Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Litoralul pentru Toti


Litoralul pentru Toti

Bucurati-va de vacante ieftine la malul marii prin intermediul programului “Litoralul pentru Toti”!
Programul a fost lansat oficial la inceputul lunii mai si se adreseaza turistilor care aleg sa vina la mare la inceput si sfarsit de sezon estival, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi incalzite de razele soarelui, iar tarifele de cazare mult mai mici.
Programul “Litoralul pentru toti” se comercializeaza doar prin intermediul agentiilor de turism, iar agentia noastra va poate ajuta in alegerea celei mai avantajoase oferte.
Oferta este valabila pentru sejururile de minim 6 nopti desfasurate in perioada 03 mai – 14 iunie si 01 septembrie – 15 octombrie.
Ca o noutate, anul acesta tarifele in cadrul programului “Litoralul pentru toti” sunt departajate in functie de statiunea aleasa.
Astfel, un sejur de 6 nopti la un hotel de 2 stele din Mamaia sau Eforie Nord costa 235 Lei/persoana, si acelasi sejur desfasurat in Eforie Sud, Neptun-Olimp, Venus, Saturn, Mangalia sau Jupiter costa 179 Lei/persoana.
Toate tarifele din cadrul programului “Litoralul pentru toti”, precum si lista completa cu hotelurile participante le regasiti accesand link-ul: Litoralul pentru Toti
Tot ca o noutate, anul acesta sunt disponibile in cadrul ofertei “Litoralul pentru toti” si cateva oferte de sejururi cu servicii All inclusive, cu tarife incepand de la 765 Lei/pers/sejur 5 nopti. In aceste pachete turistice sunt incluse, pe langa cazare, trei mese in regim de bufet suedez, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.
“Litoralul pentru toti” este un program cu traditie deja, an de an tot mai multi turisti aleg sa beneficieze de el. Locurile inscrise de hotelieri sunt limitate, astfel incat, daca doriti sa profitati de oferta, grabiti-va. Puteti vizualiza lista cu toate hotelurile inscrise dand click aici.
Informatii complete despre oferta Litoralul pentru toti va putem oferi si noi, la numarul de telefon 0241.488.206.
Va asteptam cu drag la mare!

 

Publicat la data de: 09/05/2013

Etichete: Litoralul pentru toti  Litoralul romanesc  oferte cazare litoral  litoralulromanesc.ro 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777