Excursii Litoralul Romanesc - Ruta Albastra - Excursie O zi in Delta

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Ruta Albastra - Excursie O zi in Delta

Descriere Ruta Albastra - Excursie O zi in Delta

Aceasta excursie in Delta Dunarii merita experimentata cel putin o data in viata. Raspundem astfel dorintei multora dintre turistii litoralului romanesc de a vizita si Delta Dunarii pe durata sejurului lor la mare.

Plecand din Mamaia, prima oprire in drumul nostru este la Cetatea Enisala, care, ridicata de catre genovezi la sfarsit de secol XIV, supraveghea semet navele de pe mare si Dunare. Enisala (sau Heracleea), atunci de interes militar si strategic, azi cuib de marturii istorice, ne va povesti despre fapte si legende de pe timpul lui "a fost odata".

Pranzul pescaresc traditional va fi servit in Mahmudia, unde va garantam atat o experienta culturala deosebita, cat si o experienta culinara reusita. Autenticitatea locurilor si oamenilor cu care veti intra in contact sunt de asemenea experiente unice.

Vom pleca apoi spre micul port din Mahmudia si ne vom imbarca pentru plimbarea pe canale. Plimbarea pe canalele Deltei Dunarii incepe in jurul orei 14.00 si dureaza aproximativ doua ore fara sa simtiti cum trece timpul, datorita peisajelor, florei si faunei specifice exclusiv acestui loc. Va reamintim ca Delta Dunarii face parte din Patrimoniul Universal UNESCO fiind clasificata drept rezervatie a biosferei si zona umeda de importanta internationala. 

Veti avea parte de experiente unice, navigand spre coloniile de pelicani si cormorani, doua dintre speciile emblematice ale Deltei, care au dezvoltat aici un mod de convietuire absolut spectaculos. De la pescarusul mic, starci, lisite, rate si gaste salbatice pana la maiestuoasele egrete sau lebede albe, spectacolul faunei si florei se deruleaza, cu generozitate, intr-o armonie relaxanta. O reprezentatie unica, specifica exclusiv Deltei Dunarii.

Tarife copii:

Copii 4-10 ani  - 319 lei 

Aceasta excursie se poate realiza si in regim tur privat (2-4 persoane cu BMW X5 sau Porsche Cayenne ) la pretul de 950 lei/persoana.

Rezervari online Ruta Albastra - Excursie O zi in Delta

Pentru a face o rezervare pentru Ruta Albastra - Excursie O zi in Delta va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Numar persoane

Adulti
Copii
Varste copii:

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul


Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.6 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.6 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777