Am lansat ofertele Inscrieri Timpurii Litoral 2013 !!!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Am lansat ofertele Inscrieri Timpurii Litoral 2013 !!!


Am lansat ofertele Inscrieri Timpurii Litoral 2013 !!!

Litoralulromanesc.ro a lansat ofertele Inscrieri Timpurii pentru vara 2013.  Reducerile  anuntate  sunt reale si se pot verifica comparand  oferta  standard cu cea pentru Inscrieri Timpurii, ambele fiind prezente pe pagina noastra. Nu vrem sa ne  pacalim clientii si de aceea  nu anuntam   reduceri  de  50%,  asa cum  fac alte agentii. Intotdeauna  tarifele  sunt  calculate  cu  mare  atentie  si  putem  sustine ca in acest an avem printre cele mai mici oferte de  pe piata.
Dar sa va spunem cateva cuvinte si despre programul Inscrieri Timpurii de anul acesta – Oferta Inscrieri Timpurii presupune reduceri de tarif pentru cei care isi rezerva si achita sejurul din timp. Reducerile ajung anul acesta pana la 33% si se aplica la cazare sau in unele cazuri, si la serviciile de masa.
Unele hoteluri au anuntat mai multe praguri de reduceri, astfel: reducerea cea mai mare se aplica la rezervarile achitate pana la 31 decembrie, apoi urmatorul prag este la 31 ianuarie, 28 februarie, 31 martie, 15 aprilie si ajung chiar si pana la 01 sau 15 mai. Puteti rezerva acum si sa platiti un avans minim, apoi sa achitati diferenta la primavara. Totusi, trebuie sa stiti ca aceste oferte cu reduceri se supun unor conditii de anulare speciale – practic, anularea se poate face doar cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans.
Ca o facilitate in plus acordata de agentia noastra, in cazul in care nu reusiti sa achitati rezervarea pana la data limita de expirare a ofertei Inscrieri Timpurii, putem recalcula sejurul cu urmatorul prag al ofertei sau chiar si cu tarifele standard, astfel incat dumneavoastra sa nu pierdeti sumele achitate in avans.
La  programul Inscrieri Timpurii pentru vara 2013 participa aproape toate hotelurile de pe Litoralul romanesc si din multitudinea de oferte agentii nostri va ajuta sa alegeti cea mai avantajoasa oferta raportata la bugetul alocat de dumneavoastra vacantei de vara.
Platile se pot face in cate rate doriti, iar comisionul de depunere numerar la banca este negociat in cazul agentiei noastre si este zero.
Va asteptam!
Litoralulromanesc.ro – Agentia ta pentru Litoral!

Vezi: Inscrieri Timpurii Litoral 2013

Publicat la data de: 29/11/2012

Etichete: litoral  reduceri  inscrieri timpurii 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777