Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Top 6 destinatii unde sa mergi la mare in 2021


Top 6 destinatii unde sa mergi la mare in 2021

Concediul sau vacanta ta de vara viitoare sunt mai aproape decat ti-ai putea imagina! Dar unde sa mergi la mare in 2021? Ei bine, noi iti sugeram cu caldura litoralul romanesc, unde te poti distra sau relaxa exact asa cum iti doresti.

De fapt, plajele autohtone atrag an de an din ce in ce mai multi romani si nu fara motive bine intemeiate. In ultimii ani, tarmul romanesc al Marii Negre a fost imbunatatit din multe puncte de vedere, atat in ceea ce priveste spatiile de cazare, cat si zonele si posibilitatile de divertisment.

Preferi o vacanta cu momente inedite alaturi de prieteni, despre care sa puteti povesti apoi pana la urmatoarea escapada la mare? Sau, poate un sejur linistit pe plaja, sa te relaxezi sub razele imbietoare ale soarelui? Litoralul romanesc iti poate oferi ambele optiuni si inca sub multe forme; suntem convinsi ca destinatia ideala pentru tine se afla de-a lungul tarmului romanesc al Marii Negre.

In plus, plajele din Romania reprezinta singurul loc la mare in care iti poti folosi voucherele de vacanta. Deci, de ce sa nu profiti de acest lucru?  

Pentru a-ti usura totusi cautarea, ti-am pregatit un top al statiunilor de pe litoralul romanesc mai jos, impartit in doua mari categorii. Astfel, fie ca vrei o vacanta cu familia sau una in care sa te distrezi, alegerea se afla la distanta unui click.

Top Statiuni Litoral Romania Pentru Familii

Adaugarea de poze noi la albumul familiei este o sarcina demna de mandrie! Tu si partenerul tau lucrati din greu intregul an, si meritati o pauza pe masura; doar voi doi, sau si alaturi de cei mici. Vei fi multumit sa stii ca ai atat plaje, cat si numeroase hoteluri cu pachete special construite pentru familii.

Mamaia

Evenimente mondene pentru tine si partenerul tau, parcuri acvatice pentru prichindel! Astfel (si nu numai) este oferta statiunii care fara doar si poate e cea mai indragita de catre romani, Mamaia. Ea furnizeaza atat numeroase activitati pentru timp de zi, cat si terase linistite deschise pana tarziu in noapte, unde sa te bucuri de briza marii alaturi de un cocktail exotic.

Mai mult decat atat, nisipul este fin si lipsit de scoici, deci copilul tau poate sa se joace in el si sa construiasca castele de nisip in siguranta. Iar dupa ce plecati de la plaja, va puteti bucura impreuna de obiective turistice precum Insula Ovidiu si Satul de Vacanta, sau pur si simplu de magia falezei.

Rezerva acum un sejur in Mamaia, perla litoralului romanesc.

Eforie Nord 

Nici aceasta statiune nu are nevoie de prea multe introduceri, deoarece este a doua ca marime de pe tarmul romanesc al Marii Negre pentru un motiv admirat atat de catre romani, cat si de straini: bazele de tratament balnear.

Daca pentru tine un concediu ideal la mare alaturi de familie inseamna atat relaxare, cat si tratament, Eforie Nord trebuie sa-ti fie obligatoriu pe lista de statiuni. Vei avea sansa de a petrece un sejur in care sa te refaci atat din punct de vedere fizic, cat si spiritual si mental.

Rezerva acum un sejur in Eforie-Nord, statiunea unde tratamentul se intalneste cu relaxarea.

Eforie Sud

Aidoma statiunii vecine, Eforie Sud este o destinatie ideala pentru tratamente, in special cu namol. Linistea predomina de-a lungul falezei, in mare parte datorita faptului ca tarmul este unul lung, masurand in jur de 2 km. In schimb, este adevarat si ca acesta este mai ingust decat in alte statiuni.

Dupa o dimineata petrecuta la soare, poti merge cu cei dragi in parcul de distractii sau intreaga familie se poate distra la un spectacol de muzica usoara in aer liber.

Rezerva acum un sejur in Eforie Sud, una dintre cele mai accesibile statiuni de pe litoralul romanesc.

Neptun-Olimp

Desi sunt doua locuri diferite, statiunile vecine Neptun si Olimp au multe trasaturi in comun. Una dintre principalele atractii de care te poti bucura este chiar o plimbare pe strada principala a statiunii sau aleile umbrita care ascund multe “comorI” ce asteapta sa fie descoperite (zone verzi, restaurante etc).

Tot in Neptun-Olimp, ai si plaja “La Steaguri”, renumita pentru ca e una dintre cele mai frumoase de pe intregul litoral romanesc. 

Rezerva acum un sejur in Neptun-Olimp, un paradis tropical unde vei fi “protejat” de catre galagie si viata cotidiana de maiastra padure Comorova.

Unde Sa Mergi La Mare Cu Prietenii

Amintirile frumoase nu se creeaza de la sine! Pentru o vara de neuitat, trebuie neaparat sa-ti propui sa mergi cu prietenii intr-o statiune de top de pe litoralul romanesc. Nopti albe, muzica, distractie, rasete si trait la maximum. Toate acestea si mai multe sunt oferite de statiunile Costinesti si Vama Veche.

Costinesti

Suntem convinsi ca nu te luam prin surprindere cu includerea acestei statiuni in recomandarile noastre si ca deja o aveai si pe lista personala. In schimb, in loc sa te convingem ca este o alegere corecta, mai mult doar vrem sa-ti confirmam ca vei avea parte de distractie pe cinste! 

Plaja statiunii este diferita in fiecare sector al sau si iti garanteaza ca nu te vei plictisi nici macar pentru un moment. Fiecare secunda in plus petrecuta sub umbrelele colorate si pe nisipul fin iti va aduce tot atatea momente de bucurie.

Costinesti este renumita pentru barurile de pe plaja, petreceri efervescente, concerte, evenimente, iar atunci cand vrei totusi si un pic de liniste, spectacolele de la Teatrul de Vara.

Rezerva acum un sejur in Costinesti, unde pauza dintre cluburile tale favorite va fi probabil un concert.

Vama Veche 

In Vama s-a construit mult in ultimii ani, dar noile constructii nu au redus deloc spiritul liber a “vamaiotilor”, care sunt an de an prezenti pe plaja. Daca ar fi sa facem o clasificare a nonconformismului de pe litoralul romanesc, Vama Veche ar fi cap de lista! 

Daca vrei o dovada concreta, considera doar ca unul dintre cele mai mari simboluri ale statiunii este o epava situata undeva cam la o suta de metri de mal.

Rezerva acum un sejur in Vama Veche, si descopera singur semnificatia exploziva a termenului de “vamaiot”.

Acestea sunt recomandarile pe care ti le facem noi legat de unde sa mergi la mare in Romania anul viitor. Arunca un ochi ofertelor noastre. Suntem convinsi ca avem un pachet turistic pe gustul tau. In plus, daca te grabesti, il poti achiziona prin programul Inscrieri Timpurii 2021 cu reduceri de pana la 50%!

Publicat la data de: 26/10/2020

Etichete: unde sa mergi la mare  top statiuni litoral romania  inscrieri timpurii  litoral 2021 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777