Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Vreme calda pe litoral, in luna noiembrie


Vreme calda pe litoral, in luna noiembrie

 

 

Vreme deosebit de calda pe litoral, in luna noiembrie! Cei care aleg macar o mini  vacanta pe litoralul romanesc in urmatoarea perioada, vor avea parte de zile senine, numai bune de plimbare.

In primele zile ale intervalului, vremea se va mentine deosebit de calda, raportat la valorile specifice acestei perioade din an, cu valori medii cuprinse in timpul zilei intre 18 si 21 de grade, iar noaptea intre 10 si 12 grade.

Temperaturile vor deveni apropiate de mediile climatologice, dupa 31 octombrie. In luna noiembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 14 grade, iar valorile medii in timpul noptii vor oscila intre 6 si 9 grade Celsius. Dupa data de 31 octombrie, creste probabilitatea pentru ploi in cantitati de precipitatii, nesemnificative insa.  

Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei, pentru lunile noiembrie, decembrie, ianuarie.

Potrivit ANM, temperatura aerului va inregistra valori apropiate de normele climatologice, cu exceptia zonelor sud-estice, unde sunt estimate valori peste cele normale, iar in cele nordice sunt estimate valori sub mediile multianuale.

Precipitatiile lunare se vor situa peste mediile climatologice in estul si centrul tarii, local sub medie in sud, iar in restul tarii acestea vor fi in general normale.

In luna decembrie, regimul termic va fi normal in cea mai mare parte a tarii, iar in de nord nord si in centrul tarii sunt posibile medii ale temperaturilor mai scazute decat normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa peste media climatologica in centrul, estul si sud-estul tarii si apropiate de normalul perioadei in celelalte regiuni.

Luna ianuarie va veni cu valorile termice apropiate de mediile multianuale, iar local in partea de sud si sud-est a tarii sunt posibile temperaturi peste normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de media climatologica, cu exceptia regiunilor vestice, sud-vestice si centrale.

 

 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 29/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  Constanta  Mamaia  Eforie  Costinesti  Neptun  Olimp  Saturn  Venus  Vama Veche  2 Mai  vremea  prognoza  meteo 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777