Targul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii", la a VI-a editie

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Targul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii", la a VI-a editie


Targul de Turism

 

 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii a lansat inscrierile la cea de-a sasea editie a TARGULUI DE TURISM "BURSA LITORAL - DELTA DUNARII".

Targul se va desfasura in perioada 6-9 septembrie, la Pavilionul Expozitional din Constanta si in Delta Dunarii, dupa urmatorul program:

7 septembrie, Pavilionul Expozitional Constanta

- 10.00 - 18.00 - Lucrarile Bursei ( B2B meetings, contractarea bazei de cazare de pe litoral si din Delta Dunarii); 

- 11.00 - Deschiderea oficiala a Bursei si Premiile Asociatiei Litoral – Delta Dunarii;

- 14.00 - Seminar tehnic hotelieri - agentii de turism ( diferenta intre pragurile tarifare practicate, Codul de etica agentii-hotelieri, abordarea fata de site-urile de cupoane si vouchere de discount, etc.)

- 20.00 - Balul Litoralului, restaurant Melody Mamaia;

8-9 septembrie

Infotrip in Delta Dunarii pentru agentiile de turism - intalnire cu operatorii structurilor de cazare din Delta, vizitarea locatiilor turistice si prezentarea facilitatilor de cazare si agrement pe traseul - Hotel Wels Balteni de Sus, Complex Pelican - Complex Cormoran Uzlina - Canal Uzlina - Lac Uzlina – Lac Isac - canal Litcov - canal Caraorman – Pensiunea Cherhana Crisan - Pensiunea Eden Crisan - DanubeDelta Nature Resort Crisan - Hotel Sunrise si Satul Pescaresc Crisan;

* Infotripul in Delta cuprinde cazare, cina cu specific pescaresc si foc de tabara la Hotel Sunrise si Satul Pescaresc Crisan;

** Agentii economici care achizitioneaza PACHETUL PARTICIPARE LUCRARILE BURSEI pot beneficia optional de un info-trip in Delta Dunarii - 8/9 septembrie. 

Intrucat exista un numar limitat de locuri alocate 50 persoane , dar si un numar minim de participanti ( 20 persoane), va rugam sa transmiteti inscrierea dvs. catmai prompt, 1 persoana/agentie de turism.

*** Costul pentru 1 pers./agentie este sponsorizat de catre ASOCIATIA PATRONATULUI IN TURISMUL DIN DELTA DUNARII. Pentru persoanele suplimentare se va achita costul intreg al infotripului - detalii in formular.

**** Cazarea se va efectua in camera dubla TWIN.

Pentru supliment camera dubla in regim single se achita, suplimentar, 80 lei + TVA/ camera. Pentru a intra in posesia formularului de inscriere, se poate accesa site-ul www.asociatia-litoral.ro, care trebuie completat si transmis pe e-mail: [email protected] sau fax 0372 871 217.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

Publicat la data de: 23/08/2013

Etichete: Turism  targ  evenimente  statiuni  litoral  Delta Dunarii  agentii  Mamaia  Constanta 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777