Iubiti miscarea? Acceptati provocarea "Triathlon Challenge Mamaia 2013"!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Iubiti miscarea? Acceptati provocarea "Triathlon Challenge Mamaia 2013"!


Iubiti miscarea? Acceptati provocarea

 

 

Inot, ciclism sau alergare! Sunt cele trei sporturi la care sunteti invitati sa va testati puterile, indemanarea si limitele! 

"Triathlon Challenge Mamaia" este o competitie sportiva de masa, dedicata tuturor celor care iubesc miscarea. Ajuns la cea de-a V-a editie, evenimentul este o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, adulti sau persoane trecute de prima tinerete, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

Potrivit organizatorilor, "Triathlon Challenge" a devenit deja o traditie la malul marii. Anul acesta competitia va avea loc in statiunea Mamaia, pe 6 si 7 septembrie. Din 2009 pana in 2011, Clubul Sportiv Smart Atletic a promovat in cadrul "Triathlon Challenge" componenta Corporate Challenge, mai exact stafeta dedicata angajatilor din companii.

In 2011 au participat aproximativ 50 de echipe din companii precum Orange, Porsche Romania, A&D Pharma, Romtelecom, Unicredit, Rompetrol, Astra Asigurari si case de avocatura. Acest gen de eveniment are un singur scop pentru o institutie - acela de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de a suda echipe care sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun.

Dupa 3 editii Corporate Challenge, in 2012 provocarea a fost dusa la urmatorul nivel: Company TriChallenge este primul triatlon din Romania dedicat exclusiv companiilor. Concursul este accesibil tuturor persoanelor care fac parte dintr-o companie, institutie, ONG, indiferent de gradul de pregatire sportiva. El este recomandat atat pentru primul triatlon (prin componenta supersprint si de stafeta print), dar si pentru cei mai competitivi (proba sprint).

"Triathlon Challenge Mamaia 2013" va cuprinde probe individuale si probe pe echipe.

Probe individuale:

Proba supersprint - 400 m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare

Proba sprint - 750 m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpica - 1500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe pe echipe:

*** O echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot + ciclism).

Stafeta print - 750 m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Stafeta olimpica - 1500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Efortul participantilor va fi recompensat cu medalii, premii, o petrecere surpriza si multa, multa voie buna, ne asigura organizatorii!

Misiunea "Triathlon Challenge" este de a promova sportul de masa in general si triatlonul in particular. Membrii sunt 100% sportivi amatori. Mai multe detalii despre eveniment, aflati accesand site-ul: www.trichallenge.ro!

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 21/08/2013

Etichete: Evenimente  Mamaia  sport  inot  ciclism  alergare  litoral  statiuni  competitie 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777