Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Constanta canta rock & roll !


Constanta canta rock & roll !

Vara este pe sfarsite la malul marii, insa nu si distractia! Organizatorii de spectacole de pe litoral promit atat turistilor, cat si constantenilor, o toamna pe cinste, bogata in spectacole si evenimente muzicale de exceptie! Unul dintre acestea este si mult asteptatul concert al lui Stefan Banica Junior.

"Alerg printre stele" este atat titlul ultimului sau single, lansat anul acesta in luna mai, cat si numele pe care artistul l-a dat turneului din acest an. Biletele s-au pus deja in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta. Show-ul este programat in data de 2 noiembrie, de la ora 19:30. "Alerg printre stele" este cel de-al patrulea single promovat de Stefan Banica de pe albumul " Altceva", dupa piesele "Nu e prea tarziu" (iulie 2012) si "Ce e dragostea?" feat.  Marius Moga (octombrie 2012).

"ALTCEVA" este al al 14-lea album din cariera lui Stefan Banica Jr., iar promovarea acestuia a inceput chiar la Constanta, anul trecut, cand peste o mie de fani au petrecut la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe ritmuri de rock’n’roll.

Potrivit myticket.ro, Stefan Banica a lansat pana in prezent 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, fiind premiat cu 5 discuri de aur si 2 de platina. In ultimii 10 ani, Stefan Banica este unul dintre putinii artisti romani care a lansat, cel putin o data la doi ani, un nou material discografic.

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

Publicat la data de: 05/09/2013

Etichete: Constanta  evenimente  litoralul romanesc  Mamaia  concerte  spectacole  turism 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777