Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

De 10 ani sub soarele litoralului romanesc!


De 10 ani sub soarele litoralului romanesc!

Anul acesta se implineste un deceniu de cand site-ul www.litoralulromanesc.ro si-a facut aparitia in mediul on-line. Asa cum este normal, un astfel de moment aniversar ne-a indemnat sa tragem linie si sa contabilizam realizarile din toti acesti ani de munca, iar rezultatul este unul care ne bucura si ne incurajeaza sa continuam.
Timp 10 ani litoralulromanesc.ro a stat alaturi de turistii care iubesc plaja romaneasca, oferindu-le cele mai bune oferte de vacanta in statiunile estivale, dar si consultanta si sfaturile necesare unui sejur linistit. Datorita ofertelor imbatabile si informatiilor corecte si complete pe care le ofera, site-ul atrage anual peste 1 milion de vizitatori, multi dintre ei deveniti oaspeti fideli ai www.litoralulromanesc.ro. Certitudinea serviciilor de calitate oferite de site-ul nostru se oglindeste in numarul de turisti care, an de an, isi planifica vacanta alaturi de noi, iar acest numar depaseste 50.000 de oameni, de toate varstele, fericiti ca au facut alegerea cea mai buna. Nu am fi reusit sa atingem aceste cifre daca dezvoltarea continua, competitivitatea si respectul pentru turistii care aleg serviciile noastre nu ar fi fost principiile dupa care se ghideaza echipa care, in tot acest timp, s-a aflat in spatele site-ului, reusind sa il propulseze pe primul loc in topul site-urilor specializate in turismul pe litoralul romanesc.
Litoralulromanesc.ro colaboreaza cu peste 320 de hoteluri, vile si pensiuni din Mamaia, Mamaia Nord, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun-Olimp, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche. Pentru multe dintre aceste unitati de cazare, site-ul nostru beneficiaza de tarife speciale, reusind astfel sa ofere pachete turistice la cele mai bune preturi din piata. De asemenea, litoralulromanesc.ro promoveaza toate programele speciale de vacanta, dintre care amintim: Inscrieri Timpurii, Zile Gratuite pe LitoralLitoralul Pentru Toti, Tabere Scolare pe Litoral, etc. Pe langa acestea, site-ul nostru promoveaza informatii despre Obiectivele Turistice pe care le puteti vizita pe litoral, idei pentru distractie si agrement, informatii despre transportul pe litoral si stiri locale.
In incheierea acestui material aniversar va multumim dumneavoastra, turistilor care apelati la serviciile noastre, pentru acesti 10 ani plini de activitate.

Cu drag,
Echipa Litoralulromanesc.ro

Publicat la data de: 01/02/2013

Etichete: litoral  litoralul romanesc  litoralulromanesc.ro 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777