Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Mamaia in extrasezon


Mamaia in extrasezon

Sezonul vacantelor continua cu ofertele de toamna-iarna !
In acest moment toate agentiile de turism isi pregatesc ofertele de cazare pentru hotelulrile ramase deschise si in extrasezon.
Pentru cei carora plaja si linistea le sunt absolut indispensabile si de neseparat atunci cand vine vorba de petrecerea leneselor zile de vacanta indiferent de conditiile meteo, exista o solutie: Mamaia in extrasezon.
Plaja in acest moment al anului este mai tot timpul libera, deloc suprasolicitata, ideala pentru introvertiti si pentru singuratici. Lacul Siutghiol imbogateste peisajul bucolic, singurele sunete puternice fiind cele ale masinilor razlete din departare, grabite spre Navodari sau in sens invers. Asadar, calmul si discretia sunt cele mai pregnante trasaturi ale zonei. Din acest motiv, si cazarea la Mamaia devine cu adevarat pretioasa pentru cei sensibili si vibranti la orice stimul exterior.
Privelistea marina indeamna catre visare, alimentand imaginatia cu cele mai insufletite povesti despre mare si ale sale valuri.

Ofertele hotelierilor sunt prietenoase, privelistea nu a plecat odata cu turistii de sezon iar aerul curat si zgomotul valurilor iti "aliniaza'' gandurile si te deconecteaza pentru un timp de la monotonia cotidiana.

 

Publicat la data de: 19/10/2012

Etichete: vreme  litoral 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777