Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Ganduri in EXTRA (sezon)...


Ganduri in EXTRA (sezon)...

 

 

 

Pentru omul modern, care nu duce lipsa de timp liber sau bani, o plimbare de cateva ore pana la Marea Neagra inseamna sa se urce in avion si in scurt timp sa se bucure de soarele de octombrie, pe litoralul romanesc. Sau, cine are chef de ski, da o fuga in muntii Austriei! Nu mai conteaza anotimpul sau distanta!

Daca iti doresti doar briza marii, atunci litoralul romanesc iti poate oferi peisaje de exceptie in extrasezon! Vorbesc de acea mini-vacanta pe care ti-o poti oferi singur, iti faci o rezervare online pentru biletul de avion sau de tren si gata! Te bucuri de mare.

Sunt printre fericitii care stiu sa se bucure de un litoral cald la inceput de octombrie.

Am incercat sa fac abstractie de hotelurile inchise din statiuni, m-am bucurat sa vad cat de pline erau drumurile de oameni care veneau pentru cateva ore, sa se plimbe pe malul marii. Cativa se relaxau pe sezlongurile asezate aproape de tarm.

In extrasezon, ai timp sa te bucuri de plajele pustii si de nisipul multicolor, acoperit de un covor de scoici. In extrasezon ai timp sa vorbesti cu marea, mult prea agitata vara, cand mii de turisti se bucura de valurile ei. In extrasezon, poti sa faci fotografii superbe si sa te bucuri de aerul sarat!

In extrasezon, poti sa faci un drum pana la un restaurant deschis in statiunea Mamaia, unde sa servesti cele mai bune scoici sau fructe de mare!

In extrasezon, plaja este A TA!

 

 

 

redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 09/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  statiuni  Mamaia  Constanta  plaja  city break  Marea Neagra  hoteluri  restaurante 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777