Inscrieri Timpurii Litoral 2021: de ce sa rezervi din timp?

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Inscrieri Timpurii Litoral 2021: de ce sa rezervi din timp?


Inscrieri Timpurii Litoral 2021: de ce sa rezervi din timp?

Vacantele la mare din aceasta vara ne-au lasat cu amintiri frumoase. Nici nu a trecut bine vara si deja ne este dor de zilele insorite, la plaja, pe litoralul romanesc. De aceea, e timpul sa ne gandim deja la sejurul de anul viitor, la reintalnirea cu marea. Este timpul pentru inscrieri timpurii pe litoral pentru 2021!

Chiar daca vacantele noastre din aceasta vara au fost sub auspiciile pandemiei, totusi, am reusit sa ne bucuram de mare in ciuda tuturor incertitudinilor si a temerilor. 

Pentru ca turistii sa se simta in siguranta, hotelierii de pe litoral, adica partenerii nostri, au luat toate masurile necesare pentru a le proteja sanatatea. Masurile speciale au fost aplicate si pe plaje sau la terase. 

Speram ca anul viitor ne vom intoarce la normalitatea cu care suntem obisnuiti si ca ne vom putea bucura de vacante pe litoral si mai intens decat in acest an atipic.  Nu rata ofertele limitate care iti sunt puse la dispozitie doar pana in data de 31 decembrie!

Fie ca iti doresti sa petreci pana in zori in Vama Veche, Costinesti sau Mamaia Nord, ori preferi sa te relaxezi in statiunile Mamaia, Mangalia, sau Neptun-Olimp, avem pachetele turistice adaptate nevoilor tale!

Un pret mai bun prin programul Inscrieri Timpurii Litoral 2021

Datorita felului in care ne-am pus temeliile cu peste 15 ani in urma, Litoralulromanesc.ro are mereu cele mai bune preturi pentru tine cand vine vorba de inscrieri timpurii pe litoral. Pana pe 31 decembrie, poti beneficia de reduceri de pana la 40%!

Si nu e nici macar nevoie sa achiti integral. Poti sa platesti in rate sau cu vouchere de vacanta, situatie in care costul pentru rezervare din propriile fonduri de vacanta poate fi 0 RON.

Oferte personalizate

Pe site-ul nostru, vei gasi oferte “standard” de la fiecare hotel in parte, dar dorim sa-ti oferim mai mult decat atat. Vrem sa te ajutam sa gasesti exact ceea ce cauti cand vine vorba de pachete turistice. 

Unitatea de cazare pare locul ideal, cu exceptia acelui mic detaliu care consideri ca este imperfect? Nu te incadrezi in bugetul alocat pentru sejurul de vara? Suna-ne acum la 0241 999 si hai sa stabilim impreuna ce inseamna un pachet ideal pentru tine si cum il putem transforma in  realitate. 

Programul de Inscrieri timpurii pe litoral iti aduce oferte personalizate, o politica flexibila, cu scopul de a-ti oferi o experienta e neuitat.

Access continuu la consultanta

Agentii nostri detin o experienta vasta in domeniul turismului. Suntem pe piata de ani buni (peste 15!), deci iti poti imagina ca orice situatie s-ar putea ivi, avem deja solutia. Fie ca ai nevoie de putina indrumare in procesul de a-ti finaliza rezervarea sau ai neclaritati despre orice aspect legat de vacanta ta, suntem la distanta unui apel.

Mai mult decat atat, iti garantam utilizarea eficienta a timpului tau. Nu reusesti sa filtrezi gama noastra larga de oferte? Nicio problema! Unul dintre agentii nostri iscusiti si prietenosi va cauta cu rigurozitate o cazare dupa specificatiile tale exacte.

Asigurare pentru o vacanta linistita

Scopul nostru este ca sejurul tau pe litoralul romanesc sa fie ireprosabil. Aici ne referim atat la cazare, la serviciile pe care ti le-ai mai inclus in pachet, la experienta in ansamblu, cat si din punct de vedere al sanatatii. De aceea, iti punem la dispozitie o asigurare impotriva Covid-19, care acopera costurile de anulare in cazul in care tu sau cineva drag se infecteaza. 

Asistenta la fata locului

Nu este totul cum ti-ai imaginat? Un element din pachetul tau turistic nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale? Suna-ne imediat la 0241 999 si vom cauta solutii cu promptitudine. 

Iti rasplatim loialitatea

Daca esti clientul nostru in mod repetat pentru sejururi la mare, devii eligil pentru tratament preferential. Oferte unicate, beneficii numai pentru tine si multe alte oportunitati pe care le vei avea prin simplul fapt ca rezervi un sejur la mare cu noi. Acesta este felul nostru de a-ti multumi pentru increderea pe care ne-o acorzi.

Ti-am pregatit mai jos cateva oferte, dar nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili impreuna sejurul pe care ti-l doresti!

Inscrieri Timpurii Litoral 2021 Mamaia

Inscrieri Timpurii Litoral 2021 Eforie Nord

Inscrieri Timpurii Litoral 2021 Neptun-Olimp

Publicat la data de: 24/09/2020

Etichete: inscrieri timpurii litoral 2021  early booking litoral 2021  litoral romania  vacante 2021  sejur 2021 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777