Targul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii", la a VI-a editie

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Targul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii", la a VI-a editie


Targul de Turism

 

 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii a lansat inscrierile la cea de-a sasea editie a TARGULUI DE TURISM "BURSA LITORAL - DELTA DUNARII".

Targul se va desfasura in perioada 6-9 septembrie, la Pavilionul Expozitional din Constanta si in Delta Dunarii, dupa urmatorul program:

7 septembrie, Pavilionul Expozitional Constanta

- 10.00 - 18.00 - Lucrarile Bursei ( B2B meetings, contractarea bazei de cazare de pe litoral si din Delta Dunarii); 

- 11.00 - Deschiderea oficiala a Bursei si Premiile Asociatiei Litoral – Delta Dunarii;

- 14.00 - Seminar tehnic hotelieri - agentii de turism ( diferenta intre pragurile tarifare practicate, Codul de etica agentii-hotelieri, abordarea fata de site-urile de cupoane si vouchere de discount, etc.)

- 20.00 - Balul Litoralului, restaurant Melody Mamaia;

8-9 septembrie

Infotrip in Delta Dunarii pentru agentiile de turism - intalnire cu operatorii structurilor de cazare din Delta, vizitarea locatiilor turistice si prezentarea facilitatilor de cazare si agrement pe traseul - Hotel Wels Balteni de Sus, Complex Pelican - Complex Cormoran Uzlina - Canal Uzlina - Lac Uzlina – Lac Isac - canal Litcov - canal Caraorman – Pensiunea Cherhana Crisan - Pensiunea Eden Crisan - DanubeDelta Nature Resort Crisan - Hotel Sunrise si Satul Pescaresc Crisan;

* Infotripul in Delta cuprinde cazare, cina cu specific pescaresc si foc de tabara la Hotel Sunrise si Satul Pescaresc Crisan;

** Agentii economici care achizitioneaza PACHETUL PARTICIPARE LUCRARILE BURSEI pot beneficia optional de un info-trip in Delta Dunarii - 8/9 septembrie. 

Intrucat exista un numar limitat de locuri alocate 50 persoane , dar si un numar minim de participanti ( 20 persoane), va rugam sa transmiteti inscrierea dvs. catmai prompt, 1 persoana/agentie de turism.

*** Costul pentru 1 pers./agentie este sponsorizat de catre ASOCIATIA PATRONATULUI IN TURISMUL DIN DELTA DUNARII. Pentru persoanele suplimentare se va achita costul intreg al infotripului - detalii in formular.

**** Cazarea se va efectua in camera dubla TWIN.

Pentru supliment camera dubla in regim single se achita, suplimentar, 80 lei + TVA/ camera. Pentru a intra in posesia formularului de inscriere, se poate accesa site-ul www.asociatia-litoral.ro, care trebuie completat si transmis pe e-mail: [email protected] sau fax 0372 871 217.

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

Publicat la data de: 23/08/2013

Etichete: Turism  targ  evenimente  statiuni  litoral  Delta Dunarii  agentii  Mamaia  Constanta 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777