Delta Dunarii - Sugestia noastra pentru vacanta de vara

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Delta Dunarii - Sugestia noastra pentru vacanta de vara


Delta Dunarii - Sugestia noastra pentru vacanta de vara

Intrucat agentia noastra doreste sa promoveze cat mai multe destinatii de vacanta romanesti, am lansat de curand primele oferte de cazare pentru tinutul de vis Delta Dunarii - locul unde Natura este in multe cazuri neatinsa de civilizatie, unde oamenii sunt primitori si cu zambetul pe buze, unde relaxarea si odihna sunt garantate. Tinut de poveste - intre cer si apa, intre pamant si mare.
Nu trebuie sa fii pescar ca sa te indragostesti de Delta, trebuie doar sa stai si sa o privesti, sa o lasi sa patrunda in sufletul tau si sa ii acorzi cateva clipe de atentie. Te va imbogati cum putine alte locuri o pot face. Si este aici, aproape. Trebuie sa incerci aceasta experienta macar o data in viata. Ca o sugestie, propunem turistilor nostri combinarea sejurului de la mare cu cateva zile in Delta Dunarii. 
Am introdus in oferta noastra cele mai frumoase unitati de cazare din Delta Dunarii, astfel incat sejurul turistilor nostri sa fie relaxant si fara probleme. Majoritatea au, pe langa spatiile de cazare bine dotate, numeroase alte facilitati pentru petrecerea timpului liber - restaurante pescaresti, terase cu priveliste, plaja amenajata pe malul apei, piscina, loc pentru barbeque, ambarcatiuni proprii, astfel incat inchirierea lor sa se faca la un cost stabilit in avans si fara alte surprize, locuri de joaca pentru copii, organizare de excursii in delta, de partide de pescuit etc.
Unitatile de cazare propuse de noi le gasiti pe site-ul nostru la sectiunea Delta Dunarii, sau accesand linkul: https://www.litoralulromanesc.ro/cazare_delta_dunarii.htm
Totodata va recomandam sa alegeti una din excursiile noastre de 1 zi in Delta Dunarii, accesand link-ul urmator:
Excursie Delta Dunarii 1 zi

Alege vara asta o vacanta completa, plina de amintiri! 

 

Publicat la data de: 02/03/2015

Etichete: cazare delta dunarii  hoteluri de lux in delta  cazare sulina  cazare tulcea  excursii in delta  oferte 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777