembrie, deschiderea Targului de Turism Vacanta, editia a III-a!

Potrivit organizatorilor, succesul editiei din perioada 17 - 19 mai 2013, la care au fost prezenti cei mai importanti touroperatori din Romania si Bulgaria, destinatii turistice din Romania, centre spa si complexuri hoteliere de renume, a trezit interesul constantenilor pentru acest eveniment si a impus lansarea Targului de Turism VACANTA Constanta, editia de toamna 2013.

Sunt oferite facilitati deosebite pentru expozanti, care vor beneficia de tarife speciale,cu scopul de a se diminua eforturile financiare determinate de participarea la un asemenea eveniment. CCINA anunta ca, vizibilitatea evenimentului va fi sporita de campania ampla de promovare, desfasurata in parteneriat cu ANAT, FAPT si Maritimo Shopping Center, prin intermediul mass media - televiziuni, radio-uri si ziare, dar si online, prin platforme de social media si site-uri specializate.

Intre 1 si 3 noiembrie, la Maritimo Shopping Center nu vor lipsi spectacole la scena, prezentari de oferte si destinatii turistice, dar si tombole cu premii surpriza pentru vizitatori. Potrivit organizatorilor, Targul de Turism VACANTA Constanta 2013 va beneficia de un trafic estimat de peste 5.000 de vizitatori pe zi, in cadrul unui program generos de vizitare, in trei zile de weekend, a cate 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 - 22.00).

La targ sunt invitati sa participe: agentii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni,companii aeriene, societati de asigurari, autoritati publice, asociatii de promovare turistica reprezentand destinatiile turistice din Romania si reprezentanti ai unor Oficii de turism din strainatate, care vor propune publicului din intreaga regiune o oferta atractiva de pachete turistice pentru Craciun si Revelion 2014, precum si discounturi si Oferte Speciale pentru planificarea vacantei in 2014.

Organizatori

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA Constanta) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica (FAPT) prin Asociatia de Promovare si Dezvoltare Turistica Litoral Delta Dunarii. Redactor: Oana Blanda Craciun

Publicat la data de: 09/09/2013

Etichete: evenimente  litoralul romanesc  Constanta  Mamaia  oferte  turism  targ  CCINA  Asociatia Litoral   

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777