Evenimentul toamnei, pe litoral! Steve Edwards, in concert la Mamaia!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Evenimentul toamnei, pe litoral! Steve Edwards, in concert la Mamaia!


Evenimentul toamnei, pe litoral! Steve Edwards, in concert la Mamaia!

 

 

 

Ati ajuns pe litoral la sfarsitul sezonului si vreti sa imbinati relaxarea cu distractia?

Nimic mai simplu! Vara nu s-a terminat, cel putin in statiunea Mamaia! Cel mai mare eveniment muzical al sezonului, tinut pana acum secret de organizatori are loc in aceasta seara la Crema Summer Club!

Colaboratorul lui Bob Sinclair la piesa "WORLD HOND ON", Dj-ul si producatorul Steve Edwards va sustine in aceasta seara un concert in statiunea Mamaia.

In 1996, Steve Edwards s-a mutat din Noua Zeelanda in Anglia si a inregistrat primul demo la Edinburgh , dupa ce a lucrat cu Bob Heatlie. Acesta i-a scris o piesa, pe versuri compuse chiar de Steve, despre un abuz pe care solistul l-a trait in copilarie.

Dupa lansarea acestei piese, Heatlie i-a sugerat sa se mute la Londra si sa se alature unei trupe. Timp de cativa ani, Edwards a cantat in diferite formatii pop-rock, printre care si "THAWN", care i-a deschis drumul catre producatorul James D. Bell. Acesta l-a si ajutat sa-si inregistreze primele piese.

In 2001 Steve si-a lansat cariera solo si a inregistrat albumul "Fish out of Water", album pe care si-a compus piesele singur.

Piesa "One by One" de pe acest material discografic a fost cel mai bun hit al saptamanii, cinci ori la rand, fara sa aiba parte de vreo promovare sau de un videoclip. Dupa acest episod, Steve a fost preluat de o casa de discuri, care i-a lansat albumul, in aprilie 2005.

In prezent, Edwards lucreaza la cel de-al doilea album, "1000 miles from sane"

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

Publicat la data de: 13/09/2013

Etichete: evenimente  litoralul romanesc  Constanta  Mamaia  Eforie  Costinesti  2 Mai  Vama Veche  Saturn  Neptun  Mangalia  muzica  cluburi 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777