Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Litoralul Romanesc te rasplateste!


Litoralul Romanesc te rasplateste!

  Rezervarile prin agentia noastra iti pot aduce premii importante!
  Litoralulromanesc.ro rasplateste turistii care isi rezerva sejururi pentru sezonul estival 2014 in statiunile de la malul marii. Campania pe care am lansat-o oficial luni, 16 decembrie 2013, se desfasoara sub sloganul “Litoralul Romanesc te rasplateste!” si are ca scop promovarea turismului pe litoralul autohton prin acordarea de premii acelora dintre dumneavoastra care iubesc plaja si marea de acasa. In cadrul acestui demers ne sunt partenere 58 de hoteluri din statiunile Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun-Olimp, Jupiter, Venus si Mangalia.   
  Modul de desfasurare a campaniei este unul foarte simplu! In concurs se vor inscrie automat rezervarile de minim 5 nopti efectuate in intervalul 01 octombrie 2013 – 30 septembrie 2014 la unul dintre hotelurile partenere. Castigatorii vor fi anuntati prin trageri la sorti care vor fi organizate pe data de 1 octombrie 2014. Pentru fiecare hotel partener se va organiza o tragere la sorti individuala la care vor participa doar turistii care au facut rezervare la respectivul hotel in perioada campaniei. Premiile pe care le acordam castigatorilor vor consta in sejururi la hotelurile partenere pentru sezonul 2015.      
  Campania “Litoralul romanesc te rasplateste!” nu este primul demers prin care agentia noastra isi premiaza turistii si ajuta la promovarea turismului pe litoralul autohton. Sa ne amintim impreuna de Campania “Rezervari castigatoare”, organizata in sezonul 2012! Ca si acum, si atunci premiile au fost unele substantiale: un autoturism marca Dacia Logan si mai multe sejurui la hoteluri renumite de pe litoral, si au fost acordate turistilor care au ales sa isi planuiasca vacanta impreuna cu noi. Atat turistilor care au participat atunci, cat si turistilor care vor participa la actuala campanie dorim sa le multumim pentru increderea si interesul acordate! 


LISTA HOTELURILOR PARTENERE IN CADRUL CAMPANIEI ”LITORALUL ROMANESC TE RASPLATESTE!”

MAMAIA
Hotel Iaki****, Hotel Malibu****, Hotel Amiral****, Hotel Comandor****, Hotel Golden Tulip****, Hotel Modern****Hotel Prestige****, Hotel Palas****, Hotel Bavaria Blu****, Hotel Orfeu***, Hotel Flora***, Hotel Dorna***Hotel Perla***, Hotel Central***, Hotel Victoria***, Hotel Aurora**+, Hotel Venus**, Hotel Doina**.


MAMAIA NORD
Hotel Phoenicia Holiday Resort****, Hotel Corabia Piratilor***

EFORIE NORD
Complex Steaua de Mare***, Hotel Europa****, Hotel Mondial****, Hotel Vera***, Hotel Union***, Hotel Fortuna***, Hotel Dunarea***, Hotel Smarald***, Hotel Club Anca***, Vila La Mer***, Hotel Traian**

EFORIE SUD
Hotel Excelsior**

COSTINESTI 
Vila Victoria**

NEPTUN-OLIMP
Hotel Cocor****, Hotel Majestic***, Hotel Recif***, Hotel Amfiteatru**, Hotel Romanta**

JUPITER
Hotel Olimpic***, Hotel Majestic***, Hotel Iris-Nalba-Mimoza***, Hotel Capitol***, Hotel Delta***, Hotel California***, Hotel Meteor***, Hotel Cometa**.

VENUS
Hotel Inter*****, Hotel Dana****, Hotel Vulturul***, Hotel Sunquest***, Hotel Rodica**, Hotel Sanda**, Hotel Florica**

MANGALIA
Hotel Paradiso***, Hotel Corsa***.

Publicat la data de: 16/12/2013

Etichete: litoralul romanesc  campanie litoral  litoral 2014  premii litoral  concurs litoral  litoralul romanesc te rasplateste  Mamaia  Eforie Nord  Eforie Sud  Costinesti  Neptun  Olimp  Jupiter  Venus  Mangalia 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777