Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Moda si fotografie, intr-un eveniment unic


Moda si fotografie, intr-un eveniment unic

 

Pasionatii artelor elegante sunt invitati in aceasta seara la o combinatie de culori, stiluri si rafinament. Luna Noiembrie debuteaza in statiunea Mamaia cu prezentarea de moda a celei mai noi colectii semnata de designerul constantean Marcela Cuzic, combinata cu o expozitie fascinanta de fotografii realizate de Roger Mantu.

Evenimentul se anunta a fi unul foarte elegant si sofisticat, cu invitati si parteneri pe masura.

Potrivit organizatorilor, colectia QUECHUA semnata de Marcela Cuzic este inspirata de femeia puternica si rebela, avand doua surse de inspiratie. Una dintre ele este Rapa Nui, bazata pe transparente, pene si combinatii de texturi in nuante nude si negre, iar a doua este axata pe tesaturi din lana si contraste puternice de culoare, cu imprimeuri pictate manual inspirate de costumul traditional peruan.

Dupa vernisaje fotografice realizate in urma proiectelor “Antarctica” si “Extreme Africa” in acest an, Roger Mantu prezinta un nou proiect ce include fotografii realizate in Moaii – Insula Pastelui, Machiu Picchiu, Cuzco, Nazca – Peru si Stonehenge – Marea Britanie.

Prin realizarea acestui vernisaj fotografic se doreste expunerea catre publicul larg a unora dintre cele mai enigmatice simboluri ale civilizatiei antice.

Oaspetii sunt asteptati in aceasta seara, cu incepere de la ora 20.00, la Hotelul IAKI din statiunea Mamaia, la un eveniment de exceptie.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 01/11/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  Iaki  fotografie  moda  Marcela Cuzic  Roger Mantu 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777