Rezervi vacanta la mare acum si o poti castiga pe cea din 2022

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Campania “Litoralul Romanesc te rasplateste” revine in forta. Oferim peste 200 de vacante!


Campania “Litoralul Romanesc te rasplateste” revine in forta. Oferim peste 200 de vacante!

Dupa editiile anterioare de succes, am decis să reluam si anul acesta campania “Litoralul romanesc te rasplateste”. Daca inca nu esti familiarizat cu acest concept, iti explicam in continuare cum poti castiga una dintre multele premii puse la bataie.

 

Mecanismul este foarte simplu: tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi un sejur la mare pentru acest sezon prin intermediul agentiei noastre. Ca o mica paranteza, iti reamintim că rezervarea se face simplu si rapid, fie online, fie apeland la echipa noastra de consultanti; in plus, venim in intampinarea turistilor nostri cu oferte atractive. 

 

Revenind la campania “Litoralul romanesc te rasplateste”, asadar, iti rezervi o vacanta la Marea Neagra si o poti castiga pe cea de anul viitor. Cum? Inscriem automat in concurs toate rezervarile de minimum 5 nopti efectuate pentru sezonul 2021 la unul dintre hotelurile partenere. Lista o gasesti pe site, in sectiunea dedicata campaniei: https://www.litoralulromanesc.ro/litoralul_romanesc_te_rasplateste.htm.

 

Aceste rezervari vor intra la Marea Tombola din 10 octombrie 2021, cand, prin tragere la sorti, vom afla castigatorii. Pentru fiecare hotel partener se va organiza o tragere la sorti individuala la care vor participa doar turistii care au facut rezervare la respectivul hotel in perioada campaniei. Pentru fiecare hotel in parte se vor acorda minimum doua premii, respectiv minimum doua vacante pentru vara 2022!

 

Pana acum, ni s-au alaturat in campanie peste 100 de unitati de cazare de pe litoral, care au pus la bataie peste 200 de vacante. Rezerva-ti vacanta la unul dintre ele si fii castigatorul nostru! Pentru ca... Litoralul romanesc te rasplateste!

 

Prin campania “Litoralul romanesc te rasplateste!”, ne propunem sa promovam aceasta destinatie frumoasa a Romaniei si sa ii recompensam pe turistii care aleg vacantele la Marea Neagra.

 

 

 

Publicat la data de: 31/03/2021

Etichete: litoralul romanesc  campanie  litoral 2021  vacante 2021 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777