Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Turismul de business in extrasezon


Turismul de business in extrasezon

 

 

 

Targuri si expozitii dintre cele mai variate, care atrag mii de persoane pe litoral, dar si sute de mii de euro pentru servicii de cazare si alimentatie publica, in doar cateva zile.

In extrasezon, evenimentele organizate de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta sunt cele care reprezinta cel mai bine turismul de afaceri pe litoralul romanesc, care se manifesta preponderent in afara varfului de sezon - primavara si toamna.

Tarifele in aceste perioade sunt mai accesibile, contribuind astfel la cresterea incasarilor. In afara serviciilor standard, hotelierii castiga si din oferirea serviciilor aditionale. Snack-barurile, bauturile racoritoare, mesele de pranz si cina sunt cateva dintre ele. Multe hoteluri din statiunea Mamaia au reusit sa atraga sute de turisti in acest segment.

Targul National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX este unul dintre evenimentele care salveaza turismul in extrasezon. La fiecare editie participa aproximativ 300 de firme, fiecare dintre acestea avand in medie, cate trei reprezentanti.

Producatorii, care prezinta la fiecare editie colectii noi si diversificate, au pe de o parte, prilejul de a intalni comercianti din domeniu, iar pe de alta parte, iau contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piata.

Cea de-a 58-a editie a TINIMTEX se deschide saptamana aceasta la Pavilionul Expozitional din Constanta.

Potrivit reprezentantilor targului, de la o editie la alta, expozantii isi diversifica metodele de promovare a produselor. Editia de toamna din acest an are trei locatii - Pavilionul Expozitional, un Cort expozitional amplasat in parcarea Pavilionului si Centrul de Afaceri EuroLitoral.

Targul poate fi vizitat intre 18 si 21 septembrie, intre orele 10:00 si 20:00, dar si duminica, 22 septembrie, intre orele 10:00 - 16:00.

TINIMTEX este cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare pe care CCINA Constanta il organizeaza, incepand cu anul 2000. Devenit deja o traditie pentru zona Dobrogea, Tinimtex atrage la fiecare editie, sute de firme din Romania si Europa - Grecia, Turcia,Bulgaria, Ungaria si Polonia.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

Publicat la data de: 16/09/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  Eforie Nord  Eforie Sud  Costinesti  Neptun  Saturn  Mangalia  2 Mai  Vama Veche  turism  imbracaminte  afaceri 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777