Halloween la mare! Hotelurile si cluburile se intrec in oferte

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Halloween la mare! Hotelurile si cluburile se intrec in oferte


Halloween la mare! Hotelurile si cluburile se intrec in oferte

 

 

Sarbatoarea de Halloween a ajuns, cel putin pentru americani, cea mai importanta sarbatoare, dupa cea a Craciunului. Anual, americanii cheltuiesc cu aceasta ocazie aproximativ 2,5 miliarde de dolari si avand in vedere influenta culturii americane asupra intregii lumi, tendinta este ca sarbatoarea sa fie importata de cele mai multe popoare.

Pe 31 octombrie, in multe orase din Romania, cluburile, hotelurile, restaurantele si barurile din oras au pregatit petreceri tematice cu aceasta ocazie.

Hotelurile de la malul marii se intrec in oferte de Halloween, mai ales pentru turistii care au ales sa-si petreaca un sejur la mare, in extrasezon.

Asadar, cei care aleg o petrecere in noaptea de Halloween, se vor intalni cu dovleci luminati, masti lugubre, costume de vampiri si vrajitoare, schelete, paianjeni, fantome si pisici negre. Este noaptea in care adultii redevin copii, intrecandu-se in glume si farse care starnesc

zambete. Potrivit traditiei, cei care o sarbatoresc se deghizeaza in costume infricosatoare, incercand sa fie cat mai distractivi.

Hotel IAKI din statiunea Mamaia organizeaza in data de 31 Octombrie 2013, petrecerea "Halloween Treasure Hunt", cu incepere de la ora 20.00.

Invitatii se vor distra cautand comorile de pe harta, intr-un spatiu deschis - Restaurant Casino IAKI, Lobby, Piano Bar si in cateva dintre camerele hotelului, decorate specific, dupa cum anunta organizatorii.

Tariful pentru o persoana este de 95 de Lei si include decoruri specifice, DJ, animatie sibufet suedez. Grupurile de minimum 10 persoane beneficiaza de tarif special. Copiii pana in 6 ani,au intrare gratuita.

Si clubul "Heaven's Hell" vine cu o oferta tentanta pentru petrecareti. Aici petrecerea de Halloween tine doua nopti groaznice, la "MONSTER HALLOWEEN PARTY". La granita dintre lumea celor morti si lumea celor vii, se vor aprinde dovleci, condimentati cu shot-uri si vodka. In noaptea de vineri, toata lumea va fi ademenita de barmanite malefice care isi vor ademeni monstrii cu licori bahice.

In noaptea de sambata, fiecare masa rezervata din timp va primi dupa 12 noaptea, cate 1 sticla de vodka si 2 cutii de Monster. Intrarea este libera.

In clubul "CRUSH" din Constanta, pe 1 noiembrie este programata o petrecere de Halloween, in cadrul careia va avea loc un bal mascat. Invitati sunt rapperii de la CTC, Vlad Dobrescu, Doc si Deliric 1.

Asadar, oferta este bogata, tinand cont de faptul ca locatiile din statiunea Mamaia si-au inchis portile o data cu sfarsitul sezonului estival, iar majoritatea cluburilor care au locatii si in Constanta, isi planuiesc deschiderea spre sfarsitul acestei luni.

Nu va ramane decat sa va costumati adecvat si sa incingeti atmosfera, alaturi de cei mici in cazul in care alegeti o petrecere! Noi va dorim un HALLOWEEN infricosator, alaturi de monstri, printese, fantome, pisici negre si zombi.

 

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 22/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  evenimente  Constanta  Mamaia  Eforie  Neptun  Olimp  Saturn  2 Mai  Vama Veche  Halloween  hoteluri  Iaki  cluburi  petreceri 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777