Glamour Expo va ofera "RETETA unui eveniment perfect"

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Glamour Expo va ofera "RETETA unui eveniment perfect"


Glamour Expo va ofera

 

 

Reteta unui eveniment PERFECT. Sub acest slogan, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza in perioada 8-10 noiembrie 2013 "Glamour EXPO", targ dedicat organizarii de evenimente, ce ofera o gama completa de servicii si produse pentru obtinerea unui eveniment de neuitat.

Potrivit reprezentantilor CCINA, targul isi propune sa creeze o alternativa in domeniu, atat pentru furnizorii de servicii (business to business), cat si pentru clientii din acest domeniu (business to customer).

Timp de 3 zile, "Glamour EXPO" va reprezenta cadrul ideal de promovare pentru numeroase firme care vor avea ocazia sa interactioneze atat cu publicul larg, interesat de cele mai noi tendinte in materie de organizare de evenimente, cat si cu potentiali colaboratori - distribuitori, consumatori, investitori implicati activ in event planning.

Evenimentul se va desfasura la Maritimo Shopping Center, Constanta.

Reprezentantii companiilor din domeniul event planning, vor descoperi cele mai noi servicii si produse pentru organizarea de evenimente festive, cele mai noi tendinte ale designerilor vestimentari si caselor de moda, servicii de hair style, beauty si make-up, decoratiuni, flori si aranjamente florale, firme de catering, servicii foto-video, sonorizari, orchestre, interpreti, dj, firme de inchiriat limuzine, firme care ofera efecte speciale - gheata carbonica, sculpturi in gheata, fructe.

Nu vor lipsi reprezentanti ai scolilor de dans, ai agentiilor full-service, consultantii in domeniul regiei de eveniment, reprezentantii celor mai sic restaurante, colaboratori care ofera spre inchiriere sali si corturi pentru evenimente, meniuri speciale, cofetarii, torturi, cadouri, dar si reprezentanti ai publicatiilor de specialitate in domeniu.

Totodata, la targ vor participa si importatori de rochii si producatori de incaltaminte de ocazie.

Programul de vizitare pentru cele trei zile ale evenimentului va fi intre orele 10.00-22.00.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 23/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  expozitii  targuri  Constanta  Mamaia  Eforie Nord  Eforie Sud  Neptun  Saturn  Olimp  Jupiter  Venus  Vama Veche  2 Mai  Camera de Comert  Maritimo Shopping 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777